Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lou Reed & Metallica _ Lulu

samaella

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

Tamam tarzlarını değiştirdiler, çağa ayak uydurma çabasına girdiler.

Ama keşke şöyle kalsaydınız;

http://www.youtube.com/watch?v=kgqDtU8BXf0

her ne kadar metallicanın pis trash dönemine tapsam da bu garage inc zamanın takılsaydılar harbi daha çok saygı duyardım
Sosyal ağlarda paylaş

Death Magnetic için studyoya girdiklerinde eskilere biraz dönüş olacak deniliyordu. Dream Theater elemanları dinlemiş yaptıkları yorumlara bakınca nerdeyse ilk açıklmadan beri her gün sitelerine girip takip ediyordum gelişmeleri. Ve albüm çıktığında hakaten güzel bir albüm oldu söyledikleriylede tutuyordu. Ha tabi bazı dingolar ilk 4 albümle yine kıyaslayıp baya bok atmayı başardılar, grup üyeleri Master Of Puppets bir daha gelmez demelerine rağmen böyle gereksiz beklentilere girenler oldu. Ama çok güzel album oldu değdi o bekleyişe. Ha eleştirdiğim taraflarıda çoktur ama genel olarak çok iyi albümdü.

Metallica & Lou Reed. Bütün haberler ve yorumlardan belliydi böyle değişik bişey olacağı. Yani sizin şu sçma yorumlarınız işte bari Garage dönemi gibi kalsaydınız gibi, olmasın diye adamlargirip takılacaz öyle demişler. Sizin bu beklentiniz Death Magnetic'ten Master Of Pepets bekleyen kitleden çok daha komik olmuş :) Ben şu çalışmayı hiç takip etmedim. Bittiğini duydum girdim öyle bir baktım kapattım bir daha dinlemedim.

Yarın öbür gün yeni album geliyor ve üstünde sadece Metallica yazacak dendiğinde yine hergün gelişmeleri takip ederim ki Death Magnetic'ten bile iyi bir album olacak.

Yani burdaki yorumlar şaka gibi Deneysel bir çalışma oalcağı, hadi abi girip takılalım değişik şeylerdeniyelim tarzı bişey olacağı her tarafından belliydi. Yapılan yorumlardan açıklamalardan haberlerden vs. Ki pekte yankı bulmadı Metallica tarafında ama yinede şu başlıktan "Lou Reed & Metallica" Thrash MEtal bekleyenler olmuş vallahi helal :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Death Magnetic için studyoya girdiklerinde eskilere biraz dönüş olacak deniliyordu. Dream Theater elemanları dinlemiş yaptıkları yorumlara bakınca nerdeyse ilk açıklmadan beri her gün sitelerine girip takip ediyordum gelişmeleri. Ve albüm çıktığında hakaten güzel bir albüm oldu söyledikleriylede tutuyordu. Ha tabi bazı dingolar ilk 4 albümle yine kıyaslayıp baya bok atmayı başardılar, grup üyeleri Master Of Puppets bir daha gelmez demelerine rağmen böyle gereksiz beklentilere girenler oldu. Ama çok güzel album oldu değdi o bekleyişe. Ha eleştirdiğim taraflarıda çoktur ama genel olarak çok iyi albümdü.

Metallica & Lou Reed. Bütün haberler ve yorumlardan belliydi böyle değişik bişey olacağı. Yani sizin şu sçma yorumlarınız işte bari Garage dönemi gibi kalsaydınız gibi, olmasın diye adamlargirip takılacaz öyle demişler. Sizin bu beklentiniz Death Magnetic'ten Master Of Pepets bekleyen kitleden çok daha komik olmuş :) Ben şu çalışmayı hiç takip etmedim. Bittiğini duydum girdim öyle bir baktım kapattım bir daha dinlemedim.

Yarın öbür gün yeni album geliyor ve üstünde sadece Metallica yazacak dendiğinde yine hergün gelişmeleri takip ederim ki Death Magnetic'ten bile iyi bir album olacak.

Yani burdaki yorumlar şaka gibi Deneysel bir çalışma oalcağı, hadi abi girip takılalım değişik şeylerdeniyelim tarzı bişey olacağı her tarafından belliydi. Yapılan yorumlardan açıklamalardan haberlerden vs. Ki pekte yankı bulmadı Metallica tarafında ama yinede şu başlıktan "Lou Reed & Metallica" Thrash MEtal bekleyenler olmuş vallahi helal :D

sorun bu sefer değişik olması değil, rezalet olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Okuduğunu zannetmiyorum ki verdiğin cevaptan belli :) Cesur deneysel bir album gelecek vs vs eski haberleri bir oku derim. Cesur kelimesinden bile senin veya başkalarının rezalet bulabilme olasılığı Metallica'nın umrunda olmadığını gösterir. 30 yıldır çalıyor bu adamlar birilerinin, böyle enteresan bir çalışmaya rezalet diyebileceklerini tahmin etmişlerdir kayıtlar bittikten sonra :) Bencede kötü olmuş bunuda belirttim :) Değişik olma kısmıda buraki yorumlara hitaben yazılmıştı senin mesajın vrmı bilmiyorum o yüğzden çıkıp bana sorun değiş olması değil diyemezsin çünkü ben burdaki yorumlara yazdım onları :)

Zaten çoğu insan dinleyip geçmiş. Sen dinlemezsin olur biter. Bende Metallica olsam 30 yıldır müzik yapıyor olsam böyle uççuk enteresan şeyler denerdim, birileri çıkıp laf edecek diye kendimi kısıtlamazdım. Zaten dünyanın en çok eleştirilen ama bunları en az takan gruplarından biridir heralde Metallica. Deneyselin neyini anlamadım bilmiyorum ama bu kadar uççuk enteresan bir çalışma iyi bile olsa heralde yıllarca hazmedilemezdi. Belki ilerde bu çalışmada birilerine güzel gelebilir. Kötü olacak şöyle oacak böyle olacak deseydi bir çok müzisyen ortaya hiç yeni şeyler çıkmazdı heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...