Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 zaten siyah afrika'dan paralı adam taşıya taşıya bu kadar dayandı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hangi siya afrika ya ölmemek için 10 milyar dolar askeriyeye ayırsa iskoçyadan ordu toplar . Bütün dünyadan her bir yerden paralı askerleri toplayıp koysa afrikanın yarısını alır hala siyah asker. 200 milyar dolar dıyoruz 'aa parası varmış' diye çıkar mı ortaya bir düşünün dünya da bir kişiye ait 200 milyar olacak anca öldükten sonra açıklıcak bir tanıdık, yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 daha büyük yerden paralı asker fabrikasına "yollama" emri cıktıgında nereden alıcak adam ?, zaten arab ülkelerden müttefik bulamayınca afrikaya döndü senelerce. kendi üst düzey teknolojin üst düzey askeri birimin ve üretimin olmadıkça o paranın hiçbir degeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 canım benim ya, keşke buradan sorsaymış. bedavaya gidecek çok varmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Adam leş adamın tekiydi hakettigini bulmuş benim gözümde fakat o kadar parası olmasa bile harbiden paralı asker tutabılecek ki boyle rome total war tarzı degil baya bıldıgın avrupadan asyadan amerika(ülke degil bütün kıta) gelebılecek adam mı yokmuş? Harbiden boyle bir ordu oluşumları yok mu dunyada para karsılıgı savaşan falan? eskiden miydi o hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 chuck norris ve jack bauere teklif etmiş, kabul etmemişler yoksa koalisyon ordusunun 24 saatlik işi varmış, o da reklamsız 16 saatte bitermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 afrikadan zenci gerilla ithal edememiş mi hakkaten ayda 100 dolara falan bulurdu ordan asker sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 e buldu işte, o lağım kanalında son beraberindekiler bile zenci diyorlardı. anlaşılmıyordu resimde gerçi uzaktan çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fxNeW9UhhO0 http://redicecreations.com/ul_img/14832Mutassim_Gadaffi_Hilary_Clinton.jpg http://i56.tinypic.com/2ns6tyg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hilaricim önünü kapatmaya çalışıp duruyo ego problemleri var anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mithat said: Adam leş adamın tekiydi hakettigini bulmuş benim gözümde fakat o kadar parası olmasa bile harbiden paralı asker tutabılecek ki boyle rome total war tarzı degil baya bıldıgın avrupadan asyadan amerika(ülke degil bütün kıta) gelebılecek adam mı yokmuş? Harbiden boyle bir ordu oluşumları yok mu dunyada para karsılıgı savaşan falan? eskiden miydi o hep? cenevre parali askerligi yasakladi, savas ustunden para kazanmacayi bitirdi hani savas sucuna giriyor su anda mercenary olusumu kurmak ha uygulama bitmedi, PMC ler devraldi sahayi ama PMC ler iste belli bi ulkeye bagli oldugundan sorun olmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 black watera resumemi gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ismi değişti black waterın, uzaylı ismi gibi garip bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 xe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 adamlar ork, sdsaf http://www.youtube.com/watch?v=RIPt8PUDIik#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bana çok saçma geliyor,200 milyar dolardan bahsediliyor,bu para sadece paralı asker için kullanılmaz avrupa da lobi oluşturmak için,destek zemin yaratmak için de pekala kullanabilirdi (tabii bu kadar parası yok,kapitalist medyanın klasik tavrı) Hani artık saçmalamanın doruk noktasına ulaştılar. Kaddafi'yi desteklediğim söylenemez ama bir insan böyle sürüne sürüne öldürülmez,ne yaparsa yapsın böyle yapılmamalı. Sözde Sosyalist özde Totaliter bir rejim ile yönetti Libyayı. Şimdi ise daha da kötüsü söz konusu tam anlamıyla bir sömürge devlet olarak libya'dan bahsedeceğiz. Yorumlarda en çok Sam'inkiler dikkat çekiyor.Hayır sanki daha önce başka diktatörler iktidardan inmemiş de ilk defa kaddafi inmiş gibi bir sevinç içerisinde.Bu sevinci Abd destekli diktatörler ve liderler iktidarlarından indiğinde de görmek isterim mesela Kral Abdullah ve suudi ailesi de aynı şekilde iktidardan indi(ril)ğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: cetintas said: Bu dünyada son 10 yılda bir Hugo Chavez çıktı geleceğe dair umutlanabilmek için. Ne mutlu Venezüellalılara.İnsan adammış. darısı onun da başına. Aa Hugo Chavez diktatör mü ki ? Neo-liberal olunca ileri demokrasi,sosyalist olunca diktatör mü olunuyor ? Hugo Chavez de halk oyuyla iktidar oldu belirtmek isterim. Chavez 12 yıldır iktidar,e RTE'de bu dönem sağ kalır da bir şey olmazsa 2015'e kadar(yani toplam 12 yıl olacak) iktidar da kalacak.Fark nedir tam olarak sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mithat said: Adam leş adamın tekiydi hakettigini bulmuş benim gözümde fakat o kadar parası olmasa bile harbiden paralı asker tutabılecek ki boyle rome total war tarzı degil baya bıldıgın avrupadan asyadan amerika(ülke degil bütün kıta) gelebılecek adam mı yokmuş? Harbiden boyle bir ordu oluşumları yok mu dunyada para karsılıgı savaşan falan? eskiden miydi o hep? linç miydi yani adamın hakkı? saçlarını yumak yumak koparıp,ağzı burnu kırılarak öldürülmek miydi Mithat? Bu çıkan haberlerin yalan olduğunu anlamaya sizlerin şurada yaptığınız diyaloglar bile yeter. Bir adamın yüzlerce milyar Dolar serveti olsa o adamın başına büyük devletler çökemez. Her türlü çökemez. Ayrıca olan bitenin vicdan sahibi insanların yüreklerini sızlatması nedeniyle boş durmaz tabi batı çıkarlarının koruyucusu basın...hemen kötüleme,karalama kampanyası başlar..."ulan adama bak,sıçtığı klozet bile altınmış,halkının paralarının üzerine konmuş,yüzlerce milyar dolar çalmış halkından..."söylemlerini yaratmaktır amaç,başarılı olmuşlar,buradan bile belli. Libya'da halk sağlık ve eğitim harcamalarına para vermiyor. Petrol kaynaklı yakıtları neredeyse 0 denilebilecek paralara satın alabiliyorlar. Hiç kimseye borçları yok. Halkın durumu o kadar iyi ki inşaatlarda ve çeşitli kol gücü gereken işlerde çalışmaya tenezzül etmiyorlar. Bu zamana kadar Kaddafi'nin terör örgütlerine destek verdiği biliniyor. Ama büyük devletlerin PKK'ya desteği de biliniyor. So vat durumu? Ben kendi ülkemin çıkarları açısından baktığımda BOP'nin bir adımında daha emperyalizmin başarılı olduğunu görüyorum ve sıranın Suriye ve İran'dan sonra ülkemize geleceğini görüyorum. Türkiye'ye bütün dünya ambargo uygularken gemiler dolusu petrol gönderen antiemperyalist olduğu tartışılamayacak bir adamın vahşice öldürüldüğünü,yok edildiğini görüyorum. Medyanın, anlı şanlı içerideki ve dışarıdaki insan hakları kuruluşlarının, sosyal demokratların, pek muhterem NGOların ne bok olduklarını ve aslında kimin-kimlerin çıkarlarını savunmak için varolduklarını bir kez daha görmüş olduğumuzu düşünüyorum. Kaddafi asla benim açımdan örnek alınacak bir insan değildi. Ama insan olan bir kişinin bu şekilde katledilmesini kabul etmem mümkün değil. "Hak etmişti zaten" diyenlerin ellerine fırsat geçse o tutam tutam saç yolan linççiler arasında yer alacaklarına şüphe yok. Umarım böyle bir fırsat geçmez ellerine. Ama insanlık bir kez daha yenildi Kaddafi linç edildiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 paparnoz said: Yorumlarda en çok Sam'inkiler dikkat çekiyor.Hayır sanki daha önce başka diktatörler iktidardan inmemiş de ilk defa kaddafi inmiş gibi bir sevinç içerisinde.Bu sevinci Abd destekli diktatörler ve liderler iktidarlarından indiğinde de görmek isterim mesela Kral Abdullah ve suudi ailesi de aynı şekilde iktidardan indi(ril)ğinde. sevindim dikkat çektiğine, maksadım oydu. "düşmanımın düşmanı dostumdur" yancılık mentalitesiyle diktatörlerin arkasından timsah gözyaşı dökenlerle bir kontrast oluşsun. merak etme, suud'lar da devirilince ben gene gelip göbek atacağım burada ama zor tabii. veliaht prens dün new york'da gebermiş ama birazcık sevindim. şovez ile tayyip'in farkı şovez anayasa referandumunda "PİREZIDAN FOR LAYF OLMAMA İZİN VERİN" maddesi koydu. tayyip öyle birşey yapsa siz başına yıkarsınız evini, dışarıdan destekleyenlere emperyalist dersiniz. ama koltuk fetişişti şovez'i destekleyince emperyalizm düşmanı sayıyorsunuz kendinizi. kızıl veya star-spangled, bütün diktatörler benim gözümde aynı. siz ise adamına göre bakıyorsunuz. işinize gelene alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Chavez böyle bir madde koymadı. Batının uydurması. Yaptığı şu: devlet başkanının 2 kez seçilme şartını kaldırdı adam. Ama halk kendisini çok sevdiği için ve adaylığını koyduğu sürece başkan seçileceğini bildiği için emperyalist batı ve onun sözcüsü medya organları bu yalan haberi işlediler ve sen dahil dünyanın dört bir yanındaki şuursuzlara yaydılar. Acıyorum size. Kimin yanında duracağınızı, kimin karşısında olmanız gerektiğini bu yaşlara gelip de hala öğrenememişsiniz. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Norak said: adamlar ork, sdsaf http://www.youtube.com/watch?v=RIPt8PUDIik#! 15'lik mi 20'lik mi ne sacdan yapmışlar lan Gerçi 2 roketle direk içindekilere pres olur orası ama yine de kurşun işlemez sfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cetintas said: Ama insanlık bir kez daha yenildi Mussolini linç edildiğinde. italyan şakirtleri püüü size, islam fuck yeah! başınıza 1000 kat beter berlusconi geçti oh olsun sürünün, sömürge oldunuz pis italya! mussolini bütün zenginlikleri satmadı amariga'ya diye gelip çıkartma yaptılar çizmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Linç savunan adamlar var yani Pati'de?! Bugünleri de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Apoyu verseler linç edersin ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar