Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 az önce gönderdim, Sürat kargo şubelerimiz kapalı diyor, gönderemeyiz diyorlar. MNG ile gönderdim, gıda kabul etmiyoruz ihtiyaç yokmuş dediler. Yine de gönderebiliyoruz ısrar edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ayrıca vodafone 100sms 100 dakika bedava, faturadan kapanmış hatlar açık ve bugün yarın bölgeye erzak gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Su ve gıda ihtiyaçları en kısa sürede temin ediliyordur muhtemelen,zaten 24 saati daha yeni doldurdu. Gıda ve içeçcek tarzı yardımların kişisel gönderi olarak yapılması yerine maddi olarak yardım yapılması bence daha efektif olabilir,2 koli su alıp göndermek tabi ki bi yardım ama, sizin 2 koliye verdiğiniz parayla büyük kurumlar aynısından 4-5 koli alabilir. vs.vs. örnek çoğalabilir. tabi kışlık giyecek veya ekipman tarzı kişisel yardımlara her daim ihtiyaç olacaktır. çadırıydı jeneratörüydü ısıtıcısıydı falan. Her ne olursa olsun mutlaka herkesin bir şekilde bi ucundan tutması lazım gerek maddi olarak gerek yardım olarak. en azından oradaki insanlar sahiplenildiklerini hissetmeli, terör yandaşlarının söylediği gibi "dışlandıkları veya umursanmadıkları" tezinin doğru olmadığı ispatlanmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi bursada bile şu saatte pttler de kuyruk var. evvelsi gün de bi muabbet esnasında demiştim, biz bireyci deilde daha çok toplumcu bi milletiz. Asyalıyız yani, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kriz anını ünlüler ve firmalar resmen şova dönüştürüyorlar . Twitter ' da herkes şovalye kesildi anasını satıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 olsun olsun, yardım etsinlerde ne yaparlarsa yapsınlar. hani su firmaları demek istiyorum, hani büyük marketler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Eriklinin yardım tırı yola çıkmış sanırım saatler önce. Biz de su koysak mı emin olamadım ki şimdi. Kuru gıda olarak neye ihtiyaç duyulur birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi Erol Köse'yi takip ediyorum twitter da , tam bir mal ya :D Ahkam kesip duruyor , firmalara emir yağdırıyor . Kendisi ne gönderdi merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bütün millet seferber olmuş yardıma koşuyo, biri ünlülere şovenist der, biri hani devlet nerde der, biri oh iyi oldu gebersinler der... Bi boku da beğenin arkadaş ya. Erikli su gönderiyomuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benjani said: ankara'dan nasıl yollayabiliriz var mı kargo firması. yurt içi kargo alıyor kızılaydaki şube çok kalabalık diğer şubelerdende yollayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 SeaGle said: Eriklinin yardım tırı yola çıkmış sanırım saatler önce. Biz de su koysak mı emin olamadım ki şimdi. Kuru gıda olarak neye ihtiyaç duyulur birde? Her türlü konserve türü şey olur heralde ? Sonuçta pişirme vs gibi birşey lazım olmaycak , açıp yenilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 teknosa said: Van’daki en acil ihtiyaçlardan birini karşılayabilmek üzere ilk etapta 1000 adet ısıtıcıyı yola çıkartıyoruz . #van https://twitter.com/#!/Teknosa/status/128418966656921601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi ben seviyorum ülkemi ya, çok kötü yönümüz var belki ama böyle birşey oldu mu elimizden geleni yapıyoruz millet olarak. Şimdi, Bu akşam bikaç parça bişey alayım kuru gida, kazak mazak artık ne bulursam giyilebilecek durumda olan onları da toplayayım göndereyim yarın. Arkadaşlara da söyledim onlar da getirecek. 1-2 dememek lazım, böyle şeylerde ufak miktarlar birikince çok iş görüyor. Zaten üniversitelerde direk başladı kampanyalar. Her fakülte ayrı ayrı topluyor sonra ortak göndereceklermiş. --- Bu arada yardım malzemelerini götüren tırların güvenliği falan ne durumda acaba. Birde terör sıkıntısı çıkmasın yollarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 SeaGle said: Eriklinin yardım tırı yola çıkmış sanırım saatler önce. Biz de su koysak mı emin olamadım ki şimdi. Kuru gıda olarak neye ihtiyaç duyulur birde? ya benim kuru gıdaları almıyorlardı, ısrarla gonderdım adam yardım ettı saolsun. İhtiyaç azalmış gıdaya dediler, şeker hastalarını düşünüp çikolata falan koydum, kraker ha bide bu pilli fenerler var küçük, onlardan alın koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 @SeaGle on numara adamsin hocam. tirlara birsey olacagina sanmiyorum aksi taktirde kendi kuyularini kendileri kazarlar. yani o kadar salak olamazlar. son sinif tip ögrencilerinin derslerini islerini birakip olay yerine gitmeside cok hos. bakalim bende birseyler göndermeye calisacagim olmadi arkadasima para göndereyim o ordan su, konserve felan alip göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi iç çamaşırı ve çorap çok önemli. Mümkünse eğer bir şeyler alacaksanız bunlardan alıp yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu arada sarmaşık derneği gibi birkaç çakma dernek varmış, terör bağlantıları varmış ve yardım topluyoruz ayağına yardım alıyorlarmış. aman dikkat kızılay vb kurumlar dışında yollamayın yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kızılay başkanı açıklama yapmış sanırım, kullanılmış battaniye ya da kazak falan göndermeyin, para gönderin biz alıp dağıtalım diye. Kötü durumda olmadıktan sonra ne sakıncası var ki abi, niye öyle birşey demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 battaniye sanirim kizilayda her affet icin önceden depolanmis yetirince olan bir sey. muhtemelen bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.yurticikargo.com/ bunları listelemişler alıyorlarmış battaniye kötü durumda olsa bile yere sererler bence zararı olmaz ama şu durumda dışarda kalmak mantıklı deil kalcak yeri olmayan dışarda bırakılmaz aklıma bu gelyor tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bizim kumaş aldığımız firma başlamış çadır yapıp yollamaya galiba. Bursa'dan çok çadır gider böyle, direk üreticilerin bölgesi sonuçta. Çadır ihtiyacı kapatılabilirse kalanlar çok daha kolay zaten. Yağmurdan korusa yine yeter ya, yaşlılar falan ne yapar o soğukta dışarıda of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aras Kargo da ücretsiz göndermeye başlamış. http://twitter.com/#!/arascargo/status/128420200885387264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bir de arkadaşlar yardım olarak gönderdiğiniz şeylerin listesini yapıp paketlerin üzerine yapıştırırsanız orada çalışan insanlara boşa fazladan iş çıkartmamak ve düzen açısından baya yardımcı oluruz diye düşünüyorum. 3 adet battaniye 10 adet sweatshirt medium boy 1 adet erkek kışlık mont 3 adet kadın pantolon medium boy 1 adet küçük fener gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kargaşa olmaz ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kızılay başkanı Tv de konuşdu şu an, her türlü ihtiyacı karşıladık, 6 bin çadır dağıttık dedi. Kullanılmış giysi göndermeyin dedi kesinlikle, en güzeli nakit bağış dedi. 3 öğün yemek veriyoruz. En çok duyulan ihtiyaç şu an çocuk bezi ve maması, birde kadınların ihtiyaçları dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar