paramecium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Selam, 3 kullanıcılı Nortan Internet Security 2011 kullanıyorum orijinal olarak. 1 senelik süre dolunca db update yapmıyorlar mı artık? Yoksa sadece program update mi yapmıyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Avira'da direk update kısmında hesap süresi bitmiştir yazıyor. Norton'da muhtemel öyle Live Update açınca error fln verir. Bende kullanıyorum Norton 360'ı daha bitmedi süresi, bitince söylerim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 175 günüm var benim daha Norton'da. Bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Her guvenlik sirketinin bu konudaki politikasi farkli bildigim kadariyla. ama gercek zamanli koruma bitiyor. definition update ler gelmeye devam ediyor olmali, fakat program updateleri ve diger guncellenmeler pushlanmiyor. kisacasi ise yaramaz hale geliyor herturlu. benim norton AV 2010 bittiginde 1 aylik daha vermisti, uzerine %40 civari bi indirim yapmisti belli bi sure, o sure icerisinde definition lar gelmisti fakat diger updateler ve live koruma calismiyordu mesela. /summon luniz -infosec /a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ya bende de Norton 360 var 3 kullanıcılı. ve 20 gün sonra bitiyo.napıcam ben şimdi? yenileyince 3 kullanıcı için mi yenilenecek bu meret? 100 lira diyo bi de yaa çok geldi valla gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 orijinal windows kullanıyorsunuz security essantials beydavaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hakkat yea security essentials kurayım ben. para veresim yok. zaten pek sakat sitelere de girmiyorum. kkthxb norton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 avast! kur, ücretsiz ve en hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 free olanlarda her kafadan ses cikiyo ya hangisi iyi bu free olanlarin?gerci benim takildigim siteler belli hep, cok risk olacagini ummuyorum ama olsun yine de eldekinin en iyisini kullanmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Selam, Ben ebay üstünden almıştım <30USD gibi bir fiyata Internet Security 2011'i 3 kullanıcılı olarak. PC başına senelik 10USD bence çok büyük bir bedel değil. Tekrardan almayı düşünüyorum fakat kurulacak PC sayısı 6 tane falan oldu. Tek 1 tane alsam yeterli gelir mi diye çakallık düşünmüştüm de :P Paşa paşa alacağız demek ki! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Sam said: avast! kur, ücretsiz ve en hızlı. oha fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paralidan iyi calisrken neden para vereyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu topicte kullandığımız/önerdiğimiz koruma programlarını yazıyorsak eğer, Microsoft Security Essential. Hem de ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 MSE sistemi kasıyor diye hatırlıyorum, yükleyip denemiştim, 1 haftaya silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 MSE özellikle download'ların anasını ağlatıyo, bi daha asla kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Norton iyi çalışıyor. Süre bittiğinde iyi indirim veriyor, o zaman almak lazım. Uzun süre Avast ve AVG kullandım değişimdi ama Norton'a geçince daha iyi olduğunu gördüm. Parasız diyorsan ben de Avast derim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bende 3 kullanicili surumu var, bunu tek kullanicili yapmanin yolu varmidir? norton 360 kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ee ne diyorsunuz şimdi bu free olanların hangisi iyi? indirim olmazsa gidip 100tl vermeyecem bu merete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 2012 olmuş hala virüs programı kullanıyorsunuz gül maskeyle koklanmaz tıklamasan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya zaten şu 1 sene boyunca norton hiç alert vermedi aha burda virüs var girme buraya diye. bazen crack gibi bişeyle uğraşırken uyarı verip silmişti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar