fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ulan sene 2011 de doğmuşsun. 11 11 de doğsan nolur. sümüklü veled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hamsilipilav said: meh saçma sezaryen doğan kimsede bi bağışıklık vs sorunu hiçbir şey görmedim kendi isteğim sezaryen olması olur çocuğumun karım niye acı çeksin gereksiz yere genç kız gibi diri ve sıkı kalsın fix'd!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 işleyen demir pas tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 giydikçe açılır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Neyse 1 sene kaldı 2013'te kurtuluyoruz bu retardlıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2013 olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 küheylan said: Peki izin var mı böyle ha diyene sezeryan? kordon boynuna dolandı almak zorunda kaldık.. bütün bahane budur raporlardı ki sezaryanla doğum doktorların işine geliyor herdaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eskiden insanlar tarlada çocuk doğurur sonra çalışmaya devam ederdi. şehirlere geldikçe bu karı milletinin götü kalktı iyice. bence hepsini tekrar tarlalara sürelim ucuz iş gücü olarak, hem de böyle 11.11.11 gibi bir sürü saçmalıktan kurtulmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Lohusa diye birşey var ya anadoluda da. 40 gün boyunca çok etliye sütlüye bulaştırmazlar anneyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu tarz retardlıkları sebebiyle bir arkadaşımın düğününe izin alabilecek olmama rağmen gitmeme kararı aldım. Mallık yaptıkları sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bi trollface doktorda çıkıp "normal doğum olmayınca olmuyor" dese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sezaryen yaptıran kişilere kızıyorsunuz da, sezaryen yapan doktor var bi de. hastalık durumları dışında "ay şekerim canım istedi bi yaptırdım geldim" diye sezaryen ve kürtajın yasak olması lazım, ama "nassa para kazanıyoruz lan, oh gelsin paracıklar" düşüncesiyle kadın doğum doktorları bunu serbestçe uyguluyor. ha "ben yapmasam gidip başka bir yerde yaptırabilir" diye düşünen de vardır ama kimse yaptırmasın kimse de yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Doktorlar en paragöz rahatsız ruhsuz heriflerdir sırf para için yapmayacakları nagme yoktur bu bilinen bir gerçek. Çogu sadece para emmek için yaratılmış kansız insanlar bu net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 doğal seleksiyon çalışıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Absolut said: Nikahı falan anlarımda gerekmediği halde sezeryan nasıl bir mantıktır yaa. Sezaryen zaten doğal seleksiyonu emgellemesi nedeniyle tartışılması gereken birşeyken gidip de kozmetik amaçlı yapılması tam bişr gerizekalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu yapılan çok yanlış bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 survival of the fittest uğruna sezeryan olmayan bir dünyada eşinin 9 ay karnında taşıdığı çocuk kordon dolanmasından ölürse sen de doğal seleksiyonun canı sağolsun der misin. Kozmetik ve retard nedenlerden yapılmaması konusunda katılıyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bone said: sezaryen yaptıran kişilere kızıyorsunuz da, sezaryen yapan doktor var bi de. hastalık durumları dışında "ay şekerim canım istedi bi yaptırdım geldim" diye sezaryen ve kürtajın yasak olması lazım, ama "nassa para kazanıyoruz lan, oh gelsin paracıklar" düşüncesiyle kadın doğum doktorları bunu serbestçe uyguluyor. Valla tam deveye sormuşlar neren eğri hesabı bir ülkemiz var. Bir yakınım U.K. de yaşıyordu, orda doğum yaptı. Yaşının baya büyük olmasına rağmen ve kendisi de sezeryan istemesine rağmen doktorlar son ana kadar risk durumunu gözleyip normal doğumu amaçladılar, en son sezeryan olmasına karar verildi. Yığınla araştırma var sezeryan doğumun bebekler üzerine negatif etkilileri üzerine ama işte burası türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kürtaj yanlış dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 son şansınız seneye, 12.12.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İnsanlar gerizekalı ya. 2 atom bombası 1 holocaust var bir nesil geride. Kendimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bundan bin sene önce dogmak daha karizmaymis lakin 11.11.1111 'de dogmak ayri bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bi de mal firma bethesdanın yeni boktan oyunu çıktı bugün, o da ayrı bir üzüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Myshkin said: Bone said: sezaryen yaptıran kişilere kızıyorsunuz da, sezaryen yapan doktor var bi de. hastalık durumları dışında "ay şekerim canım istedi bi yaptırdım geldim" diye sezaryen ve kürtajın yasak olması lazım, ama "nassa para kazanıyoruz lan, oh gelsin paracıklar" düşüncesiyle kadın doğum doktorları bunu serbestçe uyguluyor. Valla tam deveye sormuşlar neren eğri hesabı bir ülkemiz var. Bir yakınım U.K. de yaşıyordu, orda doğum yaptı. Yaşının baya büyük olmasına rağmen ve kendisi de sezeryan istemesine rağmen doktorlar son ana kadar risk durumunu gözleyip normal doğumu amaçladılar, en son sezeryan olmasına karar verildi. Yığınla araştırma var sezeryan doğumun bebekler üzerine negatif etkilileri üzerine ama işte burası türkiye. beyler yanlış anlamayın da bekara karı boşamak kolay hesabı biraz atıyonuz :) birincisi normal doğum travayı primipar (ilk doğum) için 16 saat demek. bu gebenin tercihine saygı duymanız gereken ilk nokta. sen 16 saat doğum ağrısı çek sonra akıl ver. ikincisi bol kepçeden atmak kolay. avrupanın 10'da biri kadar kadın doğum uzmanı ve avrupanın 10 katı kadar üreme hızımız var. Kimse de ebe tarafında doğurtulmak istemiyor herkes doktor girsin isteyince doğal olarak 16 saatlik vajinal doğum yerine sezeryan da hem doktorun hem hastanın işine geliyor üçüncüsü devlette sezeryanın performans puanı normal doğumdan çok çok düşük neredeyse o kadar ameliyat yapıp sadece dikiş puanı alıyorlar. (AKA Devletin vaijnal doğumu destekleme politikası) yani ohh doktor kafasına göre sezeryan yapıp para basıyor diye bir dünya yok. Özel hastaneleri bilemem oralar ticarethane olduğu için onların uyduladığı ücretler farklı olabilir. edit: alıntıyı koyayım alakasız kaldı mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar