Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

virüs yazılımları(orijinal) 1 sene sonra update yapmıyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

3 kullanıcılı Nortan Internet Security 2011 kullanıyorum orijinal olarak. 1 senelik süre dolunca db update yapmıyorlar mı artık? Yoksa sadece program update mi yapmıyor?

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Avira'da direk update kısmında hesap süresi bitmiştir yazıyor. Norton'da muhtemel öyle Live Update açınca error fln verir. Bende kullanıyorum Norton 360'ı daha bitmedi süresi, bitince söylerim :).
Mesaj tarihi:
Her guvenlik sirketinin bu konudaki politikasi farkli bildigim kadariyla. ama gercek zamanli koruma bitiyor. definition update ler gelmeye devam ediyor olmali, fakat program updateleri ve diger guncellenmeler pushlanmiyor.

kisacasi ise yaramaz hale geliyor herturlu.

benim norton AV 2010 bittiginde 1 aylik daha vermisti, uzerine %40 civari bi indirim yapmisti belli bi sure, o sure icerisinde definition lar gelmisti fakat diger updateler ve live koruma calismiyordu mesela.

/summon luniz -infosec /a
Mesaj tarihi:
ya bende de Norton 360 var 3 kullanıcılı. ve 20 gün sonra bitiyo.napıcam ben şimdi? yenileyince 3 kullanıcı için mi yenilenecek bu meret?
100 lira diyo bi de yaa çok geldi valla gözüme.
Mesaj tarihi:
free olanlarda her kafadan ses cikiyo ya hangisi iyi bu free olanlarin?gerci benim takildigim siteler belli hep, cok risk olacagini ummuyorum ama olsun yine de eldekinin en iyisini kullanmak lazim.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben ebay üstünden almıştım <30USD gibi bir fiyata Internet Security 2011'i 3 kullanıcılı olarak. PC başına senelik 10USD bence çok büyük bir bedel değil.

Tekrardan almayı düşünüyorum fakat kurulacak PC sayısı 6 tane falan oldu. Tek 1 tane alsam yeterli gelir mi diye çakallık düşünmüştüm de :P

Paşa paşa alacağız demek ki!

Saygılar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Norton iyi çalışıyor. Süre bittiğinde iyi indirim veriyor, o zaman almak lazım. Uzun süre Avast ve AVG kullandım değişimdi ama Norton'a geçince daha iyi olduğunu gördüm.

Parasız diyorsan ben de Avast derim ama.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...