Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abi sahtekarlık ve çirkeflik çok ağır işte.ben bu yuzden savunuyorum.ortada abartıldıgı gibi şeyler yok yani

taraftar eğer eboueye hırslanıp bilenip gereksiz yere ortalıgı germese idi kimse ebouenin zaman geçirmesini falan konusmıcaktı.hatta belki hakem sarı kart vericekti bilinmez

melo içinde ztn olaylar kopmuştu bi kere.o da herkes sıçtı bende biraz sıvıyım demiş boş yere ceza alıcak.ama yinede melo hareket yaptı kafasına kafasına atalım mantıksız ve abartılı

videonuz varmı abi tribüne hareket çekti falan.biz görmedik

abi ben sana şu kadar diyeyim, Eboue'nin yanında Melo melek kalıyor. Bak ben GS'deki herkese karşı nötrdüm şu maça kadar ki şu andan itibaren Eboue'nin bir numaralı düşmanıyım.

Hani video olsa keşke göstersek, maçtakiler çok rahat gördüler. Eboue'e karşı o kadar nefret oluştu ki, özellikle ikinci yarı yaptıkları çok çok kışkırtıcıydı.

Diyorum ya, Melo'nun çirkef adam olduğunu biliyorsun. Hırslı adam yapar, her zaman ki hali diyorsun. Eboue çok farklı boyuta taşıdı olayı, kışkırtmaktan başka hiçbirşey yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

red sen sadece tv den gördüklerinle yorum yapıyorsun, orda topun uzakta oldu zamanlarda kameranın çekmediği zamanlarda bu adamların ne yaptığını görmedin, görseydin böyle savunmazdın.

daha önceki sayfalarda örnek verdim, inönüde emreye bir ton küfür edilir, ama alex denen futbolcuya ki beşiktaşa her maç golu var adamın, tek bir hakaret ve küfür edilmez, herif bize gol attığında ulan yine bu attı der herkes ama tek bir küfür çıkmaz kimseden, gs maçında da 11 gslı futbolcudan sadece 1-2 futbolcuya bu tarz bir saldırı oluyor diğerlerine olmuyorsa , oturup neden diyede sormak lazım,

tekrar tekrar yazıyoruz sebeb ne olursa olsun sahaya futbolcunun kafasına bir şey atmak kabul edilir değildir, ama tahrik etmekte kabul edilir bir şey değildir. tahrik şiddeti getirir her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Eboue nerede hareket çekti? Hareket falan çekmedi. Zaten çekmiş olsa her yerde bangır bangır bağrırdı. Uydurmayın yahu?

Adam kendini yere attı, madde attılar, abartarak rol yaparak tepki verdi daha çok attılar.

Oyuncu zaman geçirir, normaldir. Etik olarak çok doğru değil, ama şerefle falan alakası yok, normal. Quaresma gibi, Veli gibi, Simao gibi durup dururken kendini atıp hakemi kandırmaktan kat kat daha onurlu bir hareket bu arada, olan bir durumu göstermek ve leyhine kullanmak için abartıyor. (eğer hiç madde atılmadan kandırmak için yapsa onu o zaman aynı seviyede olurdu)

Son olarak şu nedir?

http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w

Bir de bunu açıklamak lazım. Birebir kulübün bağrından kopup gelmiş TV kanalı çünkü bu, kendini bilmez maganda taraftar değil. Bunun açıklamasını kimse yapamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hareket çekti derken böyle "kafam girsin, "nah" tarzı hareketler değil tabii ki,

taraftar ıslıklıyor. BU topu ayağından çıkarıp "ha sie" der gibi kolunu, elini sallıyor. Emre'nin hep yaptığı hareket işte anlayın. Üst üste birkaç kere yapınca artık ... Birde taraftar ıslıklamalarının üzerine it kopuk yuvası kapalıya yapınca bu hareketi olayların gelecğei yeri düşün.

Ha birde bak mesela şu var.

Korner olayından sonra taç oluyor. Başka bir GS'li kapalının önünden taç atmaya gidiyor. Eboue ondan önce davranıp topu alıyor kapalının önüne gidiyor. Küfür yiyor, birşeyler atılıyor. Simao gidip çekiyor, dolanma buralarda diyor. Bu inatla yine o tarafa yöneliyor. BJK'liler çektikçe oralara gidiyor Eboue, bariz bir şekilde bunu istiyor çünkü,
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

red sen sadece tv den gördüklerinle yorum yapıyorsun, orda topun uzakta oldu zamanlarda kameranın çekmediği zamanlarda bu adamların ne yaptığını görmedin, görseydin böyle savunmazdın.

daha önceki sayfalarda örnek verdim, inönüde emreye bir ton küfür edilir, ama alex denen futbolcuya ki beşiktaşa her maç golu var adamın, tek bir hakaret ve küfür edilmez, herif bize gol attığında ulan yine bu attı der herkes ama tek bir küfür çıkmaz kimseden, gs maçında da 11 gslı futbolcudan sadece 1-2 futbolcuya bu tarz bir saldırı oluyor diğerlerine olmuyorsa , oturup neden diyede sormak lazım,

tekrar tekrar yazıyoruz sebeb ne olursa olsun sahaya futbolcunun kafasına bir şey atmak kabul edilir değildir, ama tahrik etmekte kabul edilir bir şey değildir. tahrik şiddeti getirir her zaman.

Maçı izleyen yüzlerce basın mensubu (adamların yoğunluğundan takımlar korner kullanamadı), her milimetrekareyi saniye saniye tarayan ve kaydeden onlarca kamera ve en ufak olay çıksa da sansasyon yaratsak diyen koca bir gazete - tv ordusu var piyasada. Emin ol dediğin gibi bir şey olsa direkt bugün manşetlerdeydi. O kadar kameradan fotoğrafçıdan mutlaka birkaçı yakalardı. Hurafe bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum abi.hakkaten eboueye taç kullandıgı için laf ediyorsunuz

hani acaba adamlar haklı mı diyorum ama yok yani sdfs

hareket yaptı diyorsunuz basında vs herhangi bi video resim yok.

onun harici bakıyoruz adamın bi gunahı yok.neden uyuz oldunuz çözemedim
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Hareket çekti derken böyle "kafam girsin, "nah" tarzı hareketler değil tabii ki,

taraftar ıslıklıyor. BU topu ayağından çıkarıp "ha sie" der gibi kolunu, elini sallıyor. Emre'nin hep yaptığı hareket işte anlayın. Üst üste birkaç kere yapınca artık ... Birde taraftar ıslıklamalarının üzerine it kopuk yuvası kapalıya yapınca bu hareketi olayların gelecğei yeri düşün.

Ha birde bak mesela şu var.

Korner olayından sonra taç oluyor. Başka bir GS'li kapalının önünden taç atmaya gidiyor. Eboue ondan önce davranıp topu alıyor kapalının önüne gidiyor. Küfür yiyor, birşeyler atılıyor. Simao gidip çekiyor, dolanma buralarda diyor. Bu inatla yine o tarafa yöneliyor. BJK'liler çektikçe oralara gidiyor Eboue, bariz bir şekilde bunu istiyor çünkü,

e senin de kafana çakmak, taş, bozuk para, pet şişe ve cep telefonu (bir tane ben gördüm izlerken) atsalar sen de en azından aynı hareketi yaparsın, normal bu.

Taç olayına gelince, evet kızdırma amacı vardı, izlerken ben de gördüm, ama taçları zaten o kanattaki kanat ya da bek kullanır genellikle, adamın işi zaten taç atmak. Adama sen kullanma başkası kullansın diyemezsin ki? Ha, bilinçli olarak gitti oraya daha çok madde yağsın diye o ayrı. Ama binlerce kişi kafana gözüne bişeyler atıp küfretse sen de heralde ödeşmek için, yaptıklarının cezasını çekmeleri için en güzel yöntem olarak bunu bulurdun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bilmiyorum abi.hakkaten eboueye taç kullandıgı için laf ediyorsunuz

hani acaba adamlar haklı mı diyorum ama yok yani sdfs

abi anlamıyorsunuz olayı, halen liseli masq gibi yapıyorsun sende ...

Taç kullandığı için değil. Anlayın şunu, ortam o kadar gerginken sen halen o azmış it kopuğa yaklaşmak için kasıyorsan kaşınıyorsun demektir.

Adamlar azmış, gitme abi gitme. Ortamı yumuşatacak adam sensin ki sen inatla üstüne üstüne gidiyorsun. Atma diyorlar, kendi takımından adamlar taç atmaya gidiyor sen onlardan önce davranıyorsun.

Orada senin amacın maçı bitirip, olaylar büyümeden çıkıp gitmen olmalı. Hele Simao gidip Eboue'i çekip uzaklaştırmaya çalışması ardından Eboue'nin bunu dinlememesi olayı iyice oradakileri zivanadan çıkardı.

Masq gibi liseli kafasıyla bakarsanız olaya sonu gelmez bunun, durduk yerde olmadı bunlar şunu kabul edin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır maçı izleyenlerde diyor. O sahada 11 GS'li vardı ama sadece 2 tanesine küfredildi. Hadi maç sonu Melo'yu sayma...

Niye sadece bu ikisi?

Tekrar diyorum zaman geçirme yüzünden birilerine kaysaydı bu taraftar muslera'ya kayarlardı. Ona niye hiçbirşey denilmedi veya yapılmadı ?

Az düşünün şunları, kışkırtma var ki belli adamlara hep yükleniliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu forumda maç bittiğinden beri eboue yerde yattı zaman geçirdi diye hak etti vs dendi

hani bir tek sen el kol yaptı dedin ondan diyorum.

eğer kışkırtıcı hareket yaptıysa goruntulerden tespit edilir ceza verilir muhtemelen

eboue melo ve engin sevkedilmiş cunku
Sosyal ağlarda paylaş

golu atamayinca rage olduk eboue'ye patladik demiyorsun da bana liseli diyorsun ahah canin sagolsun ama 1-2 gs maci izlesen o taraftaki taclari surekli eboue'nin kullandigini gorurdun.

bu kadar uzulmeyin, playoff macinda yenersiniz atarsiniz gol falan sakin. eboue bitti simdi adam bana sardi.

tamam dark haklisiniz bilader.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

durduk yerde olmadı bunlar şunu kabul edin artık.

Kusra bakma abicim, durduk yere oldu bunlar. Taraftarı ilk kızdıran şey ne? Adamın kendini yere atması. Futbolda var mı bu? Var.

Taraftar ne yaptı? para çakmak attı. Kabul edilebilir mi? Edilemez.

Eboue naptı? yediği maddeye abartılı tepki verdi kıçına gelene kafasını tuttu. Etik mi? tartışılır. Hakemin dikkatini çekmek ve kafasına eşya atanları cezalandırmak için yapılmış bir hareket.

Taraftar ne yaptı? Küfretti. Kabul edilebilir mi? Edilemez.

Eboue naptı? Taç kullanmaya gitti. Amaç neydi? Tahrik. Ama adam hareket çekmedi, küfür etmedi, gidip taraftarı dövmeye kalkmadı cantona tekmesiyle dalmadı, tükürmedi bir şey yapmadı. Taç kullanıyor adam. İnadına mı? İnadına. Sinir olsunlar diye, hakem görsün de ceza versin diye. Ortalığı gerer mi, gerer. Peki agresif bir hareket mi? Değil.

Taraftar ne yaptı? daha çok eşya attı. Kabul edilebilir mi? Edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi maça kaç kişi gitti buradan? Televizyondan tamam diyorsun, hak etti diyorsun dediğin gibi,

Ben bir ara herşeyi bıraktım bunu izledi. Sadece tribune oynuyordu. El kol dediğim de dönüp adamlara yapmadı. Önceki postlarda da dedim. Tribün ıslıklayınca bu topu ayağından çıkarıp klasik Emre hareketi yapıyor. Eli, kolu kaldırıp "ha sie hareketi yapıyor"

Abi diyorum ya sana, kapalının önünde bu hareketler o kafası güzel adamları o kadar kışkırtıyor ki. Aynı hareketleri ilk yarı da yaptı ama tam terste numaralı da olunca hiçbirşey olmadı. Gerçi ikinci yarı kadar değildi ilkinde,

İkinci yarı kapalının oralara geçince o çarşı serserileri bu tip hareketleri affetmiyor. Orada başkası yapsa bunları ona da kayarlardı.

Hani ben hareket çekti diyince de, kafam girsin hareketi yaptı gibi abartılı şeyler anladınız sanırım. Yok değil, o kadar sert hareketler değil fakat klasik kışkırtma hareketleri işte. Emre hep yapıyor diyeyim anlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...