Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Biz zaten diyoruz küme düşücez. Siz kendinize bakın bu kadar iddalı laflardan sonra birşey yapamaz iseniz o zaman ne yüzle yazacaksınız buraya :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Yahu biz ne zaman senenin sonunda 14, olduk allahaşkına? Bu kadar mı sallanır yani pes![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Absolut, 05 Ekim 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Biz zaten diyoruz küme düşücez. Siz kendinize bakın bu kadar iddalı laflardan sonra birşey yapamaz iseniz o zaman ne yüzle yazacaksınız buraya :) Kötü olacak tabii ama atlatıcaz.. :) Nasıl pendik ve 0 çekme şokunu atlattıysak :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hocam okuduğpunu anlama dersi verecek değiliz. sene başında olmak ya da olmamak bi bok değil diyorum. önemli olan sene sonunda ne olduğumuz diyorum. allahım ya bi de sallamacı başı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Ekim 2004 18:05 tarihinde demiş ki: parma italyada rezalet durumda athletic bilbao trabzonu yendi ama ispanyada onlar da iyi değiller ayrıca bjk steau bükreş'e ile standart liege'den korkuyorsa, kafam girsin bjk'ye şu gruptan en az 9 puan çıkarmalı bjk, hadi 1 maçta çok şanssız oldu 7 puan çıkarmalı en az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 2 maç içerde 2 maç dışarda...6 puan alması şart..dışardanda 4, en az 3 puan çıkarması lazım..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: cemad, 05 Ekim 2004 19:25 tarihinde demiş ki: hocam okuduğpunu anlama dersi verecek değiliz. sene başında olmak ya da olmamak bi bok değil diyorum. önemli olan sene sonunda ne olduğumuz diyorum. allahım ya bi de sallamacı başı olduk anlama dersi istesende veremessin zaten bu kafayla. Ben orda başka birisine cevap vermişim ve orda 3 büyüklerin ligdeki en kötü hallerinden bahsediyorum ve sen benim mesajımdan alıntı yaparak bana cevap veriyorsun. E bende doğal olarak 3 büyüklerden bahsettiğini düşünüyorum ve sana cevap veriyorum. Benim mesajımı kime ne amaçla yazdığımı anlamadan cevap veriyorsan bu senin anlama bozukluğundan kaynaklanır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 3-5 maça bakar ilk 5 e girmek ya böyle gitmez zaten.Öyle bir lüks olmaz bu takım elbet toparlanır sene sonunda elbette en azından ilk 6 nın içinde olur. 102 senelik klubun böyle gitmesine yönetim izin verse taraftar izin vermez.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Parma çok kötü durumda. Athletic yener bjk yi. Diğer iki maç da karambolde kim yener belli değil. Ancak Rakipler şöyle bi açıp ligdeki puan durumlarına baktığında Parma kek takım Beşiktaş kek takım diyeceklerdir. Beşiktaş'ın bu gruptan normal şartlarda çıkması lazım. Hatta Lucescu nun beşiktaşı olsaydı kesinlikle 1. çıkardı diye iddia edebilirdim ama bu beşiktaşın ne yapabileceği konusunda şüphelerim var. Gruptan kaç takım çıkabiliyor 1 mi 2 mi? kaç? 1. çıkabileceğini düşünmüyorum bjk'nin 2. lik diğer takımlar arasında gider gelir[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Millet tamam yine başladınız takım kavgasına...kitlenecek yine konu...yapmayın ya..konumuz tr takımı bu bjk olur gs olur veya siirt olur farketmez...yine f.b m.utd maçına dönmeyelim...[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 fizbozum bjk bu ligden cıkamıyo daha uefa kupası grubu neyine :) o yusden bjk nin su durumuna bakarsan hangi takım cıkarsa cıksın zor grup dicen :P (ama N.Ş.A da bu gruptan bjk cıkammaz sa cidden top oynamasın)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Çıkamazsa Bjk taraftarları ellerine birer beyaz mendil alsın ilk maçta Bosque nin ardından sallasınlar.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 oldu olacak klubu de kapatalım eger cıkamazsak sacmalamayın lutfen futbol bu ne olucagı belli olmaz her zmn basarılı olacaz veya hep basarısız olucaz die bir sey yok biraz mantıklı dusunup yazın...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: blackchaos, 05 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki: 3-5 maça bakar ilk 5 e girmek ya böyle gitmez zaten.Öyle bir lüks olmaz bu takım elbet toparlanır sene sonunda elbette en azından ilk 6 nın içinde olur. 102 senelik klubun böyle gitmesine yönetim izin verse taraftar izin vermez. hıhı tamam çıkarsınız siz oynarsınız artık kötü giderse takım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: fizban, 05 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu gruptan çıkamayacaksa mümkünse futbol takımını feshetsin. siz 0 çektiğinizde niye etmediniz¿ yok şimdi dersiniz ne alaka olur abi futbol bu yani illa çıkıcak diye bi kaide yok her sene ilkleri zorlicak diye bi kaide yok geçen sene kim bilebilirdi fbnin şampiyon olucağını oluyo yani böyle şeyler futbolda[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ii demisinde tora sizin bu sene hic bi basariniz yok yani sakaryasporu ve bodoyu yenmekten baska[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lig bitmeden nasıl bi başarı bekliyebilirsinki? lig bitsin ondan sonra gelip konuşun burda haticeye değil neticeye bakalım lütfen[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Blind, 05 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: fizban, 05 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu gruptan çıkamayacaksa mümkünse futbol takımını feshetsin. siz 0 çektiğinizde niye etmediniz¿ yok şimdi dersiniz ne alaka olur abi futbol bu yani illa çıkıcak diye bi kaide yok her sene ilkleri zorlicak diye bi kaide yok geçen sene kim bilebilirdi fbnin şampiyon olucağını oluyo yani böyle şeyler futbolda Bizim rakibimiz Standart Liege değildiki Barcelonaydı. [Bu mesaj Vodan tarafından 05 Ekim 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Blind, 05 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: fizban, 05 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu gruptan çıkamayacaksa mümkünse futbol takımını feshetsin. siz 0 çektiğinizde niye etmediniz¿ yok şimdi dersiniz ne alaka olur abi futbol bu yani illa çıkıcak diye bi kaide yok her sene ilkleri zorlicak diye bi kaide yok geçen sene kim bilebilirdi fbnin şampiyon olucağını oluyo yani böyle şeyler futbolda Tobe tobe hadi anladık birşey bilmiyorsun hala niye gelip atıp tutuyorsun? Bizim grupla bu grup aynı mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 05 Ekim 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 arkadaşım sende heralde okuduğunu anlamama problemi var ben orda 0 olayını misal olarak verdim yani sonuçta her takımın başarısız dönmeleri olur o bakımdan kastettim ama sen olaylara at gözlüğüyle baktığın için anlamıyo olabilirsin[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Holyman, 05 Ekim 2004 19:46 tarihinde demiş ki: said: cemad, 05 Ekim 2004 19:25 tarihinde demiş ki: hocam okuduğpunu anlama dersi verecek değiliz. sene başında olmak ya da olmamak bi bok değil diyorum. önemli olan sene sonunda ne olduğumuz diyorum. allahım ya bi de sallamacı başı olduk anlama dersi istesende veremessin zaten bu kafayla. Ben orda başka birisine cevap vermişim ve orda 3 büyüklerin ligdeki en kötü hallerinden bahsediyorum ve sen benim mesajımdan alıntı yaparak bana cevap veriyorsun. E bende doğal olarak 3 büyüklerden bahsettiğini düşünüyorum ve sana cevap veriyorum. Benim mesajımı kime ne amaçla yazdığımı anlamadan cevap veriyorsan bu senin anlama bozukluğundan kaynaklanır. peki. aynı kafayla devam et. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Xechelon, 05 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki: ii demisinde tora sizin bu sene hic bi basariniz yok yani sakaryasporu ve bodoyu yenmekten baska sole soluyum basarı bi haftada degisecek birsey degildir 6 ayda degisir 3 ayda degisir 1 yılda degisir...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 her torbanın 1. 2. sini seçecek kadarda şanslıymışız yani ne diyimki O.o biz kendimiz 6.7. mi ne girdik bi gazeteye baktım her gurubun en kötü 2. sini almışız.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bjk çıkar bu gruptan[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Vodan, 05 Ekim 2004 23:07 tarihinde demiş ki: said: Blind, 05 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: fizban, 05 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: beşiktaş bu gruptan çıkamayacaksa mümkünse futbol takımını feshetsin. siz 0 çektiğinizde niye etmediniz¿ yok şimdi dersiniz ne alaka olur abi futbol bu yani illa çıkıcak diye bi kaide yok her sene ilkleri zorlicak diye bi kaide yok geçen sene kim bilebilirdi fbnin şampiyon olucağını oluyo yani böyle şeyler futbolda Bizim rakibimiz Standart Liege değildiki Barcelonaydı. [Bu mesaj Vodan tarafından 05 Ekim 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Biz o barcelonaya İnönü de futbol dersi vermiştik. T.d lerinede Basın toplantısında Beşiktaş ı yanlış tanımışız gerçekten avrupa klubu dedirtmiştik. Uefa tarihinin en kötü 2. takımı seçilen fb bence çoktan klubu kapatmalıydı. Adama Uefada tur atlada gel konuş derler ...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar