huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bi git ya. haber alsan ne olacak bu konuyu almasan ne olacak? hayatına ne etkisi var? millet canıyla uğraşıyor orada, bu haber alma özgürlüğü peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mani said: gemiye operasyon yaptıklarına göre yaklaşmışlar di mi ? teleport olmadıklarına göre. Senin dediğin şekilde bir müdahale için operasyon uzaklığında bulunmak yetiyorsa bile orada sürekli durmak gerekmiyor mu? Gemiye operasyon için bir kere yaklaşıp çıkıyorlar sonuçta. Tabi bütün bunlar için gerekli techizatın nerede, onları kullanacak personelin nerede oldukları, oraya ne sürede gidebilecekleri de en az müdahalenin azami olarak ne mesafede yapılabileceği kadar önemli etmenler. Bence de basın yasağı koyarak işi bitirmek en mantıklısı, Occam'ın Usturası gibi aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ortada bir hak var diyorum. sen bi git ya diyorsun. ben kendim için değil toplum için doğru ve gerekli olandan bahsediyorum. devlet her durumda ozaman basın yasağı getirsin. hiçbir operasyondan, davadan, eylemden haberdar olmayalım neticede illa birileri canıyla boğuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 2-3 kisi belki katliam olurda izlesinler diye birde kafa kameralarini yayinlasalardi keske SATlarin. Medya yasagi gayet yerinde bir karardi bunun tersini savunmak sadece gereksiz inat. Yok haberlesme kesilsinmis zartmis zurtmus, bunkar zaten yaoilan seyler yani oraya operasyon aninda yayini kesmeden gittiklerini mi saniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 @mani ya bırak senin imzandan ne olduğun belli zaten fazla üzüldün teröristi mıhladılar diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mıhlamadılar ya beynini patlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "Tatar Ramazan" said: @mani ya bırak senin imzandan ne olduğun belli zaten fazla üzüldün teröristi mıhladılar diye sanırım. helal çözmüşsün olayı. bi tane bile terör yanlısı yazımı bulamazsın herhalde şu forumda ama bir imzadan direk tahlil yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mani insanların haber alma hakkı olduğu konusunda haklı. ancak unuttuğu birşey var ki olayı yaşayan insanların yaşama hakkı bizim haber alma hakkımızın önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Manicim o hak dediğin yetkililerin sana açıklama yapma zorunluluğudur. 'Üç saldırgan bir yaşlı adama saldırmış, yaptığımız operasyon sonucu yakalanmışlardır.' Senin hakkın böyle bir şey. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ren said: mani insanların haber alma hakkı olduğu konusunda haklı. ancak unuttuğu birşey var ki olayı yaşayan insanların yaşama hakkı bizim haber alma hakkımızın önünde. Dikkat ediyor musunuz bilmiyorum da güneydoğudaki olaylardan ses seda yok. İşe yarıyorsa eğer böyle şeyler, orada da devam etsin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mani said: gemiye operasyon yaptıklarına göre yaklaşmışlar di mi ? teleport olmadıklarına göre. nasıl bir zekanın ürünü şu cevap ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 SAT'lar acımamış gömmüş sdf helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ren said: mani insanların haber alma hakkı olduğu konusunda haklı. ancak unuttuğu birşey var ki olayı yaşayan insanların yaşama hakkı bizim haber alma hakkımızın önünde. insanların yaşam hakkıyla haber alma hakkı çakıştığı zaman tabi yaşam hakkı ön planda o konuda ben haber daha önemli demiyorum. Ama bu yasak koyma durumu her olayda, her eylemde, her hukuki davada alışkanlık haline geldi. İstemiyorum kolay yolun seçilip her konuda yasak getirilmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu olaylarda direk teröristin cesedinin resmini yayınlasınlar yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Yok abi leşi falan yayınlandımı yine eleştiri geliyor sevgi pıtırcığı medyadan Teröristler leşlerine bubi tuzağı kuruyorlar kaçmadan önce, bu yüzden de asker ayağına ip bağlayıp hareket ettiriyor düzenek varsa patlasın diye, ama bunu cesedi ayağında iple tüm şehirde sürüklediler diye yayan malzeme yapanlar var işte. O yüzden gerekli yerde medyaya yasak koymak normal bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 iyi olmuş gömmüşler pis teröriste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Cesedi değil de ölmeden önceki hali bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Fazladan gitmiş bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Biri mesajlarımı silebilir mi, güncelleme yapınca ayrı mesaj olarak gidiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 tamam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Adamın derdi neymiş merak ettim valla. En başta direk pkklı falan dediler de pkklı olsa bu şekilde bir eylem olmazdı muhtemelen, şimdi adli bir olay olarabilir falan diye açıklamalar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 huun said: bildiğim kadarıyla elektronik harp için uçağımız yok bizim. sinyal karıştırıcı radar bozan uçaklarımız var , ege kıyılarında fink atarlar hep boydan boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Alnina 2, çeneye 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 o zaman mp5 burst fire yemiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bence tabanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar