Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 loop said: Hakan baltayı milli takıma niye aldıkları konusunda en ufak fikrim yok, anlıyamıyorum..., O.Ç faktörü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Az balta varya takımda 1 tane daha fazla bişey olmaz diye düşünüp alıyolar sanırım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi O.Ç yazmayın ama ayıboluyo. İ.Melih Gökçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tek maçta gökhan,volkan yerin dibine sokulmuş gs stayla zaten maç önceki futbol bölümü tansiyonundan bu maçta bu tarz tepkilerin(karalama) olacağı belliydi.eminim yeniliyor oluşumuza üzülenlerden çok volkan ve gökhanın sıçmasına sevinenler vardır.yaptığınız futbol faşizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DarKRideR said: loop said: Hakan baltayı milli takıma niye aldıkları konusunda en ufak fikrim yok, anlıyamıyorum..., O.Ç faktörü ? Daha çok son maçlarda GS'de yakaladığı çıkış. Ama milli takıma pek yansıtamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hakan balta kotu de herifin dogru duzgun alternatifi olmamasi da bir o kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gollern ikisindede volkan mala bağlamış tekrar izledim yapılcak hatalar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gsli futbolcular akiyo fbliler sicti tabi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DoruK said: ha ha evet gökhan gönül'ü burda dünyanın en iyi bekleri arasında sayanlar vardı. o ilk 10'da ismini saymadıkları corluka (kendisi karşı takımın sol beki oluyor) gelip gökhan'ı ceza sahası dibinde çarşı pazar yapıyorsa gökhan ilk 10'a değil ilk 50'ye zor girer. volkan desen kale çizgisinin 2 metre önündeki topa çıkmaktan aciz, allahtan kaleyi bulan 1 topu çıkarabildi o da üstüne zorla geldi hani elinden gelse onu da yiyecekti. fenerbahçeli oyuncular böyle oynayacaksa hakikatten fener oyuncu falan göndermesin milli takıma. şu maçta kalede tolga zengin, sağ bekte sabri oynasa durumun daha kötü olacağını sanmıyorum. bir art niyet var gibi bu konuda. not olarak; ilk golde egemen uyuyup adamını kaçıran, ha bildiğimiz volkan o topu tutardı ileri servis yapardı. sakallar ağırlaştırmış biraz sanırımçeditleyecektim ama 2 sayfa geride kalmış ek olarak sağ açıkta kim oynuyor anlayamadım fakat tahmin ettiğim kadarıyla hamit oynuyordu. sağ açık pozisyonunda kim oynuyorsa direk çıkarılsın, ben bir pozisyon görmedim ki sağ bek sahanın 3/4'ünü kat etmişken sağ açık önünde veya arkasında kendini gösterip pas istesin, artık hangi adamın arkasına saklanıyorsa. ulan adam topu getirmiş nereye kadar, ileri kaç veya arkasında boşa çık pas al. fatih terim olcaktı da hamitmiş real madridteymiş dinlemeden bi güzel haşlıcaktı şunları. bizim oyuncular o dilden anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2-2 yapar bizimkiler deplasmanda 0-0 skor ile kanser olarak eleniriz.Daha büyük ızdırap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mahmut Hanefi vardı carlos diyorlardı noldu ona ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 SNA1L said: gsli futbolcular akiyo fbliler sicti tabi sdfsd Gsliler akmıyo da fenerliler harbi harbi sıçıyor kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Selçuk İnan da çok sessiz sakin, adam ataklarda çok etkisiz kaldı. Oynadığı bölge kalabalık diye göze batmıyor da çok pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gg'nin bir suçu yok aslında, adam hazır değilken böyle önemli maçta bek oynatırsan, ki ön liberosuz bir sistem oynayacaksan, cezayı keserler. adamlar çok uzun bizden falan diyoruz, e kısasın bari adama hızda ezilme. savunmamız şov yapıyor, hepsi alışmış önlerinde bir libero olsun, açıklarını kapasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 takım mükemmellik abidesi de gökhan'in kötü oynamasında art niyet var diyorsunuz.. Saçmalamayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 GG'yi Sivas maçında izledikten sonra Milli Takım'ın en kritik maçında kadroya alıyorsan söylenecek söz yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ömer Üründül laneti var ayrıca.Bugün radyo da Burak'ın asıl mevkis forvet değil kaybolur dedi adam.Ayrıca sitem etti.Bana epey sallıyorlar 13 gol atmış adam böyle diyorum diye.Sonuç pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hanginiz dediyse artık hiddink duydu galiba gökhan töre girmiş oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yahu şunu niye maça çıkarken yapmazsın, sevmiyorum hiddink'e laf etmeyi ama doldum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gökhan Gönül isterse bi önceki hafta takımı 10 gol yemiş olsun yine bu takıma alınması gereken bir adam. Ama yedek bekletilmeliydi. Töre daha çok açık futbol adamı, şimdi kapanacak olan hırvatlara çok etkili olabilir mi görecez. Bayağı teknik hızlı adam, yine bir şeyler yapabilir ama nedense geride oynatıyorlar galiba onu göbekte. Biri diğer sayfada yazmış 2-2 yaparız ikinci maç 0-0 biter eleniriz diye, bana da öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hiddink adam değil oguz çetin yönetti hiddink izledi aylardır laf edilen fathi terim gazı olmadan bu milli takımdan bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 yuh artık bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 5 5 5 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar