Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lan o kadar bilim yapan japonyada neler oldu kaçınız yardım yolladınız? 2 terörist öldü diye yok mesaj yok bilmemne
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi battaniye falan elbet gidecektir devletin olan ama bakalım bu bölgede hangi ilde depolanıyor bunlar. Ya da bölge bölge değil de ankarada falan mı, bilemiyoruz. Ulaştırmada zaafiyet yaşarlar yaşarlarsa, vardır yani malzeme. Ama yetmez hiçbir zaman, bize çok görev düşüyor. 3-5 ne gönderebilirsek göndermek lazım. Çok zor ya insanlar için, buz gibidir birde orası şimdi. 17 ağustosta gemlik gibi yerde geceleri donuyorduk biz dışarıda, orda malzeme yetişmezse ölür insanlar soğuktan.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bide insanlar facebookda hala vatan kurtarıyor of. Yardım kampanyası duyur ne bileyim numaraları paylaş, yayılsın biraz daha. Millet hala cCc takılıyor kimse depremi umursamıyor.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/zeqmap/zz.asp Santiyedeki cocuklari saglama aldik ama besik gibi sallaniyoruz diyorlar. Elektrik gelmis allahtan en azindan elektrik sobasi ile santiyede isiniyorlar bu gecelik. Bizim santiye tam van yuzuncuyil universitesinin hemen dogusu yolun karsisi.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kazancının yarısını devlete vergi olarak odeyen vatandastan hala yardım parası istemek gercekten ne kadar kotu bir ulke oldugumuzun gostergesi. Tabi ki insanın icinden gelir yardım etmek, boyle seyleri dusunmezsin. İnsan kendi ister de yardım eder, devlet vatandasından yardım beklemez. Ayıp yahu.
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hayır yine yaparız yardımı, elden geldiği kadarda. Senelerdir toplanan deprem vergileri ile battaniye gibi basit ama önemli şeyi milletten istemek hakkaten, paha biçilemez.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Para göndermek yerine battaniye falan göndermek muhtemelen daha mantıklı olacaktır, acil yardım yapılması lazım. İnsnalar donacak soğuktan.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Seperate said: şaka mısın ,devletin oralara yardım etme ,destek verme gibi bir amacı hiçbir zaman olmadı ki şimdi niye olsun ,sağlam polyanna mantığı o dediğin ,devlet orda kendini hissettirecek insanlarda ow ye devlet baba en büyük mü diyecek peh anasını satayım bir sen aydınlandın değil mi bu konuda? :D
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haha elbet ben aydınlanmadım da gelip polyanna moduna girenler var ayar oldum
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Van'da 150 mahkum firar etti DHA 23 Ekim 2011 Van'da bugün saat 13.41'de meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 büyüklüğündeki deprem sırasında cezaevinden 150 kadar mahkum firar etti. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19065401.asp
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 "bazı tutuklu ve hükümlülerden bazılarının ailelerine ulaşmak için yıkılan bahçe duvarından dışarı çıktığını, bir süre sonra büyük bir bölümünün geri döndüklerini bildirdi." said:
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 200 firari var ama 50si ailelerini gorup geri teslim olmuslar.
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tecavuzcu sapıklar yoktur işallah aralarında fırsat bu fırsat
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 O 50sinin büyük ihtimal tahliyesine az kalmıştır, yanmasın diye dönmüşlerdir.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Nasıl olsa yakalanacaklar, kacmaya calısırlarsa kendi mallıkları olur.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: tecavuzcu sapıklar yoktur işallah aralarında onlar zaten girmiyor ki içeri
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Olayda bir fırsatçılık olduğu aşikar da, bir açıdan bakarsak da adamlar zaten cezaevinde, bir de üzerine deprem oluyor. Yıkılmış herhalde ki kaçabilmişler. Aklı başında adam zaten yıkık cezaevinde durmaz, ki çıkabiliyorsan çık zaten depremden sonra bulunduğun binadan. İçerde durup bir artçıda enkaz altında kalsalardı daha mı iyiydi?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Gidip evini ziyaret edenleri anliyorum yani insan merak eder. Yarin daha fazla teslim olan olur.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ya tabi ki kacacaklar abi, icerde bekleyen olmamıstır herelde. İlerleyen günlerde anlarız kim kacmıs, kim teslim olmus. Simdi haberlerde 150 kisi firar etti diyorlar o sacma oluyor. Firar falan yok ortada yani.
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yardım göndermek isteyenler galiba ptt kargo ile mng Van'a gönderilecek şeylerden ücret talep etmiyormuş ne kadar doğru bilemem. Asıl soracağım şey; göndermek istesek şu anda en çok neye ihtiyaçları olabilir? Genel olarak yiyecek barınma ısınma ama ayrıntılı aklına bir şeyler gelen olursa paylaşsın işe yarar.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Oncelik kislik kiyafet ve kuru yiyecek.
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Vanda askerliğini yapmış birisi olarak; Van esnafı çok misafirperverdir. çarşıya çıktığımızda asker olduğumuzu söylediğimiz vakit ellerinden ne geliyosa yapmaya çalışırlardı. indirimdir ikramdır vs.bende çoğu zaman asker olduğumu söylemezdim, mahçup oluyodum çünkü bir süre sonra. çarşıya çıktığımda sürekli gittiğim 1 2 saatimi geçirdiğim bi balcı vardı.adamın evinde kahvaltı yapmışlığım var. bugün babam aramış adamı bütün gün, ulaşamamış. yarın şirketten diğer numarasını arayacak umarım kötü birşey gelmemiştir başlarına. allah yardımcıları olsun
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kışlık sıcak tutucak kıyafet, battaniye, konserve yiyecek falan.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kavurma said: Bu depreme nedense üzülmedim. ve ben insanim diyorsun yani?
Öne çıkan mesajlar