Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bi o kadar da çizgiden defans çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kaleci yerine başkası olsa atardı golü, bi de biri eliyle çıkardı gibi geldi çizgiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 CEEEEENNNKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 o neydi be öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ASHGFJASLJKDHŞSDKLFJŞASD OLM BU NASI KARAMBOL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Masquerade said: ABİ GİF YAPIN BUNU evet abi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kaleci acayip uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 terledim abi. oh be diyemedim bi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Abiğğğğğ...cenk naptı ole ya..HAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 videosunu falan çok izledim de böyle bi pozisyonu direk ilk kez gördüm valla,helal cenk'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ABİ AHUAUHUAHUAUHAUH hayatımda böyle karambol görmedim. Sakin sakin izliyorum 3 sn de sırılsıklam oldum terden heyecandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi maç boyu adamları korudu ilahlar, bir kere de bize döndüler işte hahaha cenk harbi harika kurtarışlar yaptı son 3 dakika da yalnız. önce kenardan çıkardığı sonra bu, gerçi girecek diye izledi bir ara yattığı yerden de girmeyince çok ciddi 2 topu çıkardı herif, konsantrasyon süper cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Abi yok böyle bir karambol, o kalecileri efsaneydi asdfsdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aktiftablet said: benim saydığım 3 kere kurtardı Cenk orda. 4 kere kurtardi. Mahalle macina dondu ortalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kermit said: cenkin taşşağını gezdiren yesin bunu yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 avans verdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi ben sarı formalıyı cenk sandım ilk. oha uçarak topu çıkarmaya çalıştı filan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 BiTcH_oFBaT said: abi ben sarı formalıyı cenk sandım ilk. oha uçarak topu çıkarmaya çalıştı filan dedim. aynen bende, napıyor bu adam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ABİ BEN HALA ETKİSİNDEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hayatımda gördüğüm en sonu gelmeyen karamboldü valla bitmek bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben bacaklarımı kastım baya dişlerimi sıktım çok gerildim çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ama NASI ÇAKTIK HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 SOKTUKMU LAN UKRAYNANIN KÖPEKLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 almeidayı linc ederlerdi son pozisyon gol olsa. bu arada helal ismaile helal cenke helal egemene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 egemenin doğum günüymüş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar