Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

pc'de gayet iyiydi 4 neyini begenmediniz. ben hikayeye inanılmaz kaptırmıstım kendimi. 5 ile arasında fark var tabi yok degil. ozellikle 3 karakter olması zaten tamamen farklı boyuta tasıyor olayı.

niko bellic oyun tarihinin en antipatik karakterlerinden biriydi bana göre. neresinden tutarsan tut. o bile başlı başına bir etken.

kuzeniyle oynasak daha çok eğlenirdim 4'de.

mesela gta 5'de de başta franklin'e alışamamıştım, keşke lamar olaydı diye düşünmüştüm hatta zenci slot'u. sonradan alıştım, her ne kadar en silik karakter o olsa da. bir şekilde adamı önemli hale getirmişler çünkü hikaye'de, bir ağırlığı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Hem sen kalk o kadar PS4 savunuculugu yap forumda, üstüne vazgeçtim ps 3 alıcam de.

self pwnage dedikleri bu olsa gerenk =))))99

Yok abi ps4 illa alinacak. Almamamin sebebi 1 oyun yok maalesef her launch oldugu gibi.
İkincisi dark souls 2 oynamak istiyorum, GTA 5 oynamak istiyorum ama bunlarin ps4e ne zaman cikacagi konusunda bir haber yok :(
Bi yok abi ps4 amerikada yok yani... Adamlar order acmalarindan 10 dk icersinde tukeniyor. Salak sacma gidipte siraya girecek veya ebaydan +200 dolara alacak degilim.
Birz rahatlasin ortam. Xbox alacak olsam daha rahat sanirim dun walmartta gordum 1-2 tane misal.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Şu an ps4 almayacaksan ve paran varsa ps 3 için ideal ortam aslında. Oyunlar ucuz, klasikler boy boy. Ne iyi ne kötü listeleri var tonla. Ayrıca yeni oyunların çoğu ps3'e gelmeye bir süre daha devam edecek.

aynen bide kingdom hearts, blaz blue, gta V, dark souls iste bunlari istiyorum.
Hem sonynin 10 dolara yukselt politikasi islerse gta v ve dark soulsa super duper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...