senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 babamı orclar öldürdü, annemi drawflar kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ne zaman oynattıgım bir oyunda kız oldu ilk onu öldürdüm hep. Karılar ölmeden parti rasyonel oynayamıyor çünkü. FRP white knighting bambaşka bir rezalet rpg dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 jaffa said: FRP oynayasım geldi :( Senko çok iyi oynuyor frp götürsün seni oynamaya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben daha hiç ölmedim ki bizim DM de kızları öldürme yanlısıydı bilemiyorum yani. zarım iyi sanırım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: jaffa said: FRP oynayasım geldi :( Senko çok iyi oynuyor frp götürsün seni oynamaya =D oyun olursa hayır demem bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 senko said: iyi yapmışsın Kızı duydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 duydum, duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Sahibi geldi ^^ ( Orada o kadar anlatmışım da nickin seçimini değil, başka konulardan bahsetmişim. ) Deathblade'in seçiminide işte o zamanlar dayımın şirkette ortağı 50-60 yaşları arasında, yarı kel, "full moustache" bir amca vardı. Elinde sürekli piposu, frp'den bahsedip dururdu bana. Sonra işte doğum günümde ejderha mızrağının hediye olarak gelmesiyle başladı bütün döngü. Sonra sanal alemde bu içimdeki frp aşkını dışarı püskürtmem için bir isim seçmem gerekti. Bu amcanın yanına gidip tavsiyesini sordum. Bir sürü güzel elfçe isim söyledi ama ben içimdeki ergenlik yüzünden hepsine hayır dedim. Ben içimde ki liseliyi çıkartarak "death" 'li bişiler olsun falan dedim, sonra o da "deathblade" olsun mu dedi. Hafifçe sırıttım ve kulağına fısıldadım, " Güçlü olmak için değil,ruhum istediği için büyücü olacağım... " Sonra ki gün işte babamı orclar öldürdü. Sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben güçlü olmak için büyücü oldum . kan taşını ve mavi ejderhamı yüce olandan alıp kendi dünyama döndüm. orda kaldım devam edemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Oce4n said: oky4nus abi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kemik bi de: http://forum.paticik.com/read.php?13,952729,952747#msg-952747 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Tesekkurler Bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bir insanın ölümle yaşam arasındaki bölgede sıkışması ve ya elf ismi mismi diye aldık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Benim nickim tee osmanlılara dayanır Bir rivayete göre benim nickim Fatih Sultan Mehmet hanın katibi tarafından telif hakları satın alınmak sureti ile 20 yıllığına kiralanmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 İHTİYATLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 said: Nikinizin anlamı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 diş macunu markası daha çok. prudent, ferah nefes ve güzel gülüşler i çin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 çocukluğumda bi oyun vardı galiba tam hatırlamıyorum işte o zamanları bi karakter vardı ismi Bullbird idi ordan esinlenip koydum Boğakuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 huun said: diş macunu markası daha çok. prudent, ferah nefes ve güzel gülüşler i çin. herkese öyle geliyor zaten sdf sizi mi kırcam ya öyle olsun. sağlıklı gülüşler için beni seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 İlkokuldayken herkesin nicki vardı birisi spawndı hatta öbürü snake falan. Bende dedim spider olayım bari, ama işte hotmail falan almaya çalışınca baktım spider alınmış. O zaman dedim ki örümcek değil de örümceğin tehlikesi olayım falan. Tabi username alırken kesme işareti konulmadığı için örümcekler tehlike oldu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_38Qkejo1BCk/S2CmDS1OHAI/AAAAAAAACBI/3yzvL2L7pkA/s400/lama2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Gene bir gün karının tekini yatırmışım masaya öff tamam gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 baba döl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar