Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

Ölmeye değecek birşey yok diyorum, hatta vicdani ret acilen kabul edilmeli adaletin olmaıdğı ve sağlanmadığı bir ülkede ben ölmeye değer birşey göremiyorum. Burdaki herkesde biliyor bunu.

Ölenlere yazık hemde çok yazık ama ölen öldüğü ile kalıyor, acımasız ama gerçek. Şehit kavramını kullanmak istemiyorum, çünkü bir ilizyon buda. Gariban gitsin rahatça sorgulamadan ölsün diye sarılacakları bir yalan veriyoruz onlara, sorgulamalarını engelliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Şehit olan askerlerin isimlerini televizyonlar geçmeden bir tanesini ben soyleyeyim Üsteğmen Murat bek Yerköy/ Yozgat, babası ilçede terlik satarak binbir güçlükle çoçuklarını okutan nam-ı değer apık dayı , muratımı o forma altında gördüm ya benden mutlusu yok derdi hep,o kendince babalık gorevini en şerefli haliyle de yapmıştı ve murat daha yeni nişanlanmıştı,nişanlısıda ankarada öğretmendi.. tüm bunlar kimin umrunda ? !"" said:

Sosyal ağlarda paylaş

terör ortamında hükümetin tam olayların ortasında, işlerin istediği gibi gittini, parmağı olduğu söylendiğinde de "badem bıyıklım yapmaz öyle pis şeyler" diyen de sizlersiniz. siz biz olayını da hiç sevmiyorum. zaten kızım sana söyledim gelinim sen anla yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

alım gücümüz düştü= fakiriz yeeeaa.

bi de şu tarz konudan on tane bulabilirim paticikte arasam.

timeline şu şekilde

mehmetçikler şehit olur>4-7 gün teröre lanet edilir>unutulma evresine geçilir.

yiyim sizin duygusallığınızı madem bu kadar tepkilisiniz vakıflar kurun, dernekler kurun teröre karşı örgütleyin halkı. anca laf anca rage.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası tartışılacak ne kaldı merak ediyorum. Bir günde 24 şehit verdik hem de kahpece bir saldırı sonucu. Bu 1 gün sadece onun dışında her gün nerdeyse artık şehit haberi geliyor. Bunun ekonomi veya siyasetle alakası yok.
Tamamen kontrolünü bilinçli kaybetmiş ve yukarılardan desteklenen bir terör örgütü ile karşı karşıya ulusumuz.
Birlik olmamız gereken yerde ottan boktan sebeblerden dolayı kendi aramızda bölünmenin bu terörist gruba faydası dışında bir yararı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah abi insanların harcamaları farklı yönde olabilir
adam kıyafet almıodur cifors alıodur yani nolcak.

oyun dediğin max 50 kaat steamde, 1 haftasonu dışarı çıkmazsın, maddi gücün yoksa 2 hafta çıkmazsın eğer çok çıkmayı seven bı adam deılsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

alım gücümüz düştü= fakiriz yeeeaa.

bi de şu tarz konudan on tane bulabilirim paticikte arasam.

timeline şu şekilde

mehmetçikler şehit olur>4-7 gün teröre lanet edilir>unutulma evresine geçilir.

yiyim sizin duygusallığınızı madem bu kadar tepkilisiniz vakıflar kurun, dernekler kurun teröre karşı örgütleyin halkı. anca laf anca rage.

ne bekliosun merak ediyorum.. eline silah kapan cepheye mi kossun..

insanlar bir halta yaramadgi halde face de gurplar gurup üye oluyorlar sadece vicdan rahatlatmak icin..

boncuklu tabanca dısında silah görmemiş insanlar asalım keselim öldurelim diyorlar..

yada bırakın herşeyi abilere gidip maklube yiyelm en iyisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...