Uzun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Haberin Tümü said: ABD, Filistin'in üyelik başvurusunun kabul edilmesinin ardından BM Bilim, Eğitim ve Kültür Teşkilatı UNESCO'ya verdiği mali desteği kestiğini açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Victoria Nuland, gazetecilere yaptığı açıklamada Washington'un Kasım ayında yapmayı planladığı 60 milyon dolarlık mali desteği durdurma kararı aldığını söyledi. Kararın BM organlarına kaynak sağlamakla ilgili kongre kısıtlamaları çerçevesinde alındığını belirten Nuland, UNESCO'nun İsrail ile bir barış anlaşması imzalanmadan Filistin'i bir devlet olarak tanıdığını ileri sürdü. Nuland, UNESCO'nun kararını "üzüntü verici, zamanından önce alınmış ve kapsamlı, adil ve kalıcı barışın sağlanması hedefini baltalayan" bir karar olarak niteledi. Sözcü, ABD'nin UNESCO üyeliğini devam ettireceğini sözlerine ekledi. Merkezi Paris'te bulunan UNESCO'da bugün yapılan oylamada Filistin'in üyelik başvurusu kabul edilmişti. Ad okunarak yapılan oylamaya UNESCO'nun 185 üyesinden 173'ü katılmış, bunlardan 107'si “evet”, 14'ü “hayır” oyu verirken, 52'si “çekimser” kalmıştı Artık bu tip haberler komik gelmeye başladı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 god bless america. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ABD kendini rezil ediyor, farkinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rüzgar eken fırntına biçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aylık 60 milyon dolarmış o para. tayyip başgan öder onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Gallant said: ABD kendini rezil ediyor, farkinda degil. Niye abi çıkarlarını koruyor adamalr işte. Obama zaten gidp geliyor bu aralar 2012 seçimleri için. Bi de israil lobisi destek cıkmasın gg olur adam. Ülke için de kendisi için de doğru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 şu adama nobel barış ödülü verildi ya, hitler ve stalin'in hakkı yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 somewhat related: http://www.youtube.com/watch?v=nBPK_oXeJgA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Amerika tasarruf yapmaya bahane ariyo ya yunanistandan beter cikti herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahmedinejad said: aylık 60 milyon dolarmış o para. tayyip başgan öder onu. deprem vergisinden verirler aynen, ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 birileri bir yerlerden düğmeye bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Yahudi lobisi yine tam gaz çalışıyor. Geçen NTV'de okudum yahudiler ABD nufusunun 2% sini oluştururken ABD'deki milyarderlerin 50% si yahudiymiş. Doğal olarak Money talks bullshit walks Yalnız tuhaf olan ABD'nin istememesine rağmen Unesco'da böyle bir kararın çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Wispy said: Doğal olarak Money talks bullshit walks :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 liberal said: Gallant said: ABD kendini rezil ediyor, farkinda degil. Niye abi çıkarlarını koruyor adamalr işte. kimin çıkarları olduğu tartışmalı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Wispy said: Yalnız tuhaf olan ABD'nin istememesine rağmen Unesco'da böyle bir kararın çıkması. Ben de bu haberde şuna takıldım ve şaşırdım. Ya ABD düşündüğümüz kadar nüfuz sahibi değil (oh, wai..) ya da UNESCO'da birkaç tane satın alınamayan adam kalmış. Olayın devamını da takip etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abd nin kendi götüne don alacak parası yok anca unescoya da borç yazdırıyordur iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yahudi lobisinin elinde oyuncak çoğunlukla abd. yapacak pek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abd bahanesi kalmayan yaramaz çocuk olmaya başladı iyice. lakin halen daha 2 gömlek üstünler. suçlu desende istediğinde dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar