Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod'um hakkın rahmetine kavuştu, mp3 player önerisi lütfen


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

5 yıldır benimle nice serüvenlere çıkan çok sevdiğim Ipod Nano'm bugün montun cebinden çıkardığımda ekranındaki kapkara bir leke ile sessiz sedasız sonsuzluğa gönderdi kendisini.

Acımın üstesinden gelmem uzun sürdü ama sonunda bunu kabullendim, Sony'nin mp3 playerları nasıldır bir fikri olan var mı? Başka önerilere de, özellikle resimli olanlara açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

telefonun da kötüyse al bir smartphone yakısıklısından ikisinide aradan cıkar


telefon var, samsung wave ama telefondan müzik dinleme işi arkadaşın da dediği gibi şarj konusundan dolayı pek sıcak bakmadığım bir iş :S


eski ipod nanoları bildiniz mi? 5-6 yıl önce çıkanlar? onların şeklinde ve boyutunda birşey arıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
clip+ al direk.

Ben de bir süredir telefonda dinliyorum, pili yetiyor. kamera, müzik, film, interneti oyun filan dışarda gerekli her şeyi tek bir araçta toplamanın kolaylığına kapıldım. clip+ ile ses olarak çok farklı olmuyor üst sınıf smartphonelar ama daha kötü oluyorlar yine de.

Şu an bir kıyasladım aynı şarkıyla xperia ve clip+'ı, büyük oranda aynı gibiler. detaylı, kaliteli kayıtların flaclarında clip üstünlüğünü gösterdi ama mp3 için fark yok pek. hangi dac'ı kullanıyor telefon merak ettim şimdi, yolda kullanmak için daha iyi ama, biri filan arayınca, mesaj, e-mail gelince rahatlık oluyor ama evde clip ile dinlerim, notebook'tan filan daha iyi ne de olsa. clip al işte hemen =)

smartphone varsa bir dene kullanmayı ama, pili bitmiyor öyle hemen. ama küçük istiyorsan clip+ en iyi çözüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

telefon fotgraf makinesi mp3 ile ayrı ayrı ugrasmayı sevmiyorum telefonu hergun sarj edınce sorun olmuyor

mp3 player önerisi de yapiyim de konu dagılmasın anneme philipsin bir modeli almıstık tam hatırlamıyorum gogearlardan biriydi galiba kullanımı cok kolay die almıstık ama senin isteklerin farklı olabilir amacın sadece mp3 dinlemekse hata yapman zor cok fazla para dökme bence yapacagı iş basit bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ama haklı yani Senko. Piyasada çok fazla mp3 çalar yok yeterince kaliteli. HiFiMan'in ürünleri var, Cowon var, bir de bunlar çeyrek fiyatına Clip+ var işte. Nationite S:flo2 var bir de, denemedim ama imba ürün diyorlar. Gerçi smartphone boylarında bir şey o da.

Clip+ en iyi çözüm. En iyi ses onda değil, HiFiMan almak gerek en iyi ses için, ama çok iyi ses, taşınabilirlik, Rockbox yükleme imkanı gibi şeylerle gelerek piyasanın tepesine oturuyor bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...