barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kaliteli cat fight varmış la. güzel hareketler filan. sadece saç baş yolmaca değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şu filmin tüm filmleri yerine matrix 4 çekilse olurmuş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 latin poposu yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Rasmon said: şu filmin tüm filmleri yerine matrix 4 çekilse olurmuş ha.üümatrix 2 ve 3 denen garabetlerden .ok .ok daha iyi filmler bence bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahah harbi matrix 2 ve 3 olmasaydı eğer ilk film bir efsane olarak kalabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 niye lan 2 3 gayet güzel siz anlamamışınız afsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 rasmonun banını niye açtılar diye sorguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 olm bok atmayın lan. mis gibi film 2-3. bi daha izleyin. çocukken izlemişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi seriye göre kötü olmayı geçtim, genel anlamda bile vasatın altında 2 ile 3. böyle bok gibi çiş gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2 de yine bi 15 kişiye saldırdım katana ile araba kesme falan var 3. baya gereksizdi fgdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 6 ile ( arasına boşluk koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bölüm modumuz elit yüzüne bile bakmamıştır topiğin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 alla alla ben matrixi çok beğeniyorum. drive ı hiç beğenmedim mesela. film kültürüm mü yok nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 drive ı beğenmemekle akpye oy vermek aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 doğru söylüyosun aslında hiç bu açıdan bakmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 drive derken şundan mı bahsediyoruzhttp://3.bp.blogspot.com/-jBiY7C6mLoc/ToIXfXGGCBI/AAAAAAAAAHs/kkTo7UDSe_k/s1600/drive-poster-ryan-gosling.jpg eğer buysa hakikaten anlamıyosun abi :( matrix 3 liseli halimle bile bayık gelmişti. bildiğin başı belli sonu belli önce bittik yandık qq sonra imkansızı başaran neo ilk film nere üç nere. transformersta beğeniyosundur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ne ara 5 tane oldu yav bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 transformers favorim ya ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 malum yerlere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 transformers favoin mi :( canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Fena degil. Sinemaca oha diyip gulustugumuz 1-2 sahne vardi. Han in Tokyo Drift olayini cok iyi baglamislar. Onun haricinde modifiye araba, vs. olayi pek yoktu. Son aksiyon sahnesini de pek begenmedim acikcasi. Gene eglendirdi. 7. filme Jason Statham villain olarak ayarlamislar. Birde Audi kullanirsa tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Yine güzeldi ya. Bi sahnede alkışladı bütün salon asdf. Eğlendik. Jason Reis! çok güzel bağlamışlar 3 e. Gelsin dövsün şimdi hepsini. Ama bir daha Han'ın olmayacak olması kötü oldu. Arada Giseli de harcadılar. ama Brian baya gereksizdi bu filmde 4. filme bağlama olayı dışında. o uçak pistide dünyanın en uzun pisti heralde. git git bitmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Acaip eğlendim filmde oha yok artık ye diye izledik bütün salon . Önümüzdeki 4 kişi filmin ilk yarısını 3D gözlükle izlemesi de kahkahalarımıza kahkaha kattı :D Bu da olmaz dememişler 'olur olur herkes şimdi çılgın bir fikir söylesin çekelim ' mantığı ile çekmişler , çok da güzel olmuş . Bir de JASOOOOOOOOOON ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 filmin başında çalan müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Jason? WHAT ThE FUCK Yanlız indiği Mercedes direk ele verdi. O Tokyo Driftteki japon mafyasıyla alakalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar