Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yok lan sdf Başka adamlar arabanı çalamıyo, sigorta şirketine telefon açıyosun arabanı dibine getiriyo falan filan öyle şeyler. Nası singleda Michael'ın arabası, Trevor'ın kamyoneti, Franklin'in motor ve arabası varsa online karakterinin de oluyo bi tane yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ilk başta alacağımız araba çok önemliymiş online'da, tikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 online nası. milleti dövebiliozmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Kojiroh said: Yok lan sdf Başka adamlar arabanı çalamıyo, sigorta şirketine telefon açıyosun arabanı dibine getiriyo falan filan öyle şeyler. Nası singleda Michael'ın arabası, Trevor'ın kamyoneti, Franklin'in motor ve arabası varsa online karakterinin de oluyo bi tane yani. e tamam online mıs iste. bu arada online'da karakteri silip bastan baslayabiliyoz mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gerçek para falan ödediğin ekstra bi mod diil yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 20 defa falan denedim bi kere oyuna girebildim. waiting for other players da bekledi bi süre. kimse gelmedi galiba sdsdfs başka da giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yok abi bu anca PC'de online oynanır, bu ne lan paramızla rezil oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 zaten onlayn için almamıştım da merak ettim deneyeydim iyidi. singıl go go %70 deyim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Online için alan varsa bu oyunu gitsin buradan zaten uğraştırmasın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Trevor'ı bulmuşlar http://www.youtube.com/watch?v=T6zOGLktktk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Red said: zaten onlayn için almamıştım da merak ettim deneyeydim iyidi. singıl go go %70 deyim hala. o civarda bitiyor zaten hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hala oyun elime ulaşmadı.. 14 eylül kargo bugun 6 ekim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bayramı da bağlayabilirsen rekor kırabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 https://i.chzbgr.com/maxW500/7829922560/h0DD94EF7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 benim flash oyunlarda bile daha gerçekçi fizik motoru var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ahah polisler eve girebiliyor mu ya ? http://pikdit.com/i/gta-v-marijuanas-one-hell-of-a-drug/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Norak said: https://i.chzbgr.com/maxW500/7829922560/h0DD94EF7.gif ashashashsaahhaah gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hayır oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 offf çok kötüydü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 telefonla konuşurken oyunu bitirmişim lan. finalden bi bok anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 % olarak kaçlarda bitirdin single'ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bugun oyunu açmadan 68 deydim. son heist görevini yaptım. üstüne bi olaylar daha oldu 75 de bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Polislerden kaçmak aşırı kolay ya. Hiç chase yaşamadım yani 4*'da bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar