Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bunun multisi bana APB yi anımsatıyor combat mechanici aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Aral 180 lira demiş pre-ordera Ben de oha diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 sorma birde ozel fiyat diye yazmislar utanmadan, normali 200 diye -___- spotcularda bile 160 filan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ohoo ben de spotçulardan ümitliydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Curunir said: Bunun multisi bana APB yi anımsatıyor combat mechanici aynı tam tersi apb gta'yı anımsatan bir oyun sdfs apb yokken gta vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Evet ama o kadar GTA da multi yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kojiroh said: Aral 180 lira demiş pre-ordera Ben de oha diyorum Teknosada, bimeksde, D&R'da vs. 200 lira olarak satışa girecek oyun. Aralın pepsi kampanyası ile 15 lira daha indirim yapıp 165 e aldım oyunu. Türkiye içinde daha da ucuza satan bulabileceğini düşünen var mı? Yurtdışı demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Shopto'ya baktım, 55 pound'dan 43 pound'a düşürdüm demiş. 55 pound zaten 170 lira ediyo, bzim burdakiler daha ucuza getiriyo olsalar bile fazla kar marjları yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 evet zavvi, shopto falan öyle. üstüne birde 7pound civarı delivery koyunca eşşek gibi oluyor fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18znxdom4glcjjpg/ku-bigpic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 digital copy preorder 150tl store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://i.imgur.com/BETf60h.jpg http://i.imgur.com/MDRCIle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 harita datmin edici mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 pc'ye ne zaman çıkıp çıkmayacağı belli değil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Myshkin said: gta IV'ü ilk yüklediğimde 36 saat aralıksız oynadıysam bu oyun benim ölümüm olacak 36 saat oynamadım ilk alışımda ama şu haritada rp yaparken ölücem ben de heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 BlaCk said: harita datmin edici mi? Böyle senelerdir her sandbox oyun küçük adalardan oluşurken bunun böle tek parça olması garip gelmişti başta da. Harita baya büyükmüş. http://i.imgur.com/CybzA1r.gif http://i.imgur.com/hN0esbV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 harita iyi de, sehir ufak kalmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Harita iyimiş. Oyun herhalde bir 50gb felan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aldıracanız sonunda bana ps3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 harita sağlam büyükmüş. oyun kaç saatte biter acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bitmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 30-40 saat'lik bir storyline olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 arcane said: fazla iyi duruyor. sanki bir bit yeniği varmış gibi. artık optimizasyonu mu sıçar, pc portu mu sıçar, yoksa fazla mı scripted olur böyle bir yerden patlayacak gibi. Öyle olmazsa zaten senelerce başından kalkılmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aral'dam ps3 için sipariş verdim pc için çıkmasını beklemiyecem. 2 seneden beri ilk ps3 oyumum olacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 PC için çıkması nereden baksan bi 6 ayı var gibi. PS4 de Türkiye'de satışa sunulacak da oyun gelecek de, onun için de bir 6 ay diyelim. PS3 varken 6 ay için GTAV almak fena bir fikir değil aslında. Bu işin oluru var gibi. Kooperatif yapmak isteyen var mı, 75 TL'ye geliyor iki kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar