adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 öyle ahım şahım bi gün değil bu haberiniz olsun hatta benim doğum günüm kendi doğum günü topicimi açarak böyle bi günün nasıl sıradan olduğunu sizlere göstermek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Öncelikle kutlu olsun Orhancığım. Saçma bi gün işte, mübarek cuma gününe denk geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 -1 de olabilir 2^6-1 de olabilir. Hatta -(2^5-1) bile olabilir.. Dogum gunun kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Doğum günün kutlu olsun o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 111111 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bu tarihte çok güzel sevişilir bence. -kızlar tuzağa düşer bugün özel gün diye- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 nice senelere ^^ pastani da kendin yapmissindir sen versene bi dilim =' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kutlu olsun doğumgünün. hafifinden stalkladığım bi hatun vardı, gidip konuşsam mı kızla, ileride çocuklarımıza anlatırız 111111!!11 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 SeaGle said: Bu tarihte çok güzel sevişilir bence. -kızlar tuzağa düşer bugün özel gün diye- cuma günü sevişilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Duşunu aldıktan sonra sıkıntı yok. Hepi pörtlek bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Deacon said: -1 de olabilir 2^6-1 de olabilir. Hatta -(2^5-1) bile olabilir.. Dogum gunun kutlu olsun. Çünkü insanlar facebookta yeterince maruz kalmadı nerd mizahına. "Hurr, çok komik lan bu matematik, programming espirisi, durr." -Directed by Ayberk Shyamalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi boyle ufak ufak seyleri tekrar ederek tam ogrenmeyi sagliyorum. Komiklikle alakasi yok. Kirdin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 adamınbiri gz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Deacon said: Abi boyle ufak ufak seyleri tekrar ederek tam ogrenmeyi sagliyorum. Komiklikle alakasi yok. Kirdin beni. Ayberk Shyamalan fazla oldu dimi? Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar