Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şu sayfada bahsettiğim http://forum.paticik.com/read.php?35,4927990 oyunlardan ikinci olan Jurassic Park için şöyle bir video yayınlanmış: http://www.youtube.com/watch?v=VIUnvSguF0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 grafikler iğrenç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Görsel anlamda kötü evet ama sırf Jurassic Park'a olan hayranlığımdan dolayı bir göz atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 gorsel anlamda kotu degil, gorsel anlamda telltale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 cut sceneli adventure gibi duruyor, tam bi gameplay video lazım nedir ne değildir anlaşılması için, 4 episode olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Back to the future tarzı ise bence güzel bir oyun çıkabilir. Telltale oyunları kötü değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 abi adamlar, aslında francise değeri olmayan bir oyun yapsalar feci kötü firma... Grafiklere kötü... müzikler zaten gene serilerin müzikleri... evet JP adına bakılırda yani al bu oyundan JP'yi feci kötü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Mr_Hand said: grafikler iğrenç ya. battlefield 3 değil adventure motoruyla yaptıkları için olur öyle. "iğrenç" de değil bu arada baya güzel görsellik koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 eskiye göre baya iyi aslında :p http://wiidisagree.files.wordpress.com/2008/03/image13.png zamanında bunu oynayan var mı benden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 yok, o oyunu sadece senin icin yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 WarcraftIII'deki Jurassic Park mapi çekti canım girip kurayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Norak ben oynadım ya onu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bu oyun niye geride kalmis, telltale gercekten saglam bir oyun yapmis bu sefer. Uzun bir Jurassic Park filmi izliyor gibisiniz aslinda cok fazla gameplay yok ama konu hakikaten mukemmel olmus, ilk filmi aratmiyor. Skyrim'den cok LA Noire ve Jurassic Park oynuyorum =P, sakin kacirmayin bunu guzel hikayeli oyun seviyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 gameboyda en sevdiğim oyun buydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 grafikleri çok kötüydü o oyunun. ai de başarısızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bir jurassic park oyunu olarak hiç sözü edilmemiş. halbuki stresi yüzünden bitirilmeyen oyunalrdandır. bir de anlamsız zordur, nişan almasından tut on vuruşta ölmeyen dinazorlara kadar. http://www.youtube.com/watch?v=vHTUIIr0ksI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hee karının memedeki kalp dövmesinden hp tahlili yapıyoduk ama fizik çok hastalıklıydı o oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ehuehueh ben mi yanlis gordum yoksa vidyonun basinda vurdugu raptor yere dusunce gidip yanagina saplak mi atiyor? "iyisiin iyiiii!! kocum benim!" gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aquila said: yok, o oyunu sadece senin icin yapmislar. reskill çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bu konu niye hortladı demeyin diye kısa açıklama yapayım dedim; Jurassic World'u sinemada izledikten sonra ilk 3 filme nostaljik dönüş yapıp haftayı bu oyunla kapattım, tam Jurassic Park haftası oldu. Kesinlikle underrated bir oyun, metacritic'teki shitstorm'u asla haketmiyor. Telltale'ın Walking Dead'i veya Wolf AMong Us'ı kadar iyi bir şey beklemeyin, çünkü sunduğu seçimler sonuçlar yelpazesi son derece dar. Fakat bunun haricinde gerek John Williams'ın temalarını kullanması, gerek çok başarılı bulduğum seslendirmeleri ile müzikal açıdan bir kere beni tatmin etti. Grafiklerin kalitesini ben yadırgamadım, diğer Telltale ürünlerindne aşina olduğum için. Adamların stili bu. Hikayeye gelirsek, 1. filmin ortasından başlıyor, yine 1. filmin sonrasında adanın kaderinin ne olduğuna kadar ilerliyor. Yönettiğimiz birkaç karakter var ve bunlardan biri Garry Harding, The Lost World filmindeki Sarah Harding'in babası kendisi, ilk filmde de çok kısaca gözüküyordu Triceratops'un hastalandığı sahnede. Nerdy'in tıraş köpüğü kabının kaderini falan öğreniyorsunuz. Oyun için yaratılan karakterlerle filmin karakterleri arasında güzel çaprazlamalar var, bağlar iyi kurulmuş. Sinematik bir havada geçiyor zaten ve 4 bölümden oluşuyor, sıkılmadan 1 gününüzü ayırıp bitirmeniz mümkün eğer ıncığı cıncığı araştırarak ve ortamın keyfini çıkararak oynarsanız. Hız kasarsanız ömrü 3 saate falan düşer. Dediğim gibi 1. ve 2. filme bol sayıda referans var, yani ismine aldanıp sadece ilk filmle alakalı gibi düşünmeyin. TWL'de John Hammond'ın yeğenini oynayıp InGen'in başına geçen Peter Ludlow'un da bahsi geçiyor misal. Karakterlerden birinin tuttuğu bir günlük var, günlükte karşılaştığınız her dinozor için özetle bilgiler yazılmış ve işin güzelliği şu ki, ilk filmde yani 1993 civarında dinozorlarla ilgili o zamanlar yanlış bilinen bilgiler filme de aynı şekilde yanlış uygulandığı için (Örnek olarak T-Rex'in harekete dayalı görme kabiliyeti olduğu sanılıyordı, sonra Velociraptor gibi binocular olduğu anlaşıldı)(Veya Raptorların gerçekte çok daha kısa boylu yaratıklar olduğu biliniyorken Utahraptor denilen tür keşfedildi ve filmdeki Raptorlarla çok daha fazla benzeştiği tam filmin çekimleri sırasında ortaya çıktı) bu günlük sayesinde çok mantıklı açıklamalarla o yanlışlıklar canon hale getirilmiş. Yani oyun o hataları Dr. Henry Wu'nun (Kendisi 1. ve 4. filmde rol alıyor) dinozor DNA genomuna kurbağa genomu eklerken (aradaki boşlukları doldurmak için) oluşan farklılıkları (yukarıda hata olarak bahsettiğimiz unsurlar) JP edebiyatına katkı yaparak baya güzel yedirmiş. Canımı sıkan 2 şey, cutsceneler arası frame rate bazen yerlerde sürünüyor. Diğer problem de aksiyon sahnelerinde belirli tuşlara çok hızlı biçimde basmanız gerekiyor, ve bunu hiç becerememişler. Normalde sıralı tuş basmaca olayına karşı değilim ama burda olmamış. Bu 2 sıkıntı için 1'er puan kırdım ben. Tabi ki oyun ilk çıktığında Telltale'den 2 eleman notlar yüksek görünsün diye metacritic'e kimse anlamaz sanıp kendi isimleri altında 10 puan vererek inceleme yazmışlardı, ordan da bir antipati doğdu ve millet inadına düşük puanlar basmaya başladı, ortalama puanın düşmesinde onun ciddi etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar