geezus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bu gmail labstan ekleyebileceğiniz bir undo olayı var, eğer işte maili yollamaktan vazgeçtiyseniz 10 sn içinde geri çekebiliyorsunuz yollaya bastıktan sonra. Meğersem yalanmış, ben yolladım arkadaşa, 10 sn geçmeden arkadaşın inboxına düştü. UNDO'ya bastım, bana eyvallah abi undo yaptık dedi ama mail adamda duruyordu. bu da böyle bir anımdır. hani diyeceğim o ki, güvenmeyin bu merete
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 e abi labs özellikleri zaten beta gibi bişe değil mi? adam %100 çalışacağını garanti etmiyo yani... sen de ona denk gelmişsindir.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 13-14 yıldır mail kullanıyorum daha attığım hiç bir maili 10 sn ya da 10bin sn içinde geri çekmek istemedim
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu recall olayı biraz kişisel maillerde olmaz gibi geliyor bana. Outlook üzerinden çekebiliyorsun da orada sistemden alıyorsun. Burda nasıl yapılabiir ki zaten çat diye düşüyor mail.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Fistan said: 13-14 yıldır mail kullanıyorum daha attığım hiç bir maili 10 sn ya da 10bin sn içinde geri çekmek istemedim this
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 trden kaynaklı lag olmuştur hatlarda :p
geezus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 @fistan, ben bir kere bir şey ekleyeceğim diye çekmiştim. bi kere de arkadaşla, lan oluyo mu ki diye denedik, olmadı. btw, gmail<->gmail denedik direk, ama adam login durumdaydı, belki logout durumunda falanken yapılabilir, ama nasılsa undo yaparım diye sallamayın mailleri. hayır ulan onun yerine 10sn delay koy göndermeye çemçük
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben zaten göndermeye 10sn delay koyduğunu düşünüyorum. yoksa herhangi bi sistemden maili geri çekemez ki. onu sadece outlook ta yapabiliyosun aynı sistem olduğu için. onda da adamlar okumuş olabiliyorlar yine de. inboxa düşüyo sonra sistem geri alıyo inboxtan maili.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 umut sarıkayanın smsden hızlı koşan türk genci jpegini bağlasın biri buraya
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 opsiyonel olarak maillerin hemen gönderilmemesini isteyebilir aslında bazı kişiler, gecikmeli canlı yayın gibi.. hata olursa müdahele etme payı bırakılabilir. bilmiyorum neye yarar, kim kullanır.. hiç düşünmedim mail attıktan sonra atmasaydım diye.
geezus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 failsafe işte abi, ya bişey unutmuşsundur ya da daha önemli bir şey kaçırmışsındır. ne bileyim arkadaşına patron hakkında küfür edecekken cc'de patron varsa o zaman sms'ten hızlı koşarsın işte
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 mailin gittiğini gördüğünüz sayfada f5'e basmışınızdır heralde di mi :p
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 genelde ataçmınt unutunca gönderir göndermez farkediyorum ben. veya birine lölö çekeceksem, basar basmaz pişman oluyorum falan. eskidendi tabi bunlar. şimdi en çok yazıştığımız iki isim grupanya ve yemeksepeti :(
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Outlookta da war o olay. 2 şart var ama. Birinciş karşı taraftaki serverda iste ozel microsoft bilmemne serveri olcak ikinciside karşı taraf açmamış olcak maili. YAne her yerde her mailda her serverda olmuyo
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 outlookta, böle yüklü bişi atıosanız 3-5mb falan. direk kesin interneti yoksa gidio meret eheheh
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 goldbären said: genelde ataçmınt unutunca gönderir göndermez farkediyorum ben. veya birine lölö çekeceksem, basar basmaz pişman oluyorum falan. eskidendi tabi bunlar. şimdi en çok yazıştığımız iki isim grupanya ve yemeksepeti :( mail içeriğinde ekte dosya olduğunu ima edip dosya eklemeyince uyarıyordu google bazen.. demek istediğinizi anlamayabilir tabi, o ayrı :D
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Göndermeden önce 10 sn koyuyor gmail. O süre bitince zaten geri alma tuşu kalkıyor oradan.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Send later tarzı "hacı gece gönder sen bunu çok çalışıyorum sansınlar" eklentisi için: Boomerang for Gmail.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Norak said: trden kaynaklı lag olmuştur hatlarda :p lag olmuştur senin undo gitmemiştir servera. Çok faydalı bişey, öyle kötü sözcükler kullanmaya gerek yok.
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 koskoca gmail paticikten kaçamadı anasını satim.
geezus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lag olsa undo tamamlandı demezdi
Öne çıkan mesajlar