saturn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Arkadaşlar fiat punto 2007 model dizel kaza ve boya yok bildiklerim bu kadar. Fiyatı ne kadar eder ve nasıl arabadır. Yakıt konusu, masraf konusu, alım satım popülerliği paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler ( not: başlıkta puntu demişim yanlışlıkla düzeltilebilirse alan sahibi sevirinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 abi güncellerken sen de düzeltebiliyosun sanırım konu başlığını. bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 forumda punto bilgisi olan yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bi otomotive gitmiştim fiat punto alma demişti.110-120binde alırsın motoru eline sonuçta fiat falan dedi. İnanmadım ama paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 şekli güzel arabalar, ama biraz pahalı sanki ikinci eli. fiat iidir bu arada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fiat'tan bir tek ben mi nefret ediyorum ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fena değil punto. ama fiat sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Fiat şöyle fiat böyle fiat kötü vs. demek biraz saçma kaçmıyor mu? Alt sınıf için alt sınıf araba yapıyor adamlar. Her firmanın ulaşmak istediği kesim farklı. Fiat alt kesime yaklaşıcam ben abi diyo daha kalitesiz yapıyor. Bu yüzden fiat ı kötülemek saçma, ki dediğiniz kadar kötü olsa İstanbul yollarında yüz binlerce görmezdik. Ve ayrıca 110-120 binde bırak fiat ı, her marka arabanın motorunu eline alabilirsin. O sürücünün öküzlüğüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 120 binde bmw yide ele alıosun diolar da abi öle uzun ömürlü araba alıcaksan avrupalıdan uzak durucan, anca merso falan alıcan işte. Daha araba yapmayı örenemedi çünkü avrupalılar, anca elektronik sistem yapsınlar JAPAN FTW. Neyse, fiat dediğin ferrariye falan sahip firma deil mi( başka bişide olabilir ) taksicilerde var işte sormak lazım onlara abi nasıl bunun motoru die. Ama puntodan falan memnun insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Fiat Lancia, Alf Romeo ve Ferrari'ye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Selam, TR temsilcisinin Koç olması sebebiyle gıcık olduğum bir markadır. Ucuz otomobil sınıfında Renault ile kapışıyor ve bana göre Renault daha iyi. Fiziki güzellikte daha çekici gelebilir ama uzun vadede klasik Fiat olduğuna inanıyorum. Bir arkadaşın dediği gibi; ben de nefret ederim kendisinden. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Dayanıksız, malzeme kalitesi -özellikle iç döşemeler vs- çok kötü ama az yakıyor diye tercih ediliyor. Birde sac yetiştiremediklerinde buzdolabı saclarını kullanma hikayeleri var ki vuuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Selam, Sonuçta DKP kullandıkları için buzdolabı veya bulaşık makinası sacı olması sorun değil bence. Az yakan multijetlerin zincir değiştirme bedelleri kaç para diye sormak gerek servise. Sonra da triger set değişim ücretini alalım Renault'dan :) Adamların "ucuz otomobil" sınıfından çıkmak için hiç projeleri yok. Renault bile Safrane gibi daha lüks tabir edilebilecek araç denemeleri yaptı. Latitude bile üst sınıfın pastasından pay çalma çalışmaları. Fiat 500 çok cici, o ayrı :P Hanım tavanı açılabileninden istiyor; tek alternatifi de A1 mişşş : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fiat 500 bariz cici. convertible ı 2x cici. ama gezmeye utanırsın erkek olarak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 İkinci el dizelerde her zaman bakım gecmisi ve kullanılan yakit önemli. Multijet bence başarılı bir motor Fiat Punto da o fiyat aralığında iyidir, memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 alım satım baya rahat onlarda, bende bi dönem punto kullanmıştım. 2006 model 75bg benzinli comfort donanımı bi yaz başında 19k 'ya satmıştım.memnun olmayan pek duymadım aslında, beklenti düşük olduğundan mıdır bilmem ama parasına değen bi araba bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fiat arabalar fiyatına göre kötü değil bence. puntoyu severim ben. 110binde de zor yani normal kullanımda ölmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 3. yılı doldurunca cam açıp kapayan teller mi ne kopuyo aynı anda sdf. yaşadım. random bi yerde camın açık kalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Selam, Esh said: fiat 500 bariz cici. convertible ı 2x cici. ama gezmeye utanırsın erkek olarak =P İnci beyazı ve bordo renk tente :P Normal ile üstü açık arasında da çok komik bir fiyat farkı var. Micra'nın içine ettiler tasarım değişiklği ile, geriye bir tek bu kaldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 hakkaten ya micra'nın yenisi eskisinden daha eski duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Privhunter said: Fiat Lancia, Alf Romeo ve Ferrari'ye sahip. maserati ve iveco'yu da ekle :) Adamlar marka grubu olarak alt segmentlere fiat, lüks segmentlere alfa ve lancia üretiyor. İtalya'da milletvekillerinin arabaları lancia thesis mesela, ki baksan aynı multijet motor vardır. E o kadar dandik olsa, executive araca koymazlar heralde. Deli gibi yağmurlu havada ankaraya gidip geldim, kompakt araçlar arasında bence sürüşü en iyi olan, benim kullandıklarım arasında tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ayrıca istanbul arabaları neden tercih edilmez ve diğer şehirlere göre daha ucuzdurlar arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 puntolar kalitesine göre 5 bin tl pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 saturn said: Ayrıca istanbul arabaları neden tercih edilmez ve diğer şehirlere göre daha ucuzdurlar arkadaşlar Hayvan gibi km yaptıkları için. Ev iş arası günde 150km yapanlar var İstanbul'da. Bir de galiba kasko daha pahalı oluyomuş 34 plakalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Selam, İstanbul yerine Ankara aracı daha iyidir. Daha temiz bakıyorlar araçlarına; ayrıca Ankara'nın nemi de daha düşük ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar