Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 biri şöyle bira içmenin taktiğini yazsın lütfen.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 önce vakumluyor sonra bir yudum alıyor sonra deep throat
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: biri şöyle bira içmenin taktiğini yazsın lütfen. hahaha adam da gidip deniycek
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben bugün ufaktan denedim ya o içme muhabbetini. tabi koca birayı değil de 4 te birini tek dikişte götürdüm midem baya dolu olduğundan. bi daha ki sefere bi dikişte bakalım ne kadar içebilicem önden bişe yemeden sdfg.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Holy said: abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds onu diyorum işte ya. yoksa bi dikişte içmek tamamen senle alakalı bişey de ötekinin taktiği var. eğer taktiği muza blowjob yapmaksa ben yokum 8-)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Xenocide said: Holy said: abi olay bi dikişte içmek değil. bi dikişte bi 50liği içiyorum ben mesela 2 kere iddia üstüne içtim ama normal yutkunarak 10 saniyeye yakın sürüyodu sanırım. 2 saniyede içmek için yere döker gibi mideye dökmesi lazım, ki adam bunu yapıyor. muzla çalışmış olabilir deneyin bence asfsdgds onu diyorum işte ya. yoksa bi dikişte içmek tamamen senle alakalı bişey de ötekinin taktiği var. eğer taktiği muza blowjob yapmaksa ben yokum 8-)muzla denemek zorunda değilsin canıms ;)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 isteklerimi hemen tahmin ediyorsun ama =/
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Holy said: muzla denemek zorunda değilsin canıms ;) Holy said: isteklerimi hemen tahmin ediyorsun ama =/ Holy said: içimi ısıtıyor postların. Holy said: -Deno- said: yapıp bozucanBana gelsen hemen bozarım ;) sevgiyle tabi, aşkla. holy... korkuyorum.
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ahahfdh holy'e bi l4d oyunu attiralim da gevsesin.
Öne çıkan mesajlar