Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eldiven ve ekran

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ankara'da yaşıyorum, yakında havalar dışarıya eldivensiz çıkılamayacak hale gelecek.

Dokunmatik ekran kullanmaya engel olmayacak eldiven biliyor musunuz Türkiye'de alabileceğim?

Şunu buldum ama memlekete yollamadığından Borderlinx ile gereksiz pahalı hale geliyor.
Mesaj tarihi:
o eldivenlerin dikişsiz (seamless) olmaları harici herhangi bir özelliklerini görmedim sitede. Özel bir maddeden falan yapılma değiller. Sanki biraz dolaşsan benzerini bulacakmışsın gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
Gecen gun yakinimdaki kumas/kiyafet baya baya insan eli gibi kullandi benim telefonu random olarak ama neydi hatirlamiyorum. Bazi maddeler gayet yeterli oluyor. Ne oldugunu bulursan herhangi bir eldivenin parmak uclarina dahi ekleyebilirsin.
Mesaj tarihi:
İletken köpük alıp kullanacağın eldivenin parmak uçlarına yapıştırabilirsin. Ya da kendi stylusunu yapabilirsin. Parmak uçlarına alümiyum folyo da kaplayabilirsin ama ekranı çizme olasılığın var.
Mesaj tarihi:
4 yol var.
1. capacitive ekranlar icin kalem arkasi stylus lar.
2. Bunun gibi bir iletken bobini eldivenin kullanilacak parmaklarina dikislerinden gecirmek.
3. gumus tabanli thermal macunlari parmak uclarina surmek.
4. gercek ince kuzu derisi eldiven kullanmak.
Mesaj tarihi:
Bugun gidip deri eldivenlere bakicam. Daha once hic kullanmadim da. Koku vs yapmaz herhalde? Alirken dikkat etmem gereken bir sey var mi? Birde sonucta deri bu, en incesi bile kalin olmaz mi?
Mesaj tarihi:
ÇÖZÜM BENDE!!

Al sana eldiven. Bana geldiği zaman "yok artık kim ister böyle bişey" demiştim, bak isteyen varmış demek ki.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/t_glove_dokunmatik_eldiven/

güle güle kullan dostum
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.ndscardsale.com/product/anti-slip-capacitive-touchscreen-gloves-for-apple-iphone-itouch-ipad--light-blue-102227

daha önce nds için kart satın almıştım burdan, sorun yaşamadım.

bunları da sipariş ettim.
  • Yeni Oluştur...