Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 biri şöyle bira içmenin taktiğini yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 önce vakumluyor sonra bir yudum alıyor sonra deep throat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ne yeto bi bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: biri şöyle bira içmenin taktiğini yazsın lütfen. hahaha adam da gidip deniycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 AHAHAAHAHHAHAH ADAM DENICEK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 azı daharam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben bugün ufaktan denedim ya o içme muhabbetini. tabi koca birayı değil de 4 te birini tek dikişte götürdüm midem baya dolu olduğundan. bi daha ki sefere bi dikişte bakalım ne kadar içebilicem önden bişe yemeden sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Çok çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 adam bundan önce kılıç yutumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Holy said: abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds onu diyorum işte ya. yoksa bi dikişte içmek tamamen senle alakalı bişey de ötekinin taktiği var. eğer taktiği muza blowjob yapmaksa ben yokum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 MUz hehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Xenocide said: Holy said: abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds onu diyorum işte ya. yoksa bi dikişte içmek tamamen senle alakalı bişey de ötekinin taktiği var. eğer taktiği muza blowjob yapmaksa ben yokum 8-)muzla denemek zorunda değilsin canıms ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ve beklenen cevap gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 isteklerimi hemen tahmin ediyorsun ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Holy said: muzla denemek zorunda değilsin canıms ;) Holy said: isteklerimi hemen tahmin ediyorsun ama =/ Holy said: içimi ısıtıyor postların. Holy said: -Deno- said: yapıp bozucanBana gelsen hemen bozarım ;) sevgiyle tabi, aşkla. holy... korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ahahfdh holy'e bi l4d oyunu attiralim da gevsesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hepinize yeterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar