Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 elimde 1 tane Resistance 3 virtual tshirt, 1 de Resistance 3 PS3 theme kodu var isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sensin nub. ama bana gonderirsen guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 resistance 3 olmasa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 virtual tshirt ne lan, alip ustumuze giyemedikten sonra nub lugu nerde bunun peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 playstation home dunyasında takılan var mı aramızda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 denoya tshirtü veriyorum, theme'i isteyen var mı? pm kutun dolmus bu arada deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 "bedava verseler almam" kalibina uymus su zimbirtilar asffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Red said: playstation home dunyasında takılan var mı aramızda sdfs ben ilk playstation u aldigimda girmistim, sims gibi bisi ama ole chat mat yapiyon sanirim, ki controller ile chat nereye kadar. dahada acmadim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 tr'den girilmiyor mu oraya? content not available diyor.. çözümü ne ki? hep merak ettim, kapısı-camları karartılmış, içerden hafif müzik ve ışık gelen ama içeri giremediğin mekanlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar