Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yani mesela uzun zamandır tanıdıgınız kıza daha sonradan aşık olabilir misiniz ? merak ediyorum bunu cidden. edit: lol edit: potansiyel troller geldi
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bence de olabilir. daha sağlıklı bile olabilir hatta
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 uzun zamandır tanıdığım erkeklere aşık olacağımı sanmıyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senko ben sana aşık olabilirim lan müzikten anlıyorsun, üstüne sağlam para da kazanmaya başladın. welcome to the paticik.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Belli olmaz ama.Kendini kapatma bence.
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 beyler askin contenti 3 ay.karsilikliysa tabi.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gosser said: yani mesela uzun zamandır tanıdıgınız kıza daha sonradan aşık olabilir misiniz ? merak ediyorum bunu cidden. edit: lol edit: potansiyel troller geldi olur. daha çok böyle olur zaten
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 HM ŞANSIMI DENİYİMİ YANİ BEYLER ?
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Benim çıktığım kızla mesela biz üni boyunca 3 sene falan yakın arkadaştık. Hatta uzun süre ikimizde başka insanlarla çıkmadık vs. Sonra okulun bitmesine yakın ilişkiye başladık. Bir seneye yakın zaman geçti bir kere kavga etmedik, acayipte mutluyuz, uzun süredir birbirimizi tanımanın getirdiği belli rahatlıklar var. Tavsiye ederim.
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 asıl ilk gördügün kıza olmazsın tanıdıgın kıza asık olursun
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben hiç görmediğim kızlara aşık oluyorum daha zevkli
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 vardır tabi. herkes ilk görüşte aşık olup evlenmiyor benim bildiğim. lan???
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 evet oluyo. bazılarını tanıdıkça seviyosun.
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bck said: yas kac bu arada 15 ? problem teşkil eder mi patidaşım
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gosser said: yani mesela uzun zamandır tanıdıgınız kıza daha sonradan aşık olabilir misiniz ? merak ediyorum bunu cidden. edit: lol edit: potansiyel troller geldi valla aşk tanımına bağlı. eğer aşk senin için saygı + sevgiyse evet. birine sonradan da aşık olabilirsin, ilk bakışta aşık olmana gerek yok.
Öne çıkan mesajlar