benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi nasıl kafa bu.istanbul a nasıl gitcem şimdi izmir den.bilet patlıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 benjani said: abi nasıl kafa bu.istanbul a nasıl gitcem şimdi izmir den.bilet patlıycak. atla uçağa gel hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 adamlar şaka gibi yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 gerçi biletx bu saatten sonra bilet basamam ben demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dur dur binme vazgeçmişler. oh wait. ha gel gel tamam... yok lan yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 biletix'te ne sefa pezevengi çıktı arkadaş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bana da beraberlik gibi geliyor ama umarım Beşiktaş kazanır. Fark falan istemiyorum 1.0 kazanalım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben bjkye verimce insallah yatirmaz beni. sadfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Adamlar alayn geçiyor resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 izmir den en ucuz hangi firmayla gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 14.15 de ki uçak için kaçta havaalanında olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 45 dakika önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Online check in yaptıysan kafana göre. 45 dakika iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Beşiktaş Kulübü: Fenerbahçe taraftarlarının Fiyapı İnönü Stadı'na misafir seyirci olarak kabulüne karar verilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Azmodai said: llamanin takimini yeneriz insallah :P benim değil halkın takımı beşiktaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 poff buraya yazacagima sana om atmisim, neyse yazayim: YA BIRAH YA, COK ALEM ADAMSIN SEN YA... sen yok musun sen llama, sen... adhahdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Milliyet said: Fenerbahçeli taraftarlar stada gelebilecek Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüpleri kararlarını değiştirdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri dün aldıkları kararı bozarak taraftarların deplasman maçlarına girme engelini ortadan kaldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 2 taraftarın da çok dikkatli olması lazım yoksa bir daha derbi maçlarında kimse rakip taraftar falan göremez olay çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Llama said: bi dahada olmaz zaten bu ilk ve son galatasaray - fener maçı da haftaiçi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fener gule oynaya kazanir. carvaLOL de sutlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 CthuLhu said: Llama said: bi dahada olmaz zaten bu ilk ve son galatasaray - fener maçı da haftaiçi sanırım GS - FB 7 Aralık Çarşamba, uzun süredir bu maçı bekliyorum zira gs bonus çıkarttım sırf bu maça önceden bilet alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 QQ on Bombok bir gün geçirdim. İşten de geç çıkacağım ama maça yetişirim inşallah. Kaybedersek bitkisel hayata girebilirim, ya da cinnet geçirebilirim. Azıcık mutluluğa ihtiyacım var. QQ off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu fenerlilere yasak değil mi maça giriş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Fernandes reyis kadroda değil. Abi noluyo bu takıma. Tayfur bi çıksa da toparlansak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 taksimde nerde izliyim macı? tek basımayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar