Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Oski said: efektik çalışma ve disiplinin gözünün yağını yiyeyim. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Esh said: Yunanistanin kurtulmak icin savas ekonomisine ihtiyaci var aslinda. Makedonyaya falan girsinler. bizim selanik'e girmemizle sonuçlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bikaç adalarını satın alalım bari ya hem sevaptır, en azından şu Meis miydi neydi sahilimizin dibindeki adaları alak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 adamlar satacak olsa bile bize satmazlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ardeth said: Oski said: efektik çalışma ve disiplinin gözünün yağını yiyeyim. dis ha bu yunanistan ve italyada geçerli değil ama. bizim gibi bence onlar da. yani oyalana oyalana yapıyorlar. bu gibi ülkere müstahaktır günde bilmem kaç saat çalışmak. ben de öyleyim. benim ders çalıştığım kadar bi alman çalışsa öğrendiğimin iki katını öğrenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Alman öğrendiği için sen de öğrenmiş sayılırsın ayrıca. O zaman sen niye çalışıyosun alman çalışsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 o zaman işte alman 2 öğreniyor ben de 1 öğreniyorum toplamda 3 oluyo daha iyi oluyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya o biraz da çevreyle iklimle falan alakalı. Abi yavaşız tembeliz sıcak kanlıyız, aheste aheste herşey. ha olcaksak disiplinli capon gibi olalım alman yetmez, geçen bi arkadaş örnek verdi "abi adamlar disiplinli falan oke, metroya bineceksin, bi aralık verilmiş ( kollarını açıo böle ) o aralıkta duruo ve biniosn" Tabi bu süper ama caponlar bu konuda nokta atışı yapıolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 metronun herhangi bir durağa varmasından sonraki durakta bekleyen insanların metrodan inen var mı yok mu diye kasmadan hönkürt diye kapının tam ortasından yardırmaması sağlansın ben ona da razıyım. hayır hiç mi düşünmüyorsun be adam ben neden metrodan çıkarken zorlanıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yanlız kimse trolleri beslememiş? noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yunan yok forumda neyi trollicen. belki bi masq ama onu da kabletmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ren said: metronun herhangi bir durağa varmasından sonraki durakta bekleyen insanların metrodan inen var mı yok mu diye kasmadan hönkürt diye kapının tam ortasından yardırmaması sağlansın ben ona da razıyım. hayır hiç mi düşünmüyorsun be adam ben neden metrodan çıkarken zorlanıyorum diye Sunun daha beterini bu hafta gordum, aksam kabatasa donuyorum tramvayla ve hinca hinc dolu, bi durdu heriler kapi acilir acilmaz zaten dolu tramvaya binmek icin charge atti resmen. Iin komigi kabatas SON DURAK lan! Bekle iki dakka zaten icersi komple bosalicak, o tramvayda zirt diye kalkmiycak ne diye hem kendine hemde icerden inen 500 kisiye eziyet ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 3 yasindan sonra beyin upgradelerine puan vermemis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 (tu) aquila said: 3 yasindan sonra beyin upgradelerine puan vermemis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=haberturk >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< sabah sabah ne güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Gülme komşuna gelir geldi zaten başına... O fotoğraf sadece üzüntü verici... O başlıktan başka denebilecek birşey yok hani... Allah kimseyi düşürmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 orda güldüğüm peşin satan veresiye satan kısmı .. yoksa papandreu düştüğü duruma gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben şey sorucam batan ülke nasıl oluyor lan? hiç batmış ülke gördük mü biz? yaşlı osmanlı gibi mi, diğer ülkeler haciz mi koyuyorlar devlet gelirine? atlantis gibi denmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Açıkcası batırmazlar yunanistanı yani hukumet iflas eder borçları dondurduk açıklması yapılır yeni hukumet gelir gider gelir gider öyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ren said: ben şey sorucam batan ülke nasıl oluyor lan? hiç batmış ülke gördük mü biz? yaşlı osmanlı gibi mi, diğer ülkeler haciz mi koyuyorlar devlet gelirine? atlantis gibi denmesin Ülkenin batması moratoryum ilan etmesi işte, dış borçları ödeyemeyecem taksite bağlayalım noolur diyecek, şu malıma el koyun yıllık şu kadar gelirime el koyun falan filan dicek, uzun yıllar düzelmeyecek kötü kredi notu ve yatırımsızlık durumu olacak. Yoksa kalkıp halkını köle olarak satacak değil tabii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ren said: ben şey sorucam batan ülke nasıl oluyor lan? hiç batmış ülke gördük mü biz? yaşlı osmanlı gibi mi, diğer ülkeler haciz mi koyuyorlar devlet gelirine? atlantis gibi denmesin osmanli yazmissinya iste, biz battik bi kere borclarin faizini bile odemekte zorlanirken yeni borc alip saraylar ve camiler yaptirildi, sonra ic broclarin hicbirini odiyemiycek duruma geldi devlet, sonra iflas bayragini cekti geldiler duyun-u umimiyeyi kurdular, osmanli ekonomisini yabancilar yoentmeye basladi resmen, develtin topladigi vergiyi yabancilar alip goturuyorlar hani EJDADIMISSS in mirasi iste eh alinan borclarla yatirim yapmak yerine sacip savurursan bole olur, 1954 yilina kadar yok canindan bu millet osmanoglu ailesinin saray eglencelerinin bedelini odedi, millet az bucuk parasi dis borclarin faizlerini odemede uctu gitti yunanistan bu konuma dusebilir, dusmesin diye cabaliyor adamlar ama aptal halk bi boktan anlamadigi icin "reroro" yapiyor, sanki yarin komunizm gelse o borclari odemek zorunda kalmicaklar asfdasdfd ya bok gibi ucretlerle okuz gibi calisip o borclari odiycekler yada icra gelicek, borclara karsilik evi bosalticak bu defa gene okuz gibi calisip herseyi yeniden alicaklar baska cikisi yok bu isin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bi almanlar bi de japonlar kalsa dünyada yemin ederim 50 yıla çığır açan buluşlar yaparlar.Sonra da birbirlerini keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ha bir de meksika var, borçları ödeyemeyince fransa gitti işgal etti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ren said: ben şey sorucam batan ülke nasıl oluyor lan? hiç batmış ülke gördük mü biz? yaşlı osmanlı gibi mi, diğer ülkeler haciz mi koyuyorlar devlet gelirine? atlantis gibi denmesin izlanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bir ülke diğer bir ülkeyi icraya verebiliyor mu acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar