JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Şimdi deneyeceğim gelişmeleri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 karakter yarattım bende. değişik olmuş karakter sistemi. social cluba bağlıysa eğer accountunuz karakterinizin babası olarak John Marston seçebiliyorsunuz sanırım. sonra oyuna girince ama o ilk yarış lobisinde kaldı oyun. açmadı bi türlü. serverlarda bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ot cekip uzaylı öldürdüğümüz görevi yapamıyorum ben gamepad'le, nasıl hallettiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Başlarda kıçımı bi yere dayayıp ateş etmeyi nerdeyse hiç bırakmadan takıldım ben, sonraları biraz kastı da tesadüfen ölmeden bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bir oyunda oynadığım en sıkıcı karakter franklin ya trevor ne kadar efsaneyse franklin o kadar sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ayrı bir şey indirmemize gerek var mı bu multiplayer için ? single'ın içinden mi giriyoruz, nerde mp seçeneği ? download falan varsa bırakayım şimdiden, 2 saate oynayabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sugartits master race https://si0.twimg.com/profile_images/3663292905/bcae80d0356d2241ddf11bcbe08e5fcf.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 toggie said: Ot cekip uzaylı öldürdüğümüz görevi yapamıyorum ben gamepad'le, nasıl hallettiniz siz? Siper bile almadım hacı, o ışın gibi şeylere yakalanmayacaksın, devamlı hareket halinde olacaksın, kendi kendine hedeflesin alienları bas LT ye, sık diğerine geç, sana fazla yaklaşan olursa onlara yoğunlaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 -Deno- said: ayrı bir şey indirmemize gerek var mı bu multiplayer için ? single'ın içinden mi giriyoruz, nerde mp seçeneği ? download falan varsa bırakayım şimdiden, 2 saate oynayabilicem. 60 mb bi patch çekio o kadar. sonra oyunu açtığında loading'de soruyor işte online mı istiyorsun single mı diye. Single'daki character seçme şeysinden de geçebiliyorsun online'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 SWITCH'de 4. karakter bizim online'daki karakter oluyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 online girebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 3-4 defa denedim failed to host session dedi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sahtede giremeyiz diymi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 failed to host devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 quixef said: toggie said: Ot cekip uzaylı öldürdüğümüz görevi yapamıyorum ben gamepad'le, nasıl hallettiniz siz? Siper bile almadım hacı, o ışın gibi şeylere yakalanmayacaksın, devamlı hareket halinde olacaksın, kendi kendine hedeflesin alienları bas LT ye, sık diğerine geç, sana fazla yaklaşan olursa onlara yoğunlaş. hareket etmiyorum ben sanırım sıkıntı burda sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 single'a anca vakit ayırabiliyordum işten gelince, bi de multi çıktı başımıza yia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben update geldiğinden beri ne karakter değiştirebiliyorum ne de görev yapabiliyorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bende error aldım girmiyor Online'a yok mu girebilen ya nedir bunun olayı, serverlar mı patladı bilen biri özet geçsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pati crew'de kim bakıyo taleplere falan, alsın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 14'ünde kargoya verilen ürün hala gelmedi ya deli olucam. bir de tracking numarası var üstüne. 27sinde tr'den dağıtıma çıkmış hala ortada yok. millet normal oyunu bitirdi online'a geçti biz halaoyun bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 online patlak mı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 patlak mı hala ? psn patch geldi arada 6.50 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Patlaaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar