dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 devletimiz milletimiz sağ olsun açmış elektriği. YAŞA PADİŞAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 olağanüstü devlet ve ordu toplamak yerine medya kurulu toplayıp "engelleyemiyoruz bari örtbas edek" yapılıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yaptıkları mantıklı bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O toplantının amacı gerçekten de şehit sayısının çok daha fazla olmasıysa çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ölmeye değecek birşey yok diyorum, hatta vicdani ret acilen kabul edilmeli adaletin olmaıdğı ve sağlanmadığı bir ülkede ben ölmeye değer birşey göremiyorum. Burdaki herkesde biliyor bunu. Ölenlere yazık hemde çok yazık ama ölen öldüğü ile kalıyor, acımasız ama gerçek. Şehit kavramını kullanmak istemiyorum, çünkü bir ilizyon buda. Gariban gitsin rahatça sorgulamadan ölsün diye sarılacakları bir yalan veriyoruz onlara, sorgulamalarını engelliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 neden tören yapılmadı ve yas ilan edilmedi? oy derdinde mi yoksa hala fırça bıyıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 herkes steam den gıcır gıcır dıragon eyclerini alıp ciforslarında oynuyo sonrada fakiriz edebiyatı çekiyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bari şu başlıkta gerzeklik yapma, hala laf atma derdindesin aşağılık yaratık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 şikayet ettim umarım cezanı alırsın bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gerçekten çok aşağılık bir şahsiyetin var, üzgünüm senin için. benim ceza alıp almamamın bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hadi diyelim ölü sayisi yüksek. bir annede cikip benimde evladim öldü ama ismi aciklanmadi dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen o hakarete bile layık değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 "Şehit olan askerlerin isimlerini televizyonlar geçmeden bir tanesini ben soyleyeyim Üsteğmen Murat bek Yerköy/ Yozgat, babası ilçede terlik satarak binbir güçlükle çoçuklarını okutan nam-ı değer apık dayı , muratımı o forma altında gördüm ya benden mutlusu yok derdi hep,o kendince babalık gorevini en şerefli haliyle de yapmıştı ve murat daha yeni nişanlanmıştı,nişanlısıda ankarada öğretmendi.. tüm bunlar kimin umrunda ? !"" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaynak nerden dogrulugu nedir bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 SenariouS said: o değilde israil 1 askeri için neler neler yaptı. Şimdi bizde 24 şehit var, bakalım biz neler nelercik yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 myshkin'in gereksiz mesajları silinmiş. speşıl tenks to moderasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Napolyonn said: herkes steam den gıcır gıcır dıragon eyclerini alıp ciforslarında oynuyo sonrada fakiriz edebiyatı çekiyor ahah. Şu topicte kim nerede biz fakiriz demiş ki? Affına sığınıyorum ama bazen çok dangalakça laflar ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bıcak kemige dayandı diye bagırıcaz dağa taşa, bir dağın tepesine de 2 bomba atarız. olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 az önceki sayfalara bak ekonomik kriz tantanası yaratan sizlersiniz, şehitler üzerinden siyaset yapanlarda sonra anca polemik, anca gürültü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 O konuşmalardan anladığın biz fakiriz mi şimdi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 terör ortamında hükümetin tam olayların ortasında, işlerin istediği gibi gittini, parmağı olduğu söylendiğinde de "badem bıyıklım yapmaz öyle pis şeyler" diyen de sizlersiniz. siz biz olayını da hiç sevmiyorum. zaten kızım sana söyledim gelinim sen anla yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 alım gücümüz düştü= fakiriz yeeeaa. bi de şu tarz konudan on tane bulabilirim paticikte arasam. timeline şu şekilde mehmetçikler şehit olur>4-7 gün teröre lanet edilir>unutulma evresine geçilir. yiyim sizin duygusallığınızı madem bu kadar tepkilisiniz vakıflar kurun, dernekler kurun teröre karşı örgütleyin halkı. anca laf anca rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Açıkcası tartışılacak ne kaldı merak ediyorum. Bir günde 24 şehit verdik hem de kahpece bir saldırı sonucu. Bu 1 gün sadece onun dışında her gün nerdeyse artık şehit haberi geliyor. Bunun ekonomi veya siyasetle alakası yok. Tamamen kontrolünü bilinçli kaybetmiş ve yukarılardan desteklenen bir terör örgütü ile karşı karşıya ulusumuz. Birlik olmamız gereken yerde ottan boktan sebeblerden dolayı kendi aramızda bölünmenin bu terörist gruba faydası dışında bir yararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ahahah abi insanların harcamaları farklı yönde olabilir adam kıyafet almıodur cifors alıodur yani nolcak. oyun dediğin max 50 kaat steamde, 1 haftasonu dışarı çıkmazsın, maddi gücün yoksa 2 hafta çıkmazsın eğer çok çıkmayı seven bı adam deılsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Napolyonn said: alım gücümüz düştü= fakiriz yeeeaa. bi de şu tarz konudan on tane bulabilirim paticikte arasam. timeline şu şekilde mehmetçikler şehit olur>4-7 gün teröre lanet edilir>unutulma evresine geçilir. yiyim sizin duygusallığınızı madem bu kadar tepkilisiniz vakıflar kurun, dernekler kurun teröre karşı örgütleyin halkı. anca laf anca rage. ne bekliosun merak ediyorum.. eline silah kapan cepheye mi kossun.. insanlar bir halta yaramadgi halde face de gurplar gurup üye oluyorlar sadece vicdan rahatlatmak icin.. boncuklu tabanca dısında silah görmemiş insanlar asalım keselim öldurelim diyorlar.. yada bırakın herşeyi abilere gidip maklube yiyelm en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar