dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 İzlemedim pozisyonu alex'in dirsek atacağına imkan dahi vermiyorum hele ki 5. dk'da ligin en sakin adamı daha stres bile olmamışken. ama güldüm. Lugano'nun yıllardır yaptığı numaralardan biriydi. Alex'in başına gelmiş zaaa! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hakem hatasını hatayla dengeleyecek bariz..mal mal kartlar ardarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kırmızı kart fenerin işine yaradı yine. Silkinip kendilerine geldiler, ve birde hakemin anasına sövseler kimse bir şey diyemiyor şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ama emre'ye gene kart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 karabük bu sene o kadar kötü ki, büyük ihtimal maç bu şekilde biter. Ya da fener 2-0 falan yatar. Gerçi Aykut, Alex'siz direk 1-0'a yatar ikinci yarı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu aptal hakeme rağmen futbol konuşmak zor aslında ama mehmet topuz harika, direkten dönen topu da gol olsaydı çok güzel olcaktı bir de cristian baroni gerçeği var, adam resmen gizli transferimiz oldu bu sezon. 9 haftadır kötü geçtiği tek maç yok ve bugün yine çok faydalı oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hakemler kotu diyoruz iste. verdikleri, vermedikleri yine sacma sapan bir hakem var sahada lol. alekse verdigi yanlis kirmizinin eyyami basladi mesela. erdemin mis gibi kaptigi topu kesip hizli hucumu engelleyip sari verdi bir de fgdgd.. emrenin atilmamasina ise sasirmiyorum ben artik. http://twitpic.com/78wvm3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 caner'de bıraktığı yerden devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/gunahlarin_takimi_fenerbahce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 böyle yetersiz hakemlere ragmen bukadar iyi oynuyoruzya seviyorum takımımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kulüp tarihinin en rezalet günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahaha seramony fail sdf hakemde iki tarafa da yanlış kararlar veriyor. yapcak bisey yok idare edecez bi haftalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 mutu yıllar ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aziz başganın d.günüymüş ayrıca hakeme ağlayan fenerli arkadaşların galatasaray maçında ne yorum yazdığını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 canerin tip tam bi lannister olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kestiği atağa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi hakem sorunlu yemin ederim bıraksana avantaja ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ofsayt diye kesti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 adam 10 cm önündeki topu göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hakem çok kötü ya ahah.. Bizim geçen haftakinin bi alt versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 beşiktaşın hakkı yeniyor maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi hakem bi hafta kötü karar verdi diye fenerlilerle gsliler kutsal ittifak kurdular, hala bjkyle dalga geçiyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ayni gecen seneki galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ne ittifakı birader ben galatasaraydan başka kimseyle ittifak olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 "ntv radyo" said: "taraftar hakeme gel gel diyor, hakem gidemiyor o tarafa" noluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar