Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ankara'da yaşıyorum, yakında havalar dışarıya eldivensiz çıkılamayacak hale gelecek. Dokunmatik ekran kullanmaya engel olmayacak eldiven biliyor musunuz Türkiye'de alabileceğim? Şunu buldum ama memlekete yollamadığından Borderlinx ile gereksiz pahalı hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o eldivenlerin dikişsiz (seamless) olmaları harici herhangi bir özelliklerini görmedim sitede. Özel bir maddeden falan yapılma değiller. Sanki biraz dolaşsan benzerini bulacakmışsın gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 teknolojiyle birlikte gelen yeni sorunlar. vay anasını bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ha evet tam bir first world problem bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Gecen gun yakinimdaki kumas/kiyafet baya baya insan eli gibi kullandi benim telefonu random olarak ama neydi hatirlamiyorum. Bazi maddeler gayet yeterli oluyor. Ne oldugunu bulursan herhangi bir eldivenin parmak uclarina dahi ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 stylus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ucuna stylus takılı eldiven yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 devreyi tamamlamanı sağlayacak yani herhangi iletken iplikten dokunmuş eldiven olabilir. iletken iplikler satılıyor ama eldiven görmedim oturun kendiniz örün. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 İletken köpük alıp kullanacağın eldivenin parmak uçlarına yapıştırabilirsin. Ya da kendi stylusunu yapabilirsin. Parmak uçlarına alümiyum folyo da kaplayabilirsin ama ekranı çizme olasılığın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 japonlar sosis mi ne kullaniyorlardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bas parmaklarini kestim ben, olmem boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eldivenin uçlarını kesin olsun bisin , adamın sıkıntısını bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 uçları kesik eldiven tam ergen işi oluyor birde soğuktan korumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 4 yol var. 1. capacitive ekranlar icin kalem arkasi stylus lar. 2. Bunun gibi bir iletken bobini eldivenin kullanilacak parmaklarina dikislerinden gecirmek. 3. gumus tabanli thermal macunlari parmak uclarina surmek. 4. gercek ince kuzu derisi eldiven kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Şöyle bişi var http://www.muji.us/store/touchscreen-gloves-unisex.html birine parmak uçlarına iletken bişiler diktirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Parmak ucuna çok ufak bir üçgen parçası sosis dik iplerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bugun gidip deri eldivenlere bakicam. Daha once hic kullanmadim da. Koku vs yapmaz herhalde? Alirken dikkat etmem gereken bir sey var mi? Birde sonucta deri bu, en incesi bile kalin olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 deri eldivenlerin içi yün vb. kumaş oluyor yalnız, yine sorun yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gomlek kumasi gibi bi kumastan yapilmis eldiven bulmak gerek.gomlek kumasiyla kullaniliyo dokunmatik ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kullancağım zaman elvidenimi çıkarıyorum ben en güzel yöntem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aga telefonu bir yada iki parmakla kullanmiyomusunuz? sadece bas ve isaret parmagi kesik bi eldiven alin ya da ordurun sdf. ya da tak cikar baslikli bi eldiven alin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dağcılar için var öyle sadece işaret ve başparmak ucu kesik eldivenler ama biraz fazla kaba kaçabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ÇÖZÜM BENDE!! Al sana eldiven. Bana geldiği zaman "yok artık kim ister böyle bişey" demiştim, bak isteyen varmış demek ki. http://www.buldumbuldum.com/hediye/t_glove_dokunmatik_eldiven/ güle güle kullan dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.ndscardsale.com/product/anti-slip-capacitive-touchscreen-gloves-for-apple-iphone-itouch-ipad--light-blue-102227 daha önce nds için kart satın almıştım burdan, sorun yaşamadım. bunları da sipariş ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar