Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tek maçta gökhan,volkan yerin dibine sokulmuş gs stayla

zaten maç önceki futbol bölümü tansiyonundan bu maçta bu tarz tepkilerin(karalama) olacağı belliydi.eminim yeniliyor oluşumuza üzülenlerden çok volkan ve gökhanın sıçmasına sevinenler vardır.yaptığınız futbol faşizmi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ha ha evet

gökhan gönül'ü burda dünyanın en iyi bekleri arasında sayanlar vardı. o ilk 10'da ismini saymadıkları corluka (kendisi karşı takımın sol beki oluyor) gelip gökhan'ı ceza sahası dibinde çarşı pazar yapıyorsa gökhan ilk 10'a değil ilk 50'ye zor girer.

volkan desen kale çizgisinin 2 metre önündeki topa çıkmaktan aciz, allahtan kaleyi bulan 1 topu çıkarabildi o da üstüne zorla geldi hani elinden gelse onu da yiyecekti.

fenerbahçeli oyuncular böyle oynayacaksa hakikatten fener oyuncu falan göndermesin milli takıma. şu maçta kalede tolga zengin, sağ bekte sabri oynasa durumun daha kötü olacağını sanmıyorum. bir art niyet var gibi bu konuda.

not olarak; ilk golde egemen uyuyup adamını kaçıran, ha bildiğimiz volkan o topu tutardı ileri servis yapardı. sakallar ağırlaştırmış biraz sanırımç
editleyecektim ama 2 sayfa geride kalmış

ek olarak sağ açıkta kim oynuyor anlayamadım fakat tahmin ettiğim kadarıyla hamit oynuyordu. sağ açık pozisyonunda kim oynuyorsa direk çıkarılsın, ben bir pozisyon görmedim ki sağ bek sahanın 3/4'ünü kat etmişken sağ açık önünde veya arkasında kendini gösterip pas istesin, artık hangi adamın arkasına saklanıyorsa. ulan adam topu getirmiş nereye kadar, ileri kaç veya arkasında boşa çık pas al. fatih terim olcaktı da hamitmiş real madridteymiş dinlemeden bi güzel haşlıcaktı şunları. bizim oyuncular o dilden anlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gg'nin bir suçu yok aslında, adam hazır değilken böyle önemli maçta bek oynatırsan, ki ön liberosuz bir sistem oynayacaksan, cezayı keserler. adamlar çok uzun bizden falan diyoruz, e kısasın bari adama hızda ezilme. savunmamız şov yapıyor, hepsi alışmış önlerinde bir libero olsun, açıklarını kapasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül isterse bi önceki hafta takımı 10 gol yemiş olsun yine bu takıma alınması gereken bir adam. Ama yedek bekletilmeliydi.

Töre daha çok açık futbol adamı, şimdi kapanacak olan hırvatlara çok etkili olabilir mi görecez. Bayağı teknik hızlı adam, yine bir şeyler yapabilir ama nedense geride oynatıyorlar galiba onu göbekte.

Biri diğer sayfada yazmış 2-2 yaparız ikinci maç 0-0 biter eleniriz diye, bana da öyle geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...