forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 mutluysan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1 ay girmedim galiba ve gitti account =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 salaklık ya o zaten, benim de başıma geldi o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bende anladım thepiratebay varken ratio ile falan uğraşmaya değmediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 zamunda varken dünya sadece kaşıktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir açılsa da alsak acc, hayvan gibi ul yapma imkanım var. son zamanlarda zamunda baya bi eski dizileri silmeye başladı, baskı var sanırım ya da yer kaplıyor (IT cahili yorumu). HD filmlerde de baya bi seeder az zamunda'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 4 invite hakkım vardı uçmuşlar ak ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yılbaşında account alımı diye birşey duymuştum yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bazi uyelere rastgele davetiye verdiler bu yilbasi, ilk defa sans güldü de aldim bir davetiye, ayni acc u 5 kisi kullaniyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 2 tane davetiye gelmiş bana. Cok fazla fake upload hedesi olduğu için ama yollamayı düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi anlamıyorum piratebay varken niçin torrentleech, zamunda kasıyorsunuz :/ ne arıyorsunuz dosya, piratebay'de olmuyor da diğerlerinde oluyor. cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 piratebay açılıyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Hız farkı oluyor. Gerçi benim torrentleech acc. cok aktif deği daha cok torrentbytes hesabı aktif. Torrentleechde upload kasmak için pcyi çok acık bırakmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 de yani işte ratio ayarlıcam diye uğraşmak, düşünmek ayrı bir olay. 1 saatte çekiceğim dosyayı 15 dakika geç çekerim, yok siteye girmessen banlanırsın, yok upload yapmassan gümlersin derdini düşünmem. 7thBreath said: piratebay açılıyor mu ki ? evet. http://tpb.par-anoia.net/ link göçünce twitter'a bak facebook sayfasına bak, yenisini direkt paylaşıyorlar. bu aralar bakımda olduğu için sıkıntılar oluyormuş. giremediğim tek bir gün olmadı siteye bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 oh sağol tpb. bilmemne olan kapanınca kaldıydım öylecene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 valla acikcasi tleechin benim icin en guzel ozelligi dizileri falan pack halinde sak diye indirebilmekti. ta ki banlanana kadar sfdjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 invite gelenlerden birisi yollayabilir mi? önceki acc zaman aşımından gitmişti. fake ul fln da yapmam, okul interneti hayvan gibi saniyede 5-10 mb arası upload görüyorum zamunda vs'de çekilen torrentlerde ve güzel yanı kotam yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 beyler bugün doğum günü nedeniyle account alımı açıldı. invite koda BITGAMER yazarak üyelik alabilirsiniz. acele edin de sonra üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 eyv ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 çok teşekkürler. başka bişi istesem olacakmış diyeceğim de, okul kota koydu netimize yastayım :( dipnot: kota aşımı sonrası indirme hızı saniyede 1 mb'e fln düşüyor gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 umarim cok guzel bir kizla iliski yasarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 2 adet davetiyem var. sağlam sitelerden ratio gösteren olursa öm yoluyla gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 sanssizsansli said: beyler bugün doğum günü nedeniyle account alımı açıldı. invite koda BITGAMER yazarak üyelik alabilirsiniz. acele edin de sonra üzülmeyin. Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben de kaptım o kod ile. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar