Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara harekati basladi

kermit

Öne çıkan mesajlar

10 110 veya 10000 önemli olan öldürebilmek.
Ne bekliyorsunuz ki ordu girip 5000 kişiyi karşısında mı bulacak. Düşmanı kahpe olan bir savaş bu kimi bulursan karşında onunla yetineceksin.
Birde operasyona çok laf edenleri anlamıyorum, operasyon yapılmasın mı dağlarda 300-400 PKKlı serbest gezerken daha 1 gün önce karakol basmışken.
Sosyal ağlarda paylaş

abso böyle operasyon yaparsan tabibişi yapamazsın

operasyon için illa böyle gaz bi şehit haberi olacak.hemen cosup tank tufek yollayıp 1 hafta sonra geri çekicekler

sen kapsamlı adam gibi uzun vadeli yapsana operasyonu

hem dağda hem şehirlerde polisle birlikte yapacaksın bu işi

istersen tabi.istedikten sora yapılır
Sosyal ağlarda paylaş

300 400 pkklı sınır geçiyor, ağır mühimmatla ka tane kontrol noktasını geçiyor, örgütleniyor, 8 farklı yerde operasyon yapıyor. hiç birisine saatlerce destek gitmiyor.

yani ya istihbarat 0
ya da birisi bunlar bizi vursun diye göz yummuş

istihbarat 0sa eğer bu operasyon da yapılmasın bi boka yaramıcak çünkü
birileri göz yummuşsa eğer bu operasyon yine yapılmasın, demekki göz boyamak için yapılacak. safi zarar

ha bi de şu var. şehit sayısı 26 değil 50den fazla deniliyor. açıklamayıp bu operasyon sonunda bu açıklayamadıklarını şehit verdik diyip aradan çıkmak istiyolar diye de senaryolar var.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

300 400 pkklı sınır geçiyor, ağır mühimmatla ka tane kontrol noktasını geçiyor, örgütleniyor, 8 farklı yerde operasyon yapıyor. hiç birisine saatlerce destek gitmiyor.

herkes böyle diyor ama şu yanlış genelkurmayın açıklamasına göre. 01:00 da başlamış saldırı, yarım saat 45 dk içinde ambulans helikopterler skorskiler fln bölgeye ulaşmış açıklamaya göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk askeri K.Irakta kalıcı olduğu sürece, oraya istediği gibi girebildiği sürece bu adamlar nerde barınacak? TAbiki askeri kanattan söz ediyorum ben şehir örgütlenmesinden veya sempatizanlıktan değil. Önemli olan birilerinin her canı istediğince bizim askerimizi-kardeşlerimizi gelip vuramaması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...