Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 knexle legoyu kiyaslamak cok gereksiz ikisininde yeri ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 knex noob isi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben de knex severdim. lego'da bir sürü ıvır zıvır şey vardı. basit knex çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Lego vs Knex'e gelmiş konu. Açık söyleyeyim, Lego'cular hayal gücünden yoksun zengin bebeleridir. Araba yapıleyö ev yapıleyö ama hepsi için ayrı kit satın almak zorundasın. Lego'cular veletlere daha çok kit satsın diye yaratıcılığı inanılmaz kısıtlıyor. Araba kitiyle araba yaparsın. Ev kitiyle ev. Kitlerin içinden plan program kılavuzu çıkar. Bir parçayı kılavuza aykırı yerleştirdin mi kit iptal. Sıfırdan yaparsın. Diğer yandan, 1000 parçalık bir Knex kiti ile açık söylüyorum yapamayacağınız şey yoktur. Knex'te hayal gücünün sınırı yok. Çok özel kitler dışında Knex kitlerinin içinden "kullanma kılavuzu" çıkmaz. Kafanıza göre kurarsınız ne istersiniz. Dolayısıyla Lego çocukları yaratıcılıktan yoksundur. Knex çocukları ise çok daha yaratıcı, çok daha geniş görüşlü insanlardır. Lego çocukları, paraları kadar konuşur, daha havalı ve daha şekil görünen oyuncaklar yapsalar da, Knex gençliği her zaman nerd'in allahıdır, yaratıcının önde gidenidir. Fakir, ama gururludur. Aranızda Knex kiti hala olan varsa ciddi ciddi satın alabilirim. Bu konuya yazın. Öğrenci evine tuvalet kağıdı tutacağı, zigon sehpa ve kitaplık lazım, Knexle yapayım bari. Lego, özelleşmiş parçaları ve yapılması gereken modeli verir, yapılması gereken modeli yapmanızı bekler. Knex ise yapıtaşlarını verir, ne yaparsan yap der. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aklına sunay akın gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 knex direk tarihin en güzel oyuncağı. hatta oyuncak bile değil, değişik bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 goldbären said: legoda kaç çeşit motor var pnömatik var, kompresör var, basınç için tank var 20+ çeşit dişli var. amortisör-süspansiyon var, hem yaylısı hem havalısı knexte olmayan bir sürü özelleşmiş parça var. şunalra harcayacagın parayla knex al, yeryüzünden aya asansör yaparsın. ayrıca estetik basitlikten gelir zaten, bir şey için özelliştirilmiş motor kullanmanın bir esprisi yok. basitlikten ne yarattığın önemli. satranç=legoysa, knex=go dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-WfDdsEpBX0 Lego wins, K'nex ile anca binasını yaparsın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Knex ezer, şurda koyduğunuz lego parçaları hanginizde vardı ki ? Bende ki knex'lerle uçak yapıp birde önüne basit motor ile pervane yapmıştım o yaşımda. Kaçınız elinde ki lego parçaları ile ev, bina dışında bir şey yapabildi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sayısız knex maduru çocuk şimdi inşaat mühendisi, makine mühendisi... Bir nesil helak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A4H2o2dcPoE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://i.imgur.com/QCaPr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hee optimusa ne kadar da benzemiş knexin ağa olduğu yer kafes formasyon yapılar başka numarası yok knex fakir legosu diyeyim ve tartışma bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 knexi bende severim ama lego da soyle seyler varken bisi diyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 pazar alanından buraya da kopyalıyorum: knexin bir süredir "stud"ların üstüne knex yazarak alenen lego parçası üretmesi öküz gibi foto koydum inceleyin çaresizliği diye hatta kimi kutularda WORKS WITH OTHER BRANDS! yazıyor da onları bulamadım. tartışma bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu zamana kadar izlemeyen zaten izlemesin mantığı harika bişey. herkes anasının karnından oldboy diye bi film varmış diye çıkmalıdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Goldbaren garip bir cocuk, davasının arkasında olsamda her an beyin kusmugu tehditi altında destekliyorum lego davasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben izlememiştim oldboyu. brripini daha yeni indirdim hatta şikayet ediyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 La Meglio gioventu, Oldboy, Sympathy for Mr. vengeance. Bu üçünü izleyip verem, saçkıran falan oluyorsun üzüntüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oldboyu izledik biz 3 kişi sabah dersimiz vardı üçümüz de uyanamadık. alarm bile duymadık. çok fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 arka arkaya izleyim mi bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 izle izle sikmaz ucu de. forumdaki geyiklerden brus vilis oluymus kismini ogrendigim icin malum filmi izleyemedim ben, evrenin dengesini bir yerde korumam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 agbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii reaktorden istiyorum asfdfdasfdas, fallout terk lan oyuncaklar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mithat said: Aklına sunay akın gelen? oyuncak müzesi diyerek arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gelmez mi. oyuncaksızlık direk geri kalmamızın sebeplerinden. sunay akın da bunu söyler hep. hani çocuğa küçükken ne özendirilirse ona eğilebiliyor büyüyünce. ama bizde "git oyuncağınla oyna" diye defetmek için alınan bir şey. (alınanlar da baya tatava zaten) parası olan da ben10, PSP ile büyüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar