Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medya zirvesinde iki gazete yok: Cumhuriyet ve Sözcü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sözcü'nün yaptığı muhalefet çok leş oluyor yalnız ben ne zaman okuyayım desem
BAŞBAKAN BOĞAZ'I YÜRÜYEREK GEÇSE YÜZME BİLMİYOR DİYECEKLER
yani şunu diyen adam haklı olabilir hatta asd
Mesaj tarihi:
Hayır demokratik değil İleri Demokratiktir.
cacodemon said:

Şu yapılan demokratik bir davranıştır diyen var mı?

Cevap "Evet" ya da "Hayır"la başlasın lütfen.
Mesaj tarihi:
Sözcü'de öyle tepki belki normal ama Cumhuriyet'e yapılması büyük saçmalık.

Kaldı ki Taraf'ın bile gazete sıfatıyla çağrıldığı her yere menü basan restoran dahil herkesin çağrılması gerekir.
Mesaj tarihi:
Sozcu haber disinda herseyi yapan bi gazete.
iktidara mualefet olmak bu kadar basarisiz olabilir. Okadar sacma seyler yaziyorlarki iktidardakiler hakli konuma dusuyo bu beyinsizler sayesinde. Zaten cagirsalardida "GITMIYORUZ PROTESTO EDIYORUZ" diyip gitmezlerdi.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Sozcu haber disinda herseyi yapan bi gazete.
iktidara mualefet olmak bu kadar basarisiz olabilir. Okadar sacma seyler yaziyorlarki iktidardakiler hakli konuma dusuyo bu beyinsizler sayesinde. Zaten cagirsalardida "GITMIYORUZ PROTESTO EDIYORUZ" diyip gitmezlerdi.

Sözcü'de aslında 1-2 tane güzel köşe yazarı var, ama gazetenin geneli o kadar başarısız ki onlar da arada kaynıyor maalesef.
Mesaj tarihi:
zaman vakit hber7 genelkurmayı rahat ettiğinde çağırılmadığı zaman ayırımcılık oluyor diyorlar ama milli bir meselede hadi sözcüyü falan geçtim cumhuriyeti çağırmıyorlarsa ilginç
Mesaj tarihi:
Cumhuriyet'in ve Sözcü'nün çağrılmamasını geçtim,

esas zırt kısmı Akşam gazetesinin bu işi haklıymış gibi göstermeye çabalaması...
Mesaj tarihi:
Senelerce TSK akreditasyon ayağına birçok gazeteyi görmezden geldi. Şimdi sıra bunlarda. Acı olan güç kimdeyse adaleti unutuyor. Oturduğu koltuklarda beyin bulandıran gaz mı var nedir?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Turkiye'de tarafsiz haber yapan bir yayin kurumu var mi? Duyan bilen? Turkiye ici haberleri nispeten tarafsiz yazanlar bile yurt disi haberlerini taraf tutarak yaziyorlar.

Fanatizm heryerde.
  • Yeni Oluştur...