Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 oyun paylaşımı gg

Sam

Öne çıkan mesajlar

haber
said:
Sony plans to establish a website where customers can manage their PSN accounts and deactivate specific devices attached to their account. Currently, systems need to be deactivated through the device itself, or by calling Sony's consumer services department.

en azından alet patladığında hakkımızı geri alabileceğiz. yoksa rage açacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

bi hesabı 5 farklı ps3'te aktif edip onun aldığı oyunları kullanabiliyorsun.

dummy hesap açıp oradan oyunu alıp 5 kişiye dağıtıyosun hesap bilgilerini, 5 kişi oynayabiliyor o oyunu. legal olduğu söylense de legal değil, korsan oyun oynamış olmuyorsun da ps3 sözleşmesine aykırı bir durum. ama şimdilik sorun yaşanmıyor.

geçenlerde bf3 ve fifa12'yi aldım bu şekilde. 5'te 1 fiyatına almış oluyorsun özetle..

bi ps3'e ekleyebileceğin hesap sayısı sınırlı sanırım, o yüzden bi hesap üzerinden ne kadar çok oyun için anlaşıp alırsan o kadar iyi.

bu arada oyunu dummy hesaptan indirip kurduktan sonra diğer hesabınla da oynayabiliyorsun, sorun olmuyor.

@sam: sony'i arayıp derdini anlatıp ölmüş ps3'ündeki hesabı deaktif edebiliyorsun. bunu yapanlar baya bi olmuş, baya hızlı ve yardımsever olduklarını söylüyorlar.

@darkrider: ortak oyun almayı bu nasıl sonlandıracak?
Sosyal ağlarda paylaş

@red: hesabı en fazla 5 kişi aynı anda aktif kullanabiliyor. 6. kişinin kullanımı için ilk 5'ten birinin hesabına girip deaktif etmesi gerekiyor. ps3 ölünce de girip deaktif edemiyosun bu durumda, sony'yi arayıp böyle böyle benim ps3'lerden biri bozuldu, hesabı deaktif edemiyorum vs. diye dert anlatmak gerekiyodu.

şimdi gelen online sistem ile account'un hangi ps3'lerde aktif olduğunu görüp istediğini deaktif edebilcekmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya birde kardeşlik olayıyla ilgili,

mesela ben x oyununu aldım kardeşlikle ilgili, ben aletime kaydettiğimde o oyun MAC IP olayı gibi aletin oyunu mu oluyor. İstediğim zaman o hesap ile PSN'e girip, sildiğim oyunu indirebiliyorum değil mi?

oyun hesabın oyunu oluyor ama tek hesabı en fazla 5 farklı ps3 aletinde aktif edebiliyorsun. sildiğin bi oyunu hesabının(oyunu aldığın hesabın) aktif olduğu herhangi bir ps3'te istediğin zaman indirebilirsin. ip/mac ile bi alakası yok sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...