JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 totemic said: hala oyun elime ulaşmadı.. 14 eylül kargo bugun 6 ekim... hangi siteden aldın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 zavvi almaz olaydım. bir de takipli işin komiği. oyun turkyeye girdi gümrükten geçti hala ulaşıcak yaşadığım şehre. normal kargo şirketleri 1 günde getiriyor kargoları istanbulda. 130 liraya aldım ama oynayamadıktan sonra ucuz almanında bir anlamı kalmadı doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 al bir tane spotcudan oyna, zavviden geleni satarsin. bide burasi aglama duvari degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 burası aglama duvarı degil ne demek ya? nası bi yorum olm bu? neyin kafasını yaşıyosunuz siz? adam günler öncesinden aldığı GTA V'nin hala eline geçmediğinden dolayı dertli ne yapsın gidip konu dışına topic mi açsın? Hasta hasta yorumlar girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 soytarının gozyası da gelmis, aglama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 (tu) behran said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 twitter 140 karaktere izin veriyor beyler. sazan gibi dalmayın hemen fake oldugu cok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 saydin mi karakterleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 satırları saydım yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 JestersTear said: burası aglama duvarı degil ne demek ya? nası bi yorum olm bu? neyin kafasını yaşıyosunuz siz? adam günler öncesinden aldığı GTA V'nin hala eline geçmediğinden dolayı dertli ne yapsın gidip konu dışına topic mi açsın? Hasta hasta yorumlar girmeyin. burası ağlama duvarı değil demek canım. hani ne bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Karakter sayacağınıza adamların twitter sayfasına girseniz de aynı sonuca varabilirdiniz kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sonradan silmisler falan der bu kefaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 o değil de bir kırüğv event yapsak yav. 15 - 16 kişi olduk galiba socialclub'da. psn: denoswn akalım 22.00 - 23.00 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 oh be ulan döndüm malezyadan 3 hafta sonra. hanımı da anasına yolladım. oyun zamanı tıhıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 fasdas wyand benim kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oyun sonunda geldi ya kaç gun sonra.. yalnız gümrükte paketi açmışlar 4-TL de ücret kesmişler nedense. Aral'ın GTA için gümrükte yaşadıgı sıkıntıyı ben de yaşadım. zavvi den daha sonra gelen oyunda birşey çıkmadı ama bunda sorun oldu ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bence senin oyunla aynı gün bir PS3/XBOX ve bir 85 inç TV de "gümrüğe takılmıştır", eğer paket açılmışsa. Helal gümrük memuru, way to go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ahaha aklıma gelmedi değil. jelatin sağlam gözüküyor herhangi bir yıpranma yok gibi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aha xbox'ta online oynamak için gold üyelik mi almam lazım? yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 totemic said: oyun sonunda geldi ya kaç gun sonra.. yalnız gümrükte paketi açmışlar 4-TL de ücret kesmişler nedense. Aral'ın GTA için gümrükte yaşadıgı sıkıntıyı ben de yaşadım. zavvi den daha sonra gelen oyunda birşey çıkmadı ama bunda sorun oldu ilginç. hadi gözün aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya şu oyunda hayvan gibi araçlarla duran polislere çarptıgımda ben geri tepiyorum ya deli oluyorum !! onun dısında oyunu bitirdim. oyundaki ayrıntılar beni benden aldı. adamlar denizde açıldıkça dalga boyunu bile yükseltmiş böyle acayip detaylar var oyunda. helal olsun rockstar ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 totemic said: aha xbox'ta online oynamak için gold üyelik mi almam lazım? yuh ya. Günaydıııııııın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iat0ntfPL5s#t=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Hah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ps4 hakkinda hala bir aciklama yok degil mi... oynamak istiyorum oyunu ama ps3 almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar