Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaddafi öldü. ggnormk

kermit

Öne çıkan mesajlar

mehehehe. Libya'ya demograsi gelecek şimdi. Böyle bir anda muasır medeniyetler seviyesine zıplayacaklar.

Görüntüleri izledim haberlerde. cesedini tekmeliyorlar falan. E be güzelim tekmeledin de ne oldu. Tekmelediğin adamdan zerre farkın kaldı mı?

Libya dediğiniz yer bedevi ülkesi. Bir sürü aşiret var. Şimdi birbirlerine girecekler Kaddafi aradan çıktığına göre. Kaddafi döneminde bile ne adam gibi ordusu, ne adam gibi polisi olan bir ülkeydi. Paralı afrikalı askerler, çapulcu güvenlik güçleri. Kaddafi'nin mal varlığını iyice serbest bıraktılarsa ilah olur şimdi gücü elinde bulunduran aşiret liderleri. Halkta avucunu yalar her zaman olduğu gibi lol
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz?

ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini.

ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bize kötü geliyor bu görüntüler ama ne bileyim abdullah öcalan sokakta yakalansa bundan farklı bir şey gelmez başına.

bugün sanırım ankara'da kızılay'da iş bankasında bdp'li vekil var diye dedikodu çıkmış millet az kalsın bankaya saldırıyormuş.

linç insanın doğasında olan birşey. o duruma düşürmeyeceksin kendini, gerisi fasa fiso.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

pekaziz said:

ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini.

ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor.

42 yılda dusunemedikleri sey 1 gecede akıllarına gelmis. VAY AK.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

pekaziz said:

Arka çıkmak değil bahsettiğim. Biraz insan onuruyla alakalı. Yabancı bir ordunun desteğiyle kafana göre bir hükümet kuracaksın sonra çıkıp özgürlük laga luga yapacaksın.

Tayyip Erdoğan'ı günahım kadar sevmem ama yarın bir gün yabancı bir ülke onu devirmeye çalışsa o müdahalenin de karşısında olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

ondan dolayı 3. dünya ülkesiyiz işte. Ne için, ne amaçla, neyle savaştığını bilmeyen insanların ülkesi olduğumuzdan dolayı dediğin gibi aynı durumda bizim sokaklarda da linç edilir birileri.

Terörle savaşırken insanlığını kaybediyorsan boşa savaşıyorsun demektir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

pekaziz said:

yarısı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...