Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahretsin Karın Kaslarımın Simetrisi Bozuldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Kardeş bende uzun zaman çalıştım falan gitttii bütün kas yav :( böyle bi acaip oldukine, asimetri oldu, geometri bozuldu,
http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif
senin problemi anlamadım ben, bi kaç foto daha koysan?
http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/You_Rock_Emoticon.gif

[signiture]
http://img.donanimhaber.com/avatars/4.%20seri%20avatar/tuerkei.gif
CcC LaThSpElL cCc
Sosyal ağlarda paylaş

böyle çok ciddi büyük önemli işleri olan adamlar forumu nasıl buluyor abi?

önce geliyorlar bişey diyorlar. cevapları beğenmeyince rage geliyor.

arkasından siz köylüsünüz şişkosunu ayarı:

blazkowicz said:

cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı.

hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına.

cya losers.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

blazkowicz said:

cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı.

hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına.

cya losers.

ahahah bu ne ben bunu görmedim çok iyiymiş

adam uçmayı bile biliyo lan ne kadar eziğiz
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

blazkowicz said:

cya losers.

9 sayfadır, hayatında spor yapmamış adamdan tutta 100 kiloluk obezlerin "şakacı" yorumlarına gülüp geçiyorum. Espiri mahiyetinde verdiğim o 1 cevabı kalkıp burada "RAGE" olarak nitelendiriyorsan ve beni sorguluyorsan kusura bakma ama bir daha lütfen benim başlıklarıma yazı yazma. Mesajlarım ağrına giden varsa boşuna laf sokmayada çabalamasın görmezden gelsin bu kadar basit, çünkü ben kimseye ithafen yorum yapmıyorum ortaya söylüyorum aşağılık kompleksi olan varsa alınıyor ona da yapabileceğim birşey yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Evet sonunda başardım 10 kilo ile mekik çekmekten karın kaslarımın simetrisini bozdum nasıl geri kazandırabilirim fikri olan?

Sorun şu en üstteki sol pack diğerinden çok daha gelişmiş.. ve diğer tarafa itmiş

http://ressim.net/61/upload/c555b956.jpg
Resim yazın başından kalma başka foto bulamadım :S

kardes resimde karın kası goremiyıorum ben, aksine belin filan baya kalın yag oranında baya yuksek.

ayrıca goguslerinde jinekomasti baslangıcı var sanki sivri duruyolar pek normal degil.

bak bende ciddiye aldım cevap verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

karın kası yokki ne simetrisi, 37 cm yağlı kolda daha karın kası filan uğraşma. üst tıfılken sixpack görüntü oluşturmaz, kilo al kas yap önce. ciddiye alıp cevap verdim benide ezikleme sonra :D

kaslı,evli ve fenerbahçeli abimize

210 + olympiadakiler.

Kilom 75.5

Yağ yok sadece kas var onlarında gelişmesi durdu gibi anlamıyorum nedenini... Kilo alma meselesinede spor yaparken yediklerimi artırmaya ve düzenli beslenmeye çalışıyorum aslında.. Karbonhidratı düşük tutuyordum onu farkettim onu artırıcam antreman günleri min 90 gr protein alıyorum.

Zegna said:

kardes resimde karın kası goremiyıorum ben, aksine belin filan baya kalın yag oranında baya yuksek.

ayrıca goguslerinde jinekomasti baslangıcı var sanki sivri duruyolar pek normal degil.

bak bende ciddiye aldım cevap verdim.

Bir ara sporu bırakıp kilo almaya çalıştım (bulk kafasında) kas geliştirmek için o sırada belim ve göğüslerim yağlandı ondan öyle gözüküyor şimdi toparlamaya başladım yavaş yavaş yağlar gidiyor.

Gelişen bölgelerim göğüsler, karın yağlanan yerler kollarım hiç yağlanmadığı için onlarda bir gelişme olmuyor... Kol hacmi için ne önerirsiniz? 1,5 aydır endurance antremanları yapıyorum 8 tekrarlı her hafta tekrar sayısını artırarak az ağırlık çok tekrar maksat dayanıklılık ve kasları parçalamak 2. veya 3. aydan sonra güç antremanlarına geçmeyi planlıyorum (şişirmek için ama işe yarayacağından pek emin değilim :D).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...