Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC extreme menü fiyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 lira mı olmuş vay be. Wienerwald'da bütün piliç parası o yaw. (Gel al daha da ucuz)

2 ay önce kova yaptık normal tavuklardan arkadaşla, 5 parçadan sonra öleceğim sandım. İki bütün piliç hikayemi biliyorsunuz zaten. O yüzden KFC yi bıraktım.

Alıştı bünye buharlı tavuğa napalım :)
Mesaj tarihi:
Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum.

KFC eskiden çok güzel gelirdi, artık çok yağlı geliyor, nadiren de olsa yiyorum, yağlı da olsa tadı çok iyi. Ama fiyat/performans olarak yerlerde sürünüyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum.

he valla ben de bi kere yedim baya kötüydü bu kadar seven olduğuna göre gittiğim yerdeki kötüymüş dedim :p
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

elin gavurunun tavuğunu yiyceğinize kıymalı karaköy böreği yiyin. yiyin gayrii.

börek ayrı tavuk ayrı. onu da yeriz :) zaten elin gavuru da türk tavuğu kullanıyo türkiyede.
Mesaj tarihi:
ben yiyemiyorum artık bunları.. eskiden daha kaliteliydi sanki veya artık bana hitap etmiyor.. aşırı tüketimden bünye doymuşta olabilir. neyse zaten devir göbeği yok etme devri.
Mesaj tarihi:
senko said:

wienerwald nasi
kfc ve popeyes'e gore nerde kalitesi

2-3 kere yedim, farklı bir konsept. KFC ve Pop gibi fastfood değil, daha ziyade soslu tavukçu gibi. O bakımdan tat ve muhtemelen sağlık açısından daha başarılı bence. Yani üçünü de yeme şansım varsa Wienerwaldı tercih ederim. Ama hem çok daha uzun sürüyor yemeğin gelmesi, hem de fiyatı daha pahalı tabii.

Artık çok fazla fastfood yiyemiyorum zaten. Dün akşam bir Steakhouse yiyeyim dedim o bile çok sarmadı. Favori fastfoodum olan Arbys'e bile burun kıvırıyorum. Yaşlanıyo muyuz artık, hevesimi aldım da doyuma mı ulaştım yoksa vücut mu isyan ediyo bilemedim de... Olmuyo yani. haftada 1 anca, o da belki.

Bir de alakasız gerçi ama Bağcılar 212 Popsticks var, şu amerikadaki "Corn Stick" konseptini getirmişler, amerikan usulü sosisin yanısıra araya türk usulü köfte et sucuk falan çeşidi de koymuşlar, çevresi soslu olarak çubukta geliyor. Değişik bir şeyler yolu düşerse orayı denesin. Bir de kartanesi diye bir tatlıları var, bayağı başarılı ama çok yağlı (şeker yağı, çukulata yağı gibi) gelebilir.
Mesaj tarihi:
aksama su weinerwaldi deneyeyim o zaman...

abi favori yerin arby's ise vucud isyan eder tabi :)
o patatesler ve peynir sosu adami kolestrolden oldurebilir cok rahat :)
Mesaj tarihi:
Haftada 1 yine abartılı söyledim 2-3 haftada 1 aslında fastfooda gidişim. 2 haftadır cumaları yiyorum da, ondan önce de 2 ay yememiştim mesela vs. Eskiden haftada 3-4 öğün yerdim fastfood olarak, şimdi 2-3 haftada 1e düşmek çok ciddi düşüş oldu bana..
Mesaj tarihi:
lan aile lokantalarına falan gidin 5-6 liraya x çeşit yemeklerden yiyin bari lan. hem pahalı hem sağlıksız.

izmir köfteyi musakkayı çorbayı pilavı alın

yanında da ekmekle yerseniz doymama ihtimaliniz yok
Mesaj tarihi:
kfc ve popeyesta tek sevdiğim kova.
ikisininki de çok iyi. popeyes belirtmeseniz de taze hazırladığı için +1.
bir de popeyes'ın salatası burger ve mcdonaldsı döver.
  • Yeni Oluştur...