Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sen de yukardaki zotaclardan al, aynı gpu biri 700 biri 450 haehuuh mkay pardon msi TI'ymiş ama o farka değmez hiçbir şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 gtx 260 ile oynanmiyore. yok yani. low camur. medium verimsiz. yeni kasa toplayinca artik kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yunusemre said: Glatheros beni takımında istemiyo :( aaa bende 9800 wardı neyseki oluyo mu o ? min x460 or equivalent hacit. o kart cikali nerden baksan 8 sene oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 baktım sıkıntı yok 2x aa yaptım bende sdfdsf 5770 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Silphatos said: sen de yukardaki zotaclardan al, aynı gpu biri 700 biri 450 haehuuh mkay pardon msi TI'ymiş ama o farka değmez hiçbir şekil. peki zotac'ın soğutma/ses olayları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 valla onu kullananlara sormak lazım, yabancı hw forumlarına veya yetolar diyarı dh'a bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Zotac kartlar hep çok ısınır ki 3 yılın sonunda genellikle yanıyor... Bizzat test ettim. MSI TWINFROZER II serisi çok mükemmel onlarda OC olarak geliyor ve soğutma ciddi işe yarıyor dandik kasada bile masaüstündeki ısı 14-16 derece yüklü halde 54-57 arası ki fanlar %30 fln çalışır vaziyette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ea cidden saglam optimizasyon yapmıs ya. e7300 hd4850 ile cogu şey high gayet akıyor single. multi için zaten herşeyi kısarım ben, detaydan retinam yandı yarım saat oynadımda. bc2 bunun kadar rahat calısmıyor asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sp 4850 ile highda benim de güzel başta ama birkaç loaddan sonra feci stutterlar giriyor. bunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bende de mauseu çevirirken sanki lag varmış gibi (campaign oynarken) takılmalar oluyor.Low-med-high fark etmiyor fps düşmesi yaşamıyorum ama garip bi görüntü oluyor. sistem de e8400 hd6870 4gb ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 alttaki sensitivityi sıfırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Silphatos said: sp 4850 ile highda benim de güzel başta ama birkaç loaddan sonra feci stutterlar giriyor. bunu yaşayan var mı? ilk jeepten indigimiz yeri hatırlıyormusun orda ara sokaklarda ilerlerken 1-2 kere oldu sadece onun harici hiç yaşamadım. bide realtek driverlarınızı yenileyin eger sesle ilgili shutter yaşıyorsanız driver cıkarmıslar 8. ayda. bende cinematik kısımları hala problemli shutter var, hatta oyun acılışıda aynı, EA DICE logolarının geldigi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 fir3blad3 said: Silphatos said: sen de yukardaki zotaclardan al, aynı gpu biri 700 biri 450 haehuuh mkay pardon msi TI'ymiş ama o farka değmez hiçbir şekil. peki zotac'ın soğutma/ses olayları nasıl? zotac x470 kullanmistim baya iyi, fakat tek eksisi hdmi cikisi yanlis tarafta bazi kasalarda sorun yaratiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 DareJedi said: Zotac kartlar hep çok ısınır ki 3 yılın sonunda genellikle yanıyor... Bizzat test ettim. MSI TWINFROZER II serisi çok mükemmel onlarda OC olarak geliyor ve soğutma ciddi işe yarıyor dandik kasada bile masaüstündeki ısı 14-16 derece yüklü halde 54-57 arası ki fanlar %30 fln çalışır vaziyette... 14-16 derece ? oda 0 derece o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 @Silphatos teşekkürler daha iyi oldu sıfırlanınca. Bir de joystick ile oynayan var mı? Logitech extreme var tuşlar yanlış gözüküyordu hepsini değiştirdim (bazı tuşların ismi yanlış gözüküyor hala) ama hala dengesizlik var özellikle helikopterde. Başka deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Roycolt said: 14-16 derece ? oda 0 derece o zaman ? Oda normalde olması gerektiği ideal ısıda 23derecede duruyor. Ekran kartlarında çift fan inanılmaz fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi nasıl bir termodinamik o, çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 oyun ZAARRR diye bi ses vererek kitledi tüm pcyi demin. 16bite aldım sesi windowstan düzelir umarım. varmıydı böyle birşey yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 DareJedi said: Roycolt said: 14-16 derece ? oda 0 derece o zaman ? Oda normalde olması gerektiği ideal ısıda 23derecede duruyor. Ekran kartlarında çift fan inanılmaz fark yaratıyor.Sadece hava üfleyerek odanın sıcaklığından daha düşük bir hale getirmek için sanayi tipi fan falan lazım ya. İstersen 70 fanı arka arkaya tren yap yine olmaz gibi geliyor ama hesabını da yapmadım şu an, olabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 buharlaşan sıvılar kullanırsan düşürebiliyorsun oda sıcaklığının altına fanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Daesu said: Silphatos said: sp 4850 ile highda benim de güzel başta ama birkaç loaddan sonra feci stutterlar giriyor. bunu yaşayan var mı? ilk jeepten indigimiz yeri hatırlıyormusun orda ara sokaklarda ilerlerken 1-2 kere oldu sadece onun harici hiç yaşamadım. benim dandik athlon x3 yetmiyor galiba, veya 4850'nin 512mb olmasıyla ilgili de olabilir. online'da medium sıkıntısız oynuyorum ama sp öldükten sonra veya bölüm geçişlerindeki loadlar sonrası iğrenç bir hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 tam tersi olmamış allahtan :) mp>sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Holy said: DareJedi said: Roycolt said: 14-16 derece ? oda 0 derece o zaman ? Oda normalde olması gerektiği ideal ısıda 23derecede duruyor. Ekran kartlarında çift fan inanılmaz fark yaratıyor.Sadece hava üfleyerek odanın sıcaklığından daha düşük bir hale getirmek için sanayi tipi fan falan lazım ya. İstersen 70 fanı arka arkaya tren yap yine olmaz gibi geliyor ama hesabını da yapmadım şu an, olabilir de. Sadece fan kullanarak havanın ısısını düşürmek mümkün değil hatta soğuttuğunuz şeyi oda sıcaklığına düşürmek bile imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Daesu said: tam tersi olmamış allahtan :) mp>sp orası öyle uhaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 phenom II x4 5750 1080p high sadece aa kapalı aktı bütün haritalarda iyi yani beklemişim de şu oyun için astronomik rakamlara sistem toplayıp tuzağa düşmemişim. yalnız her oyun 1-2 sefer oyun duruyor bildiğin, takılıyor yani, 2-3 sn sonra hiç bişi olmamış gibi devam etti. kötü yanı tam adamın arkasında bıçaklayacakken oldu ve öldüm dün. bu neden oluyor anlamadım ram de 4 gb ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar