pnoise Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://9gag.com/gag/395404 likelarsanız burhudar olurum pati ahalisi :)
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aciklarsan like'lanabilir belki de bu sekliyle baya anlamdis geldi bana.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 9gag standartları için bile kötü, yada değil bilemedim
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Resimde ki arkadaş yorum yapan arkadaşsa espriyi evrensel olan bir yere koyman saçma olmuş arkadaş çevrene yayıp dalga geçsen bir derece ama bu cidden herkesin gülebilecegi bir olay degil.
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fotoşop ile alakalı bir espri fotoşop kullanamıyor saçma bir monte yapıyor ama onu fotoşop masterı olarak gösteriyorum lvl 90 diyerek
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mithat said: Resimde ki arkadaş yorum yapan arkadaşsa espriyi evrensel olan bir yere koyman saçma olmuş arkadaş çevrene yayıp dalga geçsen bir derece ama bu cidden herkesin gülebilecegi bir olay degil. ayrıca 9gag bunarla dolu neden insanlar gülmesin?
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 resmi koyunca bunu anlayıp gülmemiz mi gerekiyordu sdfs
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Çünkü orda barizlik var orda espriyi izah etmen gerekmiyor onlarında arkadaşlarını tanımıyoruz ama gülüyoruz buna gülmedik demek ki arada bir fark var. Komik degil kısaca , he verdim oyunu patiden birileri çıksın hot pagete falan olsun tabii ama torpille aldın oyun komikliginden degil.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 gayet iyi olmuş fotoşop. elif mi yaptı bunu ?
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mithat said: Çünkü orda barizlik var orda espriyi izah etmen gerekmiyor onlarında arkadaşlarını tanımıyoruz ama gülüyoruz buna gülmedik demek ki arada bir fark var. Komik degil kısaca , he verdim oyunu patiden birileri çıksın hot pagete falan olsun tabii ama torpille aldın oyun komikliginden degil. yahu olay zaten bariz bir şekilde fotoşopun belli olması. en iyiler arasında bir motne vardı çocuk kendini kesip arabanın yanına koymuş o zaman o da komik değil?
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Tamamda o cocugun arkasının beyaz oluşu falan ayrıydı, direk aralarında bin kat fark var fotoşop rezilliginde. Bu fotoşop ( ki paint olabılır bu sanırım) o kadar rezil degil cunku yaptıgı işte o kadar rezil degil eger ben kendımı megan fox yanımda oturur iken karayiplerde jack sparrowla tavla atarken yaparsam ve bunu rezil bir fotoşop ile yaparsam komik olur. Yanıma megan foxu koyarsam kötü fotoşop ile rezil olur komik olmaz. Yani neyi fotoşop ettiginde onemlı komiklikte ne kadar kötü fotoşop degil. Bu bıldıgın komik degildi ki hani bana ınanmıyosan hayır komik ama sen anlamıyosun dıyosan o fotoşop lvl bılmem kaç olanın aldıgı vote sayısına bak bır de kendı yaptıgına anlarsın o zaman.
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dün 9gagda gördüm buna benzerbi post. asyalı bi kız bütün ünlülerle resim çektirmiş. gollumla fotografa kadar gerçek sandım :) muhtemelen konuyu açan arkadaş kıza yazıyo
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aiko said: muhtemelen konuyu açan arkadaş kıza yazıyo hauhsudhasudhasdhausdhuas
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mithat said: Tamamda o cocugun arkasının beyaz oluşu falan ayrıydı, direk aralarında bin kat fark var fotoşop rezilliginde. Bu fotoşop ( ki paint olabılır bu sanırım) o kadar rezil degil cunku yaptıgı işte o kadar rezil degil eger ben kendımı megan fox yanımda oturur iken karayiplerde jack sparrowla tavla atarken yaparsam ve bunu rezil bir fotoşop ile yaparsam komik olur. Yanıma megan foxu koyarsam kötü fotoşop ile rezil olur komik olmaz. Yani neyi fotoşop ettiginde onemlı komiklikte ne kadar kötü fotoşop degil. Bu bıldıgın komik degildi ki hani bana ınanmıyosan hayır komik ama sen anlamıyosun dıyosan o fotoşop lvl bılmem kaç olanın aldıgı vote sayısına bak bır de kendı yaptıgına anlarsın o zaman. bu mesaj resimden daha komik
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 pnoise said: Mithat said: Çünkü orda barizlik var orda espriyi izah etmen gerekmiyor onlarında arkadaşlarını tanımıyoruz ama gülüyoruz buna gülmedik demek ki arada bir fark var. Komik degil kısaca , he verdim oyunu patiden birileri çıksın hot pagete falan olsun tabii ama torpille aldın oyun komikliginden degil. yahu olay zaten bariz bir şekilde fotoşopun belli olması. en iyiler arasında bir motne vardı çocuk kendini kesip arabanın yanına koymuş o zaman o da komik değil? komik olacak kadar kötü ve kıro olabilir fotoşaplar ama bu değil bu sadece başarısız bir fotoşap
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aa bu adam star warsda oynuyordu di mi, çok güldüm ya ne işi var o kızın yanında
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kız kim? Tanıştırırsan layklarım. Ekliyim m?
Öne çıkan mesajlar