Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Hiç sevmedim ya. Zorunlu geçeceğiz yakında hem de. Çok kaba duruyor, tabletten çıkma gibi. PC için değil sanki. Yeter Google, tasarım değiştirip durma ya da eskisini de kullanma olanağı tanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi garip bisey, anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Soft Grey temayı açınca biraz şekle girdi, diğer tüm temalarda denediğim renkler karmakarışık duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 display density'i compact yaptim ben de, daha iyi oldu. evet, hatta eskisinden farki yok gibi nerdeyse, demek ki o yayvanlik bozmus beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Compact olayını şimdi gördüm, düzeldi biraz. Bir de important and unread bölümüne hide when empty diyince soft grey ile uyum daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Çok garip geldi görüntü. Gerge'nin dediğini yapınca gözüm alıştı biraz ama sarmadı yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 valla tema olarak olan şey galiba, ben zaten onu tema olarak kullandığım için bişi değişmedi tasarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 search'u gozumuze sokmak icin ekranin %20sini mundar etmek cok anlamsiz. sen browser yap, tanitirken de ne kadar az ekran alani kapladigiyla ovun. sonra mail hizmetini tekrar tasarlarken ovundugun seyin tam tersini yap. garipsin google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yeni görünümü daha çok sevdim ama inbox listesinde marginler hayvani olmuş o eskisi gibi olsa iyiymiş. yaşlı işi olmuş biraz. he kompakt olayı varmış ya iyiymiş, beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gerek hd background olsun gerek basitliğin kişiselleştirilmesi olsun gerek konu hede hödö gibi şeyleri aramanın kolaylığı ile olun gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gmail i eskisi kadar web arayuzluyle kullanmiyorum acikcasi , ama yeni dizayn dilini cok sevdim. Hem inanilmaz fazla kullandigim Google reader, hem de gmail in bu degisimini cok sevdim. yalniz search bar biraz daha ufak olabilir mi sanki diye dusunmedim degil, netekim feedback olarak attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çok dandik eskisini kullandırtırlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bence güzel olmuş. gerçi yeni geçmiştim zaten gmaile alıştım direk dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 22 inç ekranı olanlar için güzel. 15.6 inç widescreen laptop monitöründe inanılmaz kullanışsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bende degismemis google apps oldugum içinmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Kompact modu keşfedene kadar baya sövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sol tarafa task listesi ve calendardan sıradaki bir kaç kaydı koysalar çok süper olcak.. ayrıca takvime girmek çok zor oluyo. varmı onları oraya koymanın bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Daesu said: bende degismemis google apps oldugum içinmi acaba gapps'ta da var bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Baya tatli olmus bence. Alismak biraz vakit aldi ama okunabilirlik super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 "roket adam" said: 22 inç ekranı olanlar için güzel. 15.6 inç widescreen laptop monitöründe inanılmaz kullanışsız oldu. Kesinlikle. HD Theme leri açınca mail olan kısımlar bembeyaz kalıyor çok kötü. En güzeli compact + graffiti theme oldu. Açık renkler çok rahatsız ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 etiketlere mail düşünce bold oluyor ya, bunun yanında text'in rengini değişsin istiyorum. mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Quadrophenia said: "roket adam" said: 22 inç ekranı olanlar için güzel. 15.6 inç widescreen laptop monitöründe inanılmaz kullanışsız oldu. Kesinlikle. HD Theme leri açınca mail olan kısımlar bembeyaz kalıyor çok kötü. En güzeli compact + graffiti theme oldu. Açık renkler çok rahatsız ediyor beni. Yoo. Gayet 1366x768 ekranimin cozunurlugu ve rahat yani. 15.6 degil 16" benimki. Cok bir fark da yok. Hani yetmemesi icin 20 kusur okunmayan mail'in surekli gozunuzun onunde olmasini istemeniz lazim ki normal bir kullanim degil bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ben genelde yıldızlı 10 mail filan gözümün önünde kullanıyorum. Daha içerindeki sorunlar halledilmemiş, önemli meseleler hep gözümün önünde olsun istiyorum. Gerçi compact diyince rahat oldu. Baktım, 6 tane mail var şu anda yıldızlı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yaf thunderbird lotus outlook tarzı bişi kullansanıza işkence cekeceğinize web tabanlı şeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 senko the n00b diye degismeli olm senin nick'in. Gmail'in arayuzu kadar rahati gelemedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar