Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikinizin anlamı

fede

Öne çıkan mesajlar

Sahibi geldi ^^
( Orada o kadar anlatmışım da nickin seçimini değil, başka konulardan bahsetmişim. )

Deathblade'in seçiminide işte o zamanlar dayımın şirkette ortağı 50-60 yaşları arasında, yarı kel, "full moustache" bir amca vardı. Elinde sürekli piposu, frp'den bahsedip dururdu bana. Sonra işte doğum günümde ejderha mızrağının hediye olarak gelmesiyle başladı bütün döngü.

Sonra sanal alemde bu içimdeki frp aşkını dışarı püskürtmem için bir isim seçmem gerekti. Bu amcanın yanına gidip tavsiyesini sordum. Bir sürü güzel elfçe isim söyledi ama ben içimdeki ergenlik yüzünden hepsine hayır dedim. Ben içimde ki liseliyi çıkartarak "death" 'li bişiler olsun falan dedim, sonra o da "deathblade" olsun mu dedi. Hafifçe sırıttım ve kulağına fısıldadım,

" Güçlü olmak için değil,ruhum istediği için büyücü olacağım... "

Sonra ki gün işte babamı orclar öldürdü. Sfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokuldayken herkesin nicki vardı birisi spawndı hatta öbürü snake falan. Bende dedim spider olayım bari, ama işte hotmail falan almaya çalışınca baktım spider alınmış. O zaman dedim ki örümcek değil de örümceğin tehlikesi olayım falan. Tabi username alırken kesme işareti konulmadığı için örümcekler tehlike oldu fds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...