Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rahatsiz said: 21 şubat 2001 türkiyenin 15 senelik bir döneminin dip noktasıdır. ondan daha kötü duruma getiremezsin zaten türkiyeyi. ertelenemez duruma gelmişti kriz. o dipten sonra başa seni de koysak 5 sene bahar yılları yaşatırdın zaten. Eğer bana yazıyorsan bunları boşa yazıyorsun. Ben bu yazdıklarınla ilgili bir şey söylemedim. Sadece arkadaş şuanki durumun daha kötü olduğunu iddaa ediyor ben ona cevap veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Enkaz devralan DSP'ydi, çok güzel ekonomik paket hazırladı, işin en zorlu kısmında seçimde koltuğu kaptırdı, pakedin kaymağını yemek o paketi harfiyen uygulayıp devam ettiren AKP'ye kaldı. Bilinçli seçmen bunları takip edip görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rewendor hayal dünyasında çok mutlu, dokunmayın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: rewendor hayal dünyasında çok mutlu, dokunmayın ona. Mükemmel birisin sen ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 adamlar direk içimizde abi video https://www.facebook.com/video/video.php?v=193853714017170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rewendor haklı beyler. az ekonomi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Napolyonn said: rewendor hayal dünyasında çok mutlu, dokunmayın ona. cahillik parayla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Myshkin said: rahatsiz said: 21 şubat 2001 türkiyenin 15 senelik bir döneminin dip noktasıdır. ondan daha kötü duruma getiremezsin zaten türkiyeyi. ertelenemez duruma gelmişti kriz. o dipten sonra başa seni de koysak 5 sene bahar yılları yaşatırdın zaten. Eğer bana yazıyorsan bunları boşa yazıyorsun. Ben bu yazdıklarınla ilgili bir şey söylemedim. Sadece arkadaş şuanki durumun daha kötü olduğunu iddaa ediyor ben ona cevap veriyorum. 21 şubat 2001 le karşılaştıran sensin. o dönem değilki akpnin devraldığı dönem. üstelik 21 şubat'ın bu kadar ertelenmesinde ve büyümesinde pay sahiplerinden biri de refah partisi. akpnin atası. şu anki durum akpnin devraldığı dönemden daha beter. atılım yapmaya hazır bir ülke aldılar, krizi erteleyen, terörü hortlatılmış bir ülke bırakıyorlar. aradaki farkı anlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Rewendor said: Enkaz devralan DSP'ydi, çok güzel ekonomik paket hazırladı, işin en zorlu kısmında seçimde koltuğu kaptırdı, pakedin kaymağını yemek o paketi harfiyen uygulayıp devam ettiren AKP'ye kaldı. Bilinçli seçmen bunları takip edip görüyor. %2 filan şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Rewendor said: Enkaz devralan DSP'ydi, çok güzel ekonomik paket hazırladı, işin en zorlu kısmında seçimde koltuğu kaptırdı, pakedin kaymağını yemek o paketi harfiyen uygulayıp devam ettiren AKP'ye kaldı. Bilinçli seçmen bunları takip edip görüyor. son cümlene kadar yazdıklarına aynen katılıyorum. son cümlene ise acı acı gülüyorum. napolyon-myshkin-eric cantona ekürisi de kum-çim ayırmıyor şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rahatsiz said: 21 şubat 2001 türkiyenin 15 senelik bir döneminin dip noktasıdır. ondan daha kötü duruma getiremezsin zaten türkiyeyi. ertelenemez duruma gelmişti kriz. o dipten sonra başa seni de koysak 5 sene bahar yılları yaşatırdın zaten. bak bu yanlış işte, seni de başa koysak bahar yılları yaşatırdın diye bir şey yok. akp örgüt mantalitesi olarak sebat ve biata çok uygun bir tabana sahip olduğu için kamu ekonomisi bugün bu kadar güçlü. 'biribirinin yoluna taş koymayan devlet kurumları' konseptini en iyi uygulayabilecek olan akpydi. hiç bir sol menşeili partide bu vizyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sparkcaster said: ee şimdi de var herşey ve daha kötüsü? bütün gün klavye başında takıldığınız için bilmiyorsunuz fakat karşılıksız çekler kapanan işletmeler felan kriz döneminden daha fazla, ama tek fark medya hükümetin poposunu yalamaktan haber yapmaya korkuyor yok bole bisi ki cumhuriyet okuyorum lol kapanan dukkan sayisindan cok acilan dukkan var, ic pazar gayet iyi ancak disarda firtina koptugundan mal satamiyoruz su anda, onun getirdigi bi cari acik firlamasi ile beraber bi geri cekilme donemine girdi ekonomi bankacilik sektoru asiri saglam su anda, likitide sorunu yok peki dolar niye aldi basini gidiyor? yabanci yatirimlarda sicak para istemiyoruz artik, sicak paranin getirdigi buyume suni, faiz oduyoruz bu para icin birde ustune yuksek faiz yuzunden koca koca holdingler karpayi dagitmiyor, yatirim yapmiyor gidiyor parayi isletiyor, paradan para kazaniyor gecen aralik ayindaki faiz indirimi ile sicak para konusunda en acik mesaji verdik dunyaya, kardesim alin paranizi bir daha getirmeyin dedik ama merkez banaksi bunu acemice yapti, ne arap bahari vardi hesapta, ne eurozone krizinin bole buyuyecegi nede amerikada giderek buyuyen borc krizi sicak para gitti, rezerv bosaldi su anda dolar bulamiyoruz, ya geri adim atip faiz arttirimina gidilicek yada mucizevi bi sekilde ithalat arttirilicak eh buda olamdigi icin yuksek dolar + OTV lerle tuketimin onune gecmeye calisiyorlar sakirtlerde full mobilize olmus durumda, manyaklar gibi kapi kapi gezip yeni ithalat firsatlari yaratmaya kasiyorlar, kobilere felaket yardimlar yapiyorlar bu konuda ha ekonominin kotu olmadigini sunla soyliyim bide, gidin bi araba bayisi ile filan konusun su anda kuyruk var, 3 ay filan bekliyor millet sirada ithal araba alabilmek icin, eh hukumette gordu durumu hemen OTV kazigini takti tuketiciye, iyi para toplicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rahatsiz said: 21 şubat 2001 le karşılaştıran sensin. o dönem değilki akpnin devraldığı dönem. üstelik 21 şubat'ın bu kadar ertelenmesinde ve büyümesinde pay sahiplerinden biri de refah partisi. akpnin atası. şu anki durum akpnin devraldığı dönemden daha beter. atılım yapmaya hazır bir ülke aldılar, krizi erteleyen, terörü hortlatılmış bir ülke bırakıyorlar. aradaki farkı anlamak lazım. Yahu bak Türkçe konuşuyorum. Ben akpden, ekonominin geleceğinden genel durumdan falan bahsetmiyorum. Adam kapanan işletme, karşılıksız çıkan çek sayısı daha fazla dedi ben de hayır öyle değil dedim. mesele bundan ibaret. Ha enkaz meselesine gelirsek, 21 şubattaki durum şuanki durumumuza göre doğal olarak bir ENKAZDI. Bu şuanki durumun parlak olduğu anlamına gelmez ama karşılaştırırsak anlık olarak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 0ne said: adamlar direk içimizde abi video https://www.facebook.com/video/video.php?v=193853714017170 bunları mesela.çat çat alıcaksın içeri.boş arazi bombalamakla olmaz cunku hepsi şehirlerde bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 neden yok?çünkü sol partide hırsız birisi ya da birileri çıkar ama ille aradan dürüst,namuslu birisi çıkıp o hırsızlığı ortaya çıkartır. ama işte bu adamlar ginaly'nin dediği gibi birbirlerinin hatalarını,günahlarını gayet güzel idare ediyorlar.neden?düzen bu şekilde işliyor da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 24 şehit var hala akp kavgası yapıyorsunuz bugün eminim ki napolyonda bu habere üzülmüştür çetintaşta 'akpli olmayan' ericcantona da üzülmüştür . Lütfen bari şehidin üzerinden siyaset yapmayın bir gün ola ki şurda ülke kurtarmayın bir kere olsun da şu ülke şu paticikte mesajla iki tane fikrin 3-5 adamı arasında birbirine mantıksız mantıksız sataşmasıyla ve sıkılıp bırakılmasıyla bitmesin de herkes adam gibi girsin allah rahmet eglesin allah kalanlara sabır versin desin ve daha çirkinleştirmeden şu konuyu çekip gitsin gözünüzü seviim şehitlerin gözünüzde gram hakkı varsa daha siyasetle forumda tartışıp kirletmeyin bari ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mithat. şu forumdaki herkesin şehitlerimize üzüldüğüne eminim. yukarıya ilk yazdığım mesajda da zerre siyaset yok.var diyen ya okuduğunu anlamıyordur ya da yarası vardır. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mithat said: 24 şehit var hala akp kavgası yapıyorsunuz bugün eminim ki napolyonda bu habere üzülmüştür çetintaşta 'akpli olmayan' ericcantona da üzülmüştür . Lütfen bari şehidin üzerinden siyaset yapmayın bir gün ola ki şurda ülke kurtarmayın bir kere olsun da şu ülke şu paticikte mesajla iki tane fikrin 3-5 adamı arasında birbirine mantıksız mantıksız sataşmasıyla ve sıkılıp bırakılmasıyla bitmesin de herkes adam gibi girsin allah rahmet eglesin allah kalanlara sabır versin desin ve daha çirkinleştirmeden şu konuyu çekip gitsin gözünüzü seviim şehitlerin gözünüzde gram hakkı varsa daha siyasetle forumda tartışıp kirletmeyin bari ayıptır günahtır. ne alaka yahu, terör siyasi bir mesele, gayet de siyaset yapılacak. nabacaz başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuşulan konunun 21 şubattan daha kötü mü devraldı daha iyi mi oldugunu hatırlatır ve ölen şehitlere burda şuan şunu konuşan herkesin farkına varmadan hatta kimisinin ne alaka dıye anlamayarak terbiyesizlik saygısızlık yaptıgını hatırlatırım. Kalkıp şehit ölmüş hadi yasa bulanın paticige degil internete girmeyin demiyorum ama bari bu başlıkta yapmayın şu terbiyesizligi ölüye şehide saygı gösterin biraz akp chp muhabbetine çevirmeyin burayı iki dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yahu ne terbiyesizliğinden bahsediyorsun, saçma sapan konuşup insanın asabını bozmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Ya şehitlerden hadi olmadı en uç nokta terörden ve bunla dolaylı olarak siyasetten bahsedin . Veya bak akp ne kadar güzel hayır bak akp ne kadar kötü bak akp şunu yaptı ama bak şu kadarda kötü diye tartışarak terbiyesizligin ahlaksızlıgın edepsizligin en dibini görün. Konu bir kere olsun akp degil bu konuyla ilgili akp geçecekse içinde ne yapmalıydı terörle ilgili ne yapıyor ve ne yapabilir olur 21 şubatta enkaz konusu açarsan bu düpedüz şehide saygısızlıktır git başka konu aç anket aç ne biliim uzaklaşın burdan bari şehit konusunda yapmayın şunu harbiden için acıyor sizin gibileri gördükçe boşuna şehit veriyoruz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ne içip de giriyosunuz foruma anlamıyorum. politika, uluslararası ilişkiler, iktisat benzeri ilimler comprehensive olarak ele alınır, matematik, fizik değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya haftaya bf3 çıkıyo hala pkkymış tskymış konuşuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mithat said: Ya şehitlerden hadi olmadı en uç nokta terörden ve bunla dolaylı olarak siyasetten bahsedin . Veya bak akp ne kadar güzel hayır bak akp ne kadar kötü bak akp şunu yaptı ama bak şu kadarda kötü diye tartışarak terbiyesizligin ahlaksızlıgın edepsizligin en dibini görün. Konu bir kere olsun akp degil bu konuyla ilgili akp geçecekse içinde ne yapmalıydı terörle ilgili ne yapıyor ve ne yapabilir olur 21 şubatta enkaz konusu açarsan bu düpedüz şehide saygısızlıktır git başka konu aç anket aç ne biliim uzaklaşın burdan bari şehit konusunda yapmayın şunu harbiden için acıyor sizin gibileri gördükçe boşuna şehit veriyoruz gibi geliyor. He ya ağlama duvarı yapalım burayı. Konu memleket meselesidir, siyaset yapmayalım diye kandıralım. Ne güzel kafa ya. Şehide saygısızlıkmış, git sen onu şehide "kelle" diyen adama böğür sonra gel adam gibi iki kelam et. Hatta bir karikatürünü falan çizmeyi dene istersen. 21 Şubat tı 80 darbesiydi hepsi birbiriyle ilintili, ilmek ilmek. Ya çözeceksin yada devam lı ağlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bence çok başarılı bir bakış açısı 'comperehensif' alman tebrik ediyorum iki kalem daha akp için güzel/kötü bişi soylersen siyaset tarihimiz degişecek . Hayır zaten bir işe yaramayacak yapacagın herhangi bir yorum bari böyle bir günde benim dedigim şekilde bakmaya çalışsan . Bakın demıyorum ki terör ile baglantılı siyaset olmasın, diyorum ki 21 şubatla şehitlerimizin alakası yok lütfen zıvanadan çıkmayın. Ayrıca hala gözümde şu konuyla alakası olmayan yorumların mesajların tamamı terbiyesizlik bu degişmeyecek hiç bir zaman. Daha fazla sizin gibiler yüzünden kanser olmamak için şu konuya girmemeli en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar