Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithat said:

O saydıgın adamları dusunuyorum ve %70 ile tek kaleye mahkum edilecek bir takım oldugu konusunda ki fikrimi degiştirmiyorum. Seni anlıyorum ama katılmıyorum.

Antep ligin en iyi takımlarından biri şuan ki değil Galatasaray Barcelona oynasa %70'i zor görür mücadele gücü bu kadar yüksek bi takıma karşı, eleştirmek için saçmalamanın alemi yok...
Mesaj tarihi:
İlerde belki biraz daha iyiyiz, hatta geçen seneye oranla çok iyiyiz ki zaten geçen seneden daha kötü olan bir galatasaray kolay kolay uzun süre gelmez fakat bir şampiyon olabılecek takım kesınlıkle gormuyorum anadolu takımları güçlendi diyoruz fakat galatasarayda bir anadolu kulubu formunda oynuyor sadece 3 büyük falan ise nerde büyüklük. 10 kişi kalma durumu degil hala savunmada zan veya servet varsa bir sorun var balta ile falan olmaz sabri hadi düzeldi ama düzelsin diye yıllarca bekledık 3 maç sonra yıne kötü oynarsa bobilerde gorururz esprilerini.

Mümkünse ortasaha gibi olsun bütün takım melo-selçuk cok cok uzun zamandır gordugun en ıyı galatasaray ortasahasıdır açık arayla hemde BAM vardı artık oynayanlara bakın geçen seneden bu sene tek farkımız budur arkadaşlar artık BAM yerine melo-selçuk var ki bu cidden dağlar kadar bir fark resmen.

edit: http://www.ligtv.com.tr/LigPuanDurumu.aspx?l=2

Bizi yenmeselerdi 5 puanları vardı. İyi takım dedıgınız takımın. Oyuncular ortada hepsi vasat hatta vasattan biraz daha altta adamlar. Koy o adamları galatasaraya bak nasıl küme dusuyoruz, sadece antep diye 'e antep için iyi adamlar bunlar' durumu oluşuyor o kadar.
Mesaj tarihi:
Aynı adamlarla geçen sene ne yaptılar bir de ona bakmak lazım. Lig başında iyi başlamış olsalardı şampiyonluk adayıydılar.

Bireysel olarak oyuncuları değerlendirmeden sadece puan durumuyla adam yaftalamaya geçmişsin gerçi, ne anlatsak boş bundan sonra.

/sigh
Mesaj tarihi:
Yukarda adamlar içinde yorum yaptım ne olcan ne orhan ne muhammed ve antepte sayabılecegın hiç kimse bir galatasaray savunmasını şu kadar kolay geçmemeli bu bu kadar basit galatasarayın savunmasını şu kadar kolay geçebiliyorlarsa zaten sorun onların yetenegınde degil bizde. He antep hücumu cok mu kaliteli sizin kafa yapınızda o zaman bızım savunma daha ıyı olmalı bari bunu anlayın.

Adamların puan durumuna ılk 2 hafta sonunda bakmıyorum 8. haftaya geldik bu adamlar bu sene madem kötü gidiyorlardı ıyı gıtselerdı 'sampıyon adayı' olacak kadar iyilerdi bari bizim daha çok sampıyon adayı oldugumuz gercegını koruyalımda fenerbahceyı besıktası trabzonu yenmesi gereken galatasarayın antep ile dalga geçmesi gerektigini farkedelim. Ben bunu şu 11 için soylemıyorum galatasaray buyuklugunde bır takım oldugundan boyle olması gerektıgınden bahsedıyorum.
Mesaj tarihi:
Barcelona-antep diyen adam futbolu peste mi ogrendin diyor bana. Bravo arkadaşım.

Eger şampiyon adayı takım antep gibi takıma karşı böyle oynuyorsa sampıyon adayı degılız derım cok net fakat yok hakemdi falan filan girince işin içine hadi belki bir nebze olabilir diyorum şuan yinede şu takımın çok daha iyi oynaması lazım bu sene ya çok harika oynuyoruz ya rezalet istikrar diye bir olay yok.

Yıl 2011 ve ben turkıyede galatasaraylı olarak galatasaraydan çok daha ıyı takımlar goruyorum anteple dalga geçebilecek ve bu sinirime dokunuyor üzgünüm geri kalan 'kör gözle bakarım galatasaray ne yapsa kabullenirim' taraftarlar.
Mesaj tarihi:
ericcantona sen futbolu pesden öğrendin sanırım valla ben tribünde maç izlemeye başladığımda daha sensibel soccer bile yoktu

nedir bu insanlara kendi fikrini dayatma çabası + herşeyi ben biliyorum ayakları ve sizle aynı fikirde olmayanlara futboldan anlamıyor havaları filan

siz mi anlıyorsunuz futboldan? dün ki maça bakıp hakem diyen futboldan anlıyorum demesin. beşiktaş 9 kişi kaldığı maçta kalecisi pancu iken feneri kadıköyde 4-3 nası yendi hakeme rağmen ona bakıcaksın ve ona futbol diyeceksin

galatasarayın futbolcularının vasatın altında olduğunu söylediğimde, berabere giden maçta süre geçirmeye oynadığını söylediğimde gürlüyordunuz buralarda şimdide suçu hakeme atıyorsunuz. maçın başında penaltıyı verse meloyada kırmızıyı gösterebilse görürdüm hakemi

ayrıca rewendor ikide bir 4.gol ofsayt diyorda o nası ofsayt oluyor acaba dün çizgi çekilmiş hali ile de gördüm. ha sen arkadaki zenciden dolayı ofsayt diyorsan eğer o adam pasif olduğu için kalecinin görüş alanının dışında olduğu için ofsayt değil

ikide bir milletin futbol bilgisine atıp tutmayın kendi bilginize bakın önce
Mesaj tarihi:
Sen hala nasıl yorum yapabiliyorsun ya? Ortaya attığın her argümanın yanlış olduğu yüzüne vuruldu hala konuşabiliyorsun.
Riera kim dedin söylediler kim olduğunu hala gelip adam kötü oynadı diye laf yapıyosun, senin mantığınla Ronaldinho kim diyelim mi, yada Adriano kim ki falan diyelim, hatta daha yakın örnek verip Guti kim adam mı falan diyelim tam olsun...

Gelelim hakem konusuna, bu senin ağlamalarınla alakasız olarak azıcık futbol bilen herkesin yorumu, hakem maçı katletti...

Futbol çok iyi bildiğin için zaten maçta hakem hatalarının pozisyon pozisyon olduğunu zannediyorsun, senin akşam özetlerde izlediğinden çok daha fazlası yaşanıyor maçta, misal sen Engin'in sarı kart gördüğü pozisyonu görmedin daha maçın başında, ya da Servet'in kırmızı kart gördüğü pozisyondaki yan hakemin kırmızı kart diye bağırırkenki yüz ifadesini...

Belli ki takımın yaptığı presin, 10 kişi oynarken bile takımın eksik olduğunu hissettirmeden yaptığı pres bize umut veren...

Üzülme bi gün senin takımın da şikeden şaibeden kurtulur,adam gibi top oynamaya başlar belki,o zaman sinirini başka takımlara saldırarak çıkarmaktan vazgeçersin belki...
Mesaj tarihi:
beşiktaşlıları hakemlerden ötürü ağlamakla suçladınız en çok ağlayan taraftar sizsiniz.
beşiktaşa şikeci dediniz şikecinin allahı yine sizin tuttuğunuz takım. göz göre göre milyonlarca kişi önünde nası şike yapılır bunun baş aktörü galatasaraydır.
şimdide futbol mu diyorsunuz. valla siz çok iyi futbol oynuyorsunuz da işte şans yok sizde şans size biraz aziz yıldırım şansı filan lazım o yüzden diyorsunuz başkan yapsın artık birşeyler diye anlıyorum ben sizi. başka türlüde olmaz zaten beklemeyin playoff filan. anca aziz yıldırım şansı ile olur.
Mesaj tarihi:
Yalnız takım ıyı degil savunmamız rezalet dedim akabinde rra cıkmıs ortaya aynı fikirde olmadıgımız bilinsin istedim. Ben sadece takımdan memnun degılım ve antepten 10 kat daha üst seviyede oynamamız lazım, bence kadro farkı oyle, fakat oyle degılse bile olması lazım en azından dıyerek konuyu tatlıya baglamak ısterken cıktı rra ortaya.

Ben galatasaraylıyım zaten eleştirim takım daha ıyı olsun dıye yapılmış bir eleştiri.
Mesaj tarihi:
@Mithat:
Fatih Terim'in bu sezon getirmeye çalıştığı sistem eski sistemin biraz modernize edilmiş hali gibi duruyor, takım önde basıp kaptığı toplarla ileri gitmek istiyor...
Şuan takımda eksikliğini çektiğimiz yer savunma değil aslında aksine hücumda topu ayağına aldığı anda tehlike alarmı verdiren bi futbolcu...
Bunu yapıcak Arda'ydı gitti, Riera'yı alabildiler dar zamanda o da bekleneni veremedi...
Bu sistem kolay bi sistem değil bu tarz sistemleri takımlara oturtmak zor olur ki bence Türk'lerin en oynayabiliceği futbol da bu tarz...
Terim dipten aldı takımı ki özellikle bazı oyunculardaki yükseliş beni çok memnun ediyor, dünkü Sabri'yi izleyip bu adam kötü demek için deli olmak lazım mesela, yine Balta'da bu sezon ciddi bi toparlanma gösterdi, Gökhan Zan bile camadamlık yapmasa baya iyi yapıyordu işini..
Bu takım olur, yeterki taraftar dün statta yaptığı gibi desteğe devam etsin, başkan zaten devre arasında takviye yapıcağını açıkladı, devre arası transferleri belirleyici olur bu sezon...
Mesaj tarihi:
10 kişi tek kaleye döndürdük bir ara maçı, o dakikalarda golü de bulduk. 10 kişi kalmışsın oyuncu değişiklik haklarından 2 tanesini zoraki kullanmışsın, 2-1 yenik durumdasın ve beraberliği yakalıyorsun.

Hırs, galibiyet arzusu tabii ki güzel fakat o dakikadan sonra kontrollü oynayıp belki 80'lerde Sercan'ı alıp süpriz bir gol aramak lazımdı. Biz gittik topu hırsımızdan yedik resmen, başka açıklaması yok. Bugün derbi berabere biter umarım da çok aramayız bu puan kaybını.

Fakat şu takım sisteminden sapmayıp akıllı oynadıkça ligin en organize takımıdır.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Çok şükür benim takımımın başı şöyle öne eğilmedi hiç bi zaman.

senin takimin tesadufen bunun yapildigi sezon 15. siradaydi cunku asdhasdhadf.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

senin takımın ülkeye teşfik primini getiren takım...
tvlerde aldıklarını paraları takır takır alan futbolcularıda biliyoruz...
Mesaj tarihi:
Hep bi bahane var dimi...
Beşiktaş'da çok farklı değildi Galatasaray'dan geçen sezon, ki biz de G.Antep'ten bi kaç oyuncuya "transfer" teklif etsek çıkardık belki kupada finale....

Rezilliğin kepazeliğin bahanesi olmaz kusura bakma =))

Ki şampiyon olduğumuz sezonla ilgili de şikayet üzerine gitti bizim adamlar başları dik kendi arabalarıyla kendi evlerine döndüler ...
Mesaj tarihi:
Llama said:

EricCantona said:

senin takımın ülkeye teşfik primini getiren takım...
tvlerde aldıklarını paraları takır takır alan futbolcularıda biliyoruz...

Bla bla bla bla hep aynı hikayeler biraz ilerleyin...
Mesaj tarihi:
Ben sabri'nin hareketini halısahada yapınca faul diye ağlıyorsunuz lan?

Sakatlığım geçince bunları hatırlatıcam o halısahaya gelenlere!
  • Yeni Oluştur...