Mino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 15 lira mı olmuş vay be. Wienerwald'da bütün piliç parası o yaw. (Gel al daha da ucuz) 2 ay önce kova yaptık normal tavuklardan arkadaşla, 5 parçadan sonra öleceğim sandım. İki bütün piliç hikayemi biliyorsunuz zaten. O yüzden KFC yi bıraktım. Alıştı bünye buharlı tavuğa napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum. KFC eskiden çok güzel gelirdi, artık çok yağlı geliyor, nadiren de olsa yiyorum, yağlı da olsa tadı çok iyi. Ama fiyat/performans olarak yerlerde sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 elin gavurunun tavuğunu yiyceğinize kıymalı karaköy böreği yiyin. yiyin gayrii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Rewendor said: Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum. he valla ben de bi kere yedim baya kötüydü bu kadar seven olduğuna göre gittiğim yerdeki kötüymüş dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Napolyonn said: elin gavurunun tavuğunu yiyceğinize kıymalı karaköy böreği yiyin. yiyin gayrii. banvitten falan alınıyo o tavuklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Napolyonn said: elin gavurunun tavuğunu yiyceğinize kıymalı karaköy böreği yiyin. yiyin gayrii. börek ayrı tavuk ayrı. onu da yeriz :) zaten elin gavuru da türk tavuğu kullanıyo türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 wienerwald nasi kfc ve popeyes'e gore nerde kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben yiyemiyorum artık bunları.. eskiden daha kaliteliydi sanki veya artık bana hitap etmiyor.. aşırı tüketimden bünye doymuşta olabilir. neyse zaten devir göbeği yok etme devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 wienerwald farklı konsept de, bence ikisinden de üst kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 wienerwald iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Norak said: http://forum.paticik.com/thumbnails/fc8/3a2/7f2/017/dd2/c39/971/a2d/682/98f/f3_450xNULL.jpg ahahahaha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 senko said: wienerwald nasi kfc ve popeyes'e gore nerde kalitesi 2-3 kere yedim, farklı bir konsept. KFC ve Pop gibi fastfood değil, daha ziyade soslu tavukçu gibi. O bakımdan tat ve muhtemelen sağlık açısından daha başarılı bence. Yani üçünü de yeme şansım varsa Wienerwaldı tercih ederim. Ama hem çok daha uzun sürüyor yemeğin gelmesi, hem de fiyatı daha pahalı tabii. Artık çok fazla fastfood yiyemiyorum zaten. Dün akşam bir Steakhouse yiyeyim dedim o bile çok sarmadı. Favori fastfoodum olan Arbys'e bile burun kıvırıyorum. Yaşlanıyo muyuz artık, hevesimi aldım da doyuma mı ulaştım yoksa vücut mu isyan ediyo bilemedim de... Olmuyo yani. haftada 1 anca, o da belki. Bir de alakasız gerçi ama Bağcılar 212 Popsticks var, şu amerikadaki "Corn Stick" konseptini getirmişler, amerikan usulü sosisin yanısıra araya türk usulü köfte et sucuk falan çeşidi de koymuşlar, çevresi soslu olarak çubukta geliyor. Değişik bir şeyler yolu düşerse orayı denesin. Bir de kartanesi diye bir tatlıları var, bayağı başarılı ama çok yağlı (şeker yağı, çukulata yağı gibi) gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aksama su weinerwaldi deneyeyim o zaman... abi favori yerin arby's ise vucud isyan eder tabi :) o patatesler ve peynir sosu adami kolestrolden oldurebilir cok rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 haftada 1 az mı yav ayda 1 falan 2 hafta önce burgerkinge gittim o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Haftada 1 yine abartılı söyledim 2-3 haftada 1 aslında fastfooda gidişim. 2 haftadır cumaları yiyorum da, ondan önce de 2 ay yememiştim mesela vs. Eskiden haftada 3-4 öğün yerdim fastfood olarak, şimdi 2-3 haftada 1e düşmek çok ciddi düşüş oldu bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben hergun yiyom ya :( en az 2kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 O_o" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yemek yapmayi bilmiom ki napiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 wienerwald fena değil.yarım piliç söylüyorum ben arada.güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 germeç varken vinervald neymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lan aile lokantalarına falan gidin 5-6 liraya x çeşit yemeklerden yiyin bari lan. hem pahalı hem sağlıksız. izmir köfteyi musakkayı çorbayı pilavı alın yanında da ekmekle yerseniz doymama ihtimaliniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fesfut zincirlerinden içeri adımımı atmam edit: milkshake için kandırıyorlar arada onu saymıyorum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aile lokantalarının genelde mutfakları kirli yemekleri de beklemiş oluyor. İyisini bulmak mesele. Fiyatlar da 3-4 çeşit alınca pek öyle 5-6 TL'yle olacak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kfc ve popeyesta tek sevdiğim kova. ikisininki de çok iyi. popeyes belirtmeseniz de taze hazırladığı için +1. bir de popeyes'ın salatası burger ve mcdonaldsı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fast food yemeyin abi takip ediyorum herkes fesfud yiyor gelin ben size yaparım yazık bedeninize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar