Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 FFS Kadroya girmiş Jason, rumored'dan da announced'a geçmiş statüsü filmin ve oyuncuların bir çoğunun. Hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 vin diesel, michelle ve jordana ablalarımız oynuyorsa kesin izlerim. dwayne johnson ve jason statham varsa daha da güzel. 2013 geç ama ya. o zamana kadar jordana brewster filmleri izleyelim bari. tavsiye film varsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 filmin bi kalitesi vardı her ne kadar araba yarış konseptinden cıksalarda.jason statham geldiyse titanic 2 gibi bi film seviyesine inmiştir.tebrikelr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Jason? Titanic 2? yok o kadarda olmaz. Vin Diesel taşır filmi her türlü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 red'den gene, hicbiseyden anlamiyorum temali mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 jason statham bilmemde son filmin kasa sahnesine çok gülmüştüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bırak şimdi aqu.haklıyım biliosun ahha stathamın iyi filmleri var severim.fakat adam net bir biçimde film seçmiyor.para mı biriktiriyor bilmem ama önceden statham varsa izlenir diyordum.şimdi statham varsa çöptür diyorum adam ne kadar aptal aksiyon filmi varsa hepsinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 statham aksiyonun kendisi sorun senaritslerde kaldı ki f&f serisi hiç fena gitmedi son 2 filmde ve serinin 6. filminden büyük beklentilerim var. oyuncularla ilgili bir sorun yok e yanımıyorsam prodüksiyon kadrosuda son iki filmle aynı o yüzden ben umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 erkek fatma bu film'de olucaktı dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 E tabi... "Do you believe in ghost stories?" said Miss Eva mendez. Remember? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Aynen... ben farklı konu isterdim bu arada vin disel arkadaş abi 2 mutant takılırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Jason Transporter daki Audi yle cikip gelirse ne gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Eva Mendes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://i.imgur.com/dD4yxQw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şu filmler arasında en iyisi japonyada geçendi heralde.hatta japonyada geçenin sonunda vin diesel abimimiz geliyordu.ordan devam etsin film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ergen filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Masticore said: jason statham bilmemde son filmin kasa sahnesine çok gülmüştüm ya. fizik kanunları? koy dötüne gitsin şeklinde bir fikirdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/734443_10151510789768313_235680478_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hhohohho gelsin izlerik arabalar arabalar daha çok arabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ludacris bile var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Gina Carano, Gal Gadot, Elsa Pataky... hmm zevkli bir film olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ozG6KQftTmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yine uçmuşlar tanklar manklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Arabadan halat atip ucak dusurmek iyiymis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar