boone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 HABERTÜRK Bayramın birinci günü Afganistan'da çekildiği iddia edilen görüntülerde, boynuzlarından tutularak getirilen koç, başına beyzbol sopasıyla defalarca vurulması sonucu ölürken, etrafındaki askerler kahkahalar atarak eğleniyor. Sevinçten yerinde duramayan bir çocuk ise sürekli zıplıyor. CİHAN Video http://video.haberturk.com/haber/video/amerikan-askerleri-kocu-kafasina-vura-vura-oldurdu/55571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yani birşey diyeceğimde diyemiyorum neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 1000 tanesinin kafasını keserek oldurmek mi daha korkunc, 1 tanesini sopayla oldurmek mi? discuss yazdım sonradan izledim de tiksincmis hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 İnsanlık bitmeli ya artık.Bütün insanlar ölmeli zamanı geldi o döngü başlamalı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Akhlaur said: İnsanlık bitmeli ya artık.Bütün insanlar ölmeli zamanı geldi o döngü başlamalı yine. Yavaş yavaş bitiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 o askerleri yıkarlar no worries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Annesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 şimdi buraya bişeyler yazıcaktım da çok anlamsız geldi lan burdan nefret kussam nolucak dsf. çok üzüldüm ama yazık lan hayvana, nası bi vahşilik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Sunlarin bunlarin yazilmasina gerek yok. Direkt "Yine insanlar yine vahset" seklinde falan atsinlar basliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bakirkoy bld sindeki goruntuden ne farki var yok.kaldi ki bu afganistandaki askerlerin akli dengesi yerinde sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Allah onların cezalarını vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 akıl dengesi yerine kesinlikle katılıyorum savaş geçirmiş insanların yaptıkları olaylara yorum yapılacak cinsten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Dünyayı işgal ettikten sonra müslüman olan uzaylıların kurban bayramında insanları kestiği günleri görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Daha buna gelene kadar Kanada'da her sene 100 binlerce fok yavrusu kafasına vura vura öldürülüyor, kürkü delinmesin diye. http://www.youtube.com/watch?v=9z4N7-yourw&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Binlerce sivili çoluk çocuk demeden öldürüyorlarda kurbanlık koçu sopa ile öldürmeleri,gülüp eğlenmelerimi garibinize gidiyor anlam veremedim açıkcası. Yarın öbürgün maaşları ile gelir çevrenizde ki esnaftan alışveriş yaparlar,amerikan yanlısı vatandaşlarımızda bu askerleri alkışlar,esnafında cebi dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 işi milliyetçiliğe dökmeye gerek yok amerikan falan farketmez herkes aynı bok.Hayvan sömürüsü ve türcülük üzerine bir medeniyet zaten dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 şu başlıkta o askerleri savunma derecesinde post atan insanlar, avukat olsalar mahkemede masum bir adamı ölümüne savunabilirler. evet var o potansiyel onlarda.. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kimbilir ordaki askerler kac arkadasini ic organlari yere sacilmis sekilde oldugunu gormustur. savas ortaminda hersey olur.o yuzden savunma yok zeki mantikli insanlar gibi dusunmeye calis biraz.hayat senin taksimde kiz arkadasinla gezmenden ibaret degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kabil sokaklarında arabalara sıka sıka gezmemişler ona şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 eğlence anlayışınızın abv adi yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Söz konusu bir askerse şahsen ben şaşırmıyorum. ABD deki son araştırmaya göre ıraktan, afganistan dan dönen askerlerin 3te1i intihara kalkışıyormuş. askerlik zaten sıyırmalık bir iş bunlar daha da ileri safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 war,war never changes fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bazı yazılar aklıma mehmet barlas, çetin altan ve türevlerini getirdi.yazılacak çok şey var da diğer bazı dostların dedikleri gibi çok fazla bir şey söylemenin anlamı da pek yok bu görüntüler karşısında. ama şu kadarcık bir cümle söyleyeyim: birinin yediği bok için "ulan sen bu boku yedin" demek erdem sahibi olmaktır, "efendim zaten herkes bu boku yiyor"şeklinde düşünceleri de içeren gerisi de aha buranın terminolojisi ile tatavadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 escape said: şu başlıkta o askerleri savunma derecesinde post atan insanlar, avukat olsalar mahkemede masum bir adamı ölümüne savunabilirler. evet var o potansiyel onlarda.. net. :)-D helal kardeşime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bck said: kimbilir ordaki askerler kac arkadasini ic organlari yere sacilmis sekilde oldugunu gormustur. savas ortaminda hersey olur.o yuzden savunma yok zeki mantikli insanlar gibi dusunmeye calis biraz.hayat senin taksimde kiz arkadasinla gezmenden ibaret degil. olm bu nasıl mantık ya? o koç ya da babası mı o askerlerin iç organlarını etrafa saçmış? nedir yahu bu amerikan hayranlığı? vahşet kardeşim bu,bunun savunulacak hiçbir tarafı yok. bu doğru'nun birkaç tarifinin olabileceği bir bilimsel tartışma değil. burada o hayvanın kafasına vahşice vuran insan görünümündeki yaratığın ve onun yaptıklarını huşu içerisinde seyredenlerin aşağılık yaratıklar oldukları tartışmasız tek gerçekliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar