elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 iki sene önce antrenörümden dinlemistim bu olayi.. antrenörümün berberi ve arkadasi soyle bi gezinelim dolasalim diyip arabaya atlayip yola cikmislar.. yolda bi tane bar tarzi bi yer gorup durmuslar.. iki tane fistik gibi kiz gormusler.. kesismisler falan.. en nihayetinde paticikteki bir bölüm topic açan vasifsizin aksine gidip konusmuslar.. içki flaan içmisler.. su gibi akip gidiomus ickiler.. adamlar demis ki gelin bi otele gidelim.. kizlar demis ok.. bi tane motel bulmuslar.. iki kafadar kizlari alip odalarina cekilmisler.. bizim basroldeki berber odaya girmis kadin demis ki sen soyun hayatim ben geliyorum. banyoya girmis.. ondan sonra bu soyunmus bekliomus kizi.. kiz cikmis gerisini berberin agzindan yaziyorum: Abi kiz cikti ben yukardan assaya doru süzmeye basladim.. surat mukemmel.. gogusler kusursuz.. biraz assaya bi indim orda bisey var!! hemen bagirmaya basladim üstüne saldirdim ve sonra nasil oldu bilmiyorum travesti beni yerden yere vurmaya basladi.. kalorifere atti kaldirdi duvarlara vurdu.. komaya giricektim az kalsin.. nese bi anda kapi acildi arkadasim girdi içeri beni dikkatini dagitti ve hemen kosmaya basladik.. arabaya bindigimizde cuzdanimi pantolonumu telefonumu herseyimi almistim yanima ama heryerim aciyodu.. kafam sismisti.. bu olaydan sonra hevesimiz kirildi eve donduk.. iki gün sonra arkadasim aradi.. posta gazetesi 3. sayfayi aç!! gittim posta gazetesi aldim.. 3 sayfaya bi baktim benim hatun.. haberin devamini okudugumda sok oldum.. eski turkiye judo sampiyonu hede hodo travesti oldu. abi haberi okuyunca aslinda o kadar da yanmadim fena benzetildigime.. ama sen bi de onu gorucektin abi.. ben de saglam vurdum... the end.. lol neymis?? once kontrol edicekmisiz yoklicakmisiz lol[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 LOL![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 rofl[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki: biraz assaya bi indim orda bisey var!! L:)L [signature][hline]Server is busy. [Bu mesaj zaidral tarafından 06 Ekim 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hahahahaha super Eski Judo şampiyonu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 APUAHAZUZUUUUU süper miş yaw[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ööle "yoklayın" demekle olmaz bu iş.."yoklama yöntemleri" die bi topik açında bişiye benzesin:D[signature][hline]BurN BabY BurN!
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence adamlar önce bir göz doktoruna görünselermiş.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oha iğrenç bir olay...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Eh, kaşınmışlar ama...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Dinsizin hakkından imansız gelir sanırım boyle bişi oluyo ... :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 06 Ekim 2004 18:08 tarihinde demiş ki: hemen bagirmaya basladim üstüne saldirdim ve sonra nasil oldu bilmiyorum travesti beni yerden yere vurmaya basladi.. yaw ben olsam hayatta bağıramazdım o şokla insan kitlenir orda.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Slat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Predator Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 puhahahah tesadüfün bu kadarı pauahah[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 2 sene önce dinlediğin şey şimdi mi geldi aklına :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Valla LOL :D[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 demekki onlarda birdaha bir kıza sarkamadan önce buraya konu açacak artık ''Bi kız beğendim ama kız mı acaba?''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 huahau dua etsın ava gıderken avlanmamıs :) :) :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ehahe :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 of cok kotu yazık ya valla oyle bişi olsa offffffff kalirim oyle[signature][hline]İced Earth
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Kesinlikle ROFL![signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bir Travertenin nasıl anlayamassın abi traverten oldugunu saatlerce aynı masada oturup[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Judocuyum ben de :P neymiş bu judocunun adı?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi artık travestliler baya benzio:) gecen gördüm anamla yolda giderken (hangi yol hatırlamıyorum, etilerin orda) yolda durduk bi arkadaşı beklioruz anamın, önde bikaç kadın ama baya güzele benzio böle kadın olsa ciddi iş görür:lol: anacım neden sonra şu travestiye bak şeklinde bi yorum yaptı, ben de acayip şaşırdım: ama daha sonra dikkat edince cidden bi yanlışlık vardı... bi kere acaip uzunlar; nitekim topuklugiyip 2 metre olmuslardır. ayrıca yuz hatları cok keskin ve böle ne bilim garipler ya:) suratları erkeksi tabiki. ve her taraf yapmacık oldugu belli. bunları görebilrsen kesin anlarsın ama cidden zor...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Öne çıkan mesajlar