Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Referandumu

cetintas

Öne çıkan mesajlar

sapık demek bir özgürlük. senin için sapkınlık olabilir bu. bunda bir sorun yok. benim için de akraba evliliği sapıklık, bir sürü insan var çevrede. akraba bağı oyun teorisine konu olacak matrikslerle ifade edilebilen sülaleler var. ama bunun için anket açıp yandaş toplamak, değer yargısı oluşturmaya çalışmak özgürlüğü aşan durum. kişisel düşünce, bakış açın olarak kalmalı, sana girip çıkmayan şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah google görsellerde paticik diye aratınca çıkan gay resmi aklıma geldi. şimdi de bu konu...

memleketimin herhangi bir yiğidi açıp şunu görse anam gay forumu diye kapatır sayfayı dsfsd

evet aynı görüşteyim dedim. bana göre sapıklık olabilir ama bana göre ne olduğunun bir önemi yok. insanların kendi aralarında yaptıkları beni bağlamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay tercih değil ki zaten. Aranızdan hanginiz ergenlikten önce "ya ben kızlardan hoşlanıyım en iyisi, erkekler bana göre değil, hetero olayım" mı dediniz. Seçim, tercih yok, biyoloji var....
Her zevki tattı, çok kadınla yattı şimdi gay oldu olayına hiç girmeyeyim bile..
Bizim erkeklerimizin sorunu gaylerden bir nevi korkmaları. Aranızda kaçınızın gerçekten gay arkadaşı oldu merak ediyorum. Sanki eşcinseller her erkeğe saldıracak gibi saçma bir düşünce yaygın. Halbuki ne alaka. Yani iş gaylik olunca sanki herkes herkesle yatacak gibi bir durum söz konusu, o zaman o mantıkla bizim hiç birimizin arkadaş olarak bir bayanla aynı ortamda bulunmamamız lazım, saçma değil mi...
Sosyal ağlarda paylaş

vurucam şimdi ağzınıza ağzınıza cinsel tercih diye birşey yok ulan. Yani heteroseksüel kişi bunu tercih ettiğinden değil öyle varolduğundan karşı cinse ilgi duyuyor. Homoseksüel için de aynı.

İnsanların gerçek kimliklerini gizlemelerinin, içgüdülerini, hislerini, duygularını kontrol altına almasının nedeni yaşadıkları toplumun bireye karşı uyguladığı baskıdan. Esas sapıklık toplumların insanları olduğu gibi kabul etmemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Homofobikler odtüden uzak dursun orda öğretim görevlisi olan kaç tane eşcinsel arkadaşım var lan.Hemde aynı evde kalıyorlar tükmüklü tükmüklü öpüşüyorlar

Geçen şenliklerde üstü çıplak altı gökkuşağı şortlu elemanın biri sahnenin demirlerine tırmanmıştı çok gülmüştük ona ya hahaha hep birlikte tribünlere gelişleri de baya iyiydi, sempatik gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Accolade said:

Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var.

ee bu %100'de 100 eder:S herde oturuyon kardes sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

Tartisilacak bir konu degil. Kimisi saygi duyar kimisi sapiklik der. Bu konunun varacagi nokta direk uyeleri yetersiz fislemek. Ne yani birisi cikip gayet normal diyince haha ibneye bak! diye eglence mi dogacak? (td) yok amac bu degilse de ne sonuca varilacak ki bu konuda?

tamam %60 normal demis o zaman hadi cikip seviselim?

bosa vakit harcamayin. sunu izleyin:

1:30 dan sonrasi da yeterli olabilu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...