Genwa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yarın bi gün troll face yaparak çıkabilir bi köşeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ulan bütün savaşı hd kamera ile çektiler, kaddafinin cesedi ne hikmetse 10 pixel kamera ile çekmişler, bayatladı bu yalanlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Darısı diğer eli kanli, vakti geldiginde ayrilmayi bilmeyen diktatörlerin basına tez zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 allah rahmet eglesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 petrol fiyatları da güzel düştü bugun,fransa ile abd libya da kurulan demokratik koalisyon (a.k.a. diger aşiret reisleri) ile demokratik bir şekilde mutlu mesut libya yı yarınlara taşır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mehehehe. Libya'ya demograsi gelecek şimdi. Böyle bir anda muasır medeniyetler seviyesine zıplayacaklar. Görüntüleri izledim haberlerde. cesedini tekmeliyorlar falan. E be güzelim tekmeledin de ne oldu. Tekmelediğin adamdan zerre farkın kaldı mı? Libya dediğiniz yer bedevi ülkesi. Bir sürü aşiret var. Şimdi birbirlerine girecekler Kaddafi aradan çıktığına göre. Kaddafi döneminde bile ne adam gibi ordusu, ne adam gibi polisi olan bir ülkeydi. Paralı afrikalı askerler, çapulcu güvenlik güçleri. Kaddafi'nin mal varlığını iyice serbest bıraktılarsa ilah olur şimdi gücü elinde bulunduran aşiret liderleri. Halkta avucunu yalar her zaman olduğu gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? Öyle oluyor herelde. Darısı demokratik rolü yapan diktatörlerin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini. ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 şimdi bize kötü geliyor bu görüntüler ama ne bileyim abdullah öcalan sokakta yakalansa bundan farklı bir şey gelmez başına. bugün sanırım ankara'da kızılay'da iş bankasında bdp'li vekil var diye dedikodu çıkmış millet az kalsın bankaya saldırıyormuş. linç insanın doğasında olan birşey. o duruma düşürmeyeceksin kendini, gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 huun said: pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini. ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor. 42 yılda dusunemedikleri sey 1 gecede akıllarına gelmis. VAY AK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 huun said: pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini. ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor. Arka çıkmak değil bahsettiğim. Biraz insan onuruyla alakalı. Yabancı bir ordunun desteğiyle kafana göre bir hükümet kuracaksın sonra çıkıp özgürlük laga luga yapacaksın. Tayyip Erdoğan'ı günahım kadar sevmem ama yarın bir gün yabancı bir ülke onu devirmeye çalışsa o müdahalenin de karşısında olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ondan dolayı 3. dünya ülkesiyiz işte. Ne için, ne amaçla, neyle savaştığını bilmeyen insanların ülkesi olduğumuzdan dolayı dediğin gibi aynı durumda bizim sokaklarda da linç edilir birileri. Terörle savaşırken insanlığını kaybediyorsan boşa savaşıyorsun demektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? Yok bana sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ölene kadar şavaşacağım demişti diğer diktatörler gibi kaçıp saklanacagını sanmıştım ama dediğini yaptı diktatötdü kötüydü ama sözünün eriymiş saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 lan daha öğlen doğduğu şehrin ele geçirildiği falan söyleniyordu, dedim kesin gidicidir bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Masquerade said: Gaddafi was reportedly captured by a 20 year old freedom fighter from Misurata. He has taken a solid gold pistol from the deposed leader adam lootlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Flameoffear said: Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum. İnsanlığımdan tiksindim o kamyonetin arkasındaki görüntüleri izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 huun said: pekaziz said: Vaktin geldiğini ABD'den mi öğreniyoruz? ülkenin yarısı kendisine karşı ayaklandığında durup düşünen diktatöre soracaksın vaktin gelip gelmediğini. ha libya'da bu olayların şekli benim de hoşuma gitmiyor ayrı. olayın bir tarafını savunurken diktatörlere arka çıkmak gerekmiyor. yarısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Masquerade said: Gaddafi was reportedly captured by a 20 year old freedom fighter from Misurata. He has taken a solid gold pistol from the deposed leader drop iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w4c6Vp6b_Ns&skipcontrinter=1 bu videoda canlı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ondan sonra neden ISLAM FUCK YEAAAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KEPnIKI3Ivg&feature=youtu.be&noredirect=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 iğrenç lan harbi iğrenç. Kaddafi ile Kaddafi'ye karşı savaşan aşiretlerin birbirinden zerre farkı yok. Ama işte dünyanın ağası olan Amerika kimi hedef gösterdiyse O yok edilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar