Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zippo'nun orjinalliği hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben zippo taşıcam bi tane yanımda ya.uzaktan bakınca bu kesin keştir içiodur gibi gozukuyorum herhalde.illa ateşiniz var mı diye soran oluyor orda burda.

cool bi şekilde tabi diyip zippomu ateşlemek varken yok sigara kullanmıyorum diyorum sdf
Mesaj tarihi:
gaz olmamasının sebebi kargoda yanma patlama olmasın diye, yasak yani gazlı - yanıcı maddeli gönderemiyosun sanırım.

@ roket: zippo der demez aklıma bu geliyor abi direk. statü objesi olarak kullanılması konusunda o konuda ben de kırgınım.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

haklı bence. sigara içmek gibi aptal bir eylemi nasıl cool yaparım diye beğendiğiniz çeliklere ispirto dolduruyor, adına da zippo diyorsunuz..,

Hepiniz nolifersiniz. Zippodan baska cakmagi olan yok denecek kadar az. Her dal sigarayi zippo ile yakiyorsunuz. Cakmak kulturunuz yok, cakmaklari tanima kulturunuz yok. Kafanizda tek marka, marka cesitliligine hazir degilsiniz. Cakmak felsefesini biliyorum diyeniniz de tatava.

Tum cakmaklarla sigara yaktim diyo, ara sokakta bi esnaf tokaisi ile ayakkabisindan atan dikisi yakmamistir mesela. Duyulduk bilindik zippolari cakmistir.
Mesaj tarihi:

Zippo da neymiş ya, çakmağın ağa babası Muhtar Çakmağıdır. Zippo ondan sonra onu örnek alaraktan türemiştir

dedemden zamanında abim kapmış, hala evde bi yerlerde bundan bi tanesi. Benzini, taşını değiştirmek daha kolaydır ve benzini daha ekonomik kullanır, ayrıca çok koku vermez sigaraya.

• Yeni Oluştur...