Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sapıklık demekte bi özgürlüktür ama fiiliyata geçipte engellemeye çalışırsan onların özgürlüklerini kısıtlamış olursun. özgürlük101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 adamda nasıl bir fobi varsa düzgün düzgün sorup evet hayırlı şık bile koyamamış. sakin, kimse sana homo demiyecek, böyle düşünmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 diğer anketi de cevaplayın lütfen. aşağılarda kaldı, dur bi yükselteyim onu. bu anket sorusunun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. biraz dalgın olanlar, ya da dikkatsizlik edenler yanlış algılayabilirler soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sapık demek bir özgürlük. senin için sapkınlık olabilir bu. bunda bir sorun yok. benim için de akraba evliliği sapıklık, bir sürü insan var çevrede. akraba bağı oyun teorisine konu olacak matrikslerle ifade edilebilen sülaleler var. ama bunun için anket açıp yandaş toplamak, değer yargısı oluşturmaya çalışmak özgürlüğü aşan durum. kişisel düşünce, bakış açın olarak kalmalı, sana girip çıkmayan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahahah google görsellerde paticik diye aratınca çıkan gay resmi aklıma geldi. şimdi de bu konu... memleketimin herhangi bir yiğidi açıp şunu görse anam gay forumu diye kapatır sayfayı dsfsd evet aynı görüşteyim dedim. bana göre sapıklık olabilir ama bana göre ne olduğunun bir önemi yok. insanların kendi aralarında yaptıkları beni bağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sapıklık demek tabi ki özgürlük ama başkasının özgürlüğüne laf etmiş olduğun gerçeğini göz ardı edip de bana böyle özgürlük101 gibi laflarla gelme napolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ev sahibi istediğine kapıyı açar. Kapı açık kalırsa da illaki giren çıkan olur. Kimin kime misafirliğe gittiğinden bize ne. Herkes kendi kapısının hesabını yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Olay tercih değil ki zaten. Aranızdan hanginiz ergenlikten önce "ya ben kızlardan hoşlanıyım en iyisi, erkekler bana göre değil, hetero olayım" mı dediniz. Seçim, tercih yok, biyoloji var.... Her zevki tattı, çok kadınla yattı şimdi gay oldu olayına hiç girmeyeyim bile.. Bizim erkeklerimizin sorunu gaylerden bir nevi korkmaları. Aranızda kaçınızın gerçekten gay arkadaşı oldu merak ediyorum. Sanki eşcinseller her erkeğe saldıracak gibi saçma bir düşünce yaygın. Halbuki ne alaka. Yani iş gaylik olunca sanki herkes herkesle yatacak gibi bir durum söz konusu, o zaman o mantıkla bizim hiç birimizin arkadaş olarak bir bayanla aynı ortamda bulunmamamız lazım, saçma değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 vurucam şimdi ağzınıza ağzınıza cinsel tercih diye birşey yok ulan. Yani heteroseksüel kişi bunu tercih ettiğinden değil öyle varolduğundan karşı cinse ilgi duyuyor. Homoseksüel için de aynı. İnsanların gerçek kimliklerini gizlemelerinin, içgüdülerini, hislerini, duygularını kontrol altına almasının nedeni yaşadıkları toplumun bireye karşı uyguladığı baskıdan. Esas sapıklık toplumların insanları olduğu gibi kabul etmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi bir insan kadına karşıda erkekğe karşıda hatta bir ağaca karşıda erotik çekim duyabilir duygu aynı sadece yönlendiği özne değişiyor.Bence her insan biseksüeldir sadece maruz kaldığı toplumsal kültür sebebiyle bu açığa çıkmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Accolade said: Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var. slkdjf hoşdere mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tek tanrılı dinlerden öncesi ve Roma örnekleri verilmesine en fazla 2 sayfa kaldı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Accolade said: Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Homofobikler odtüden uzak dursun orda öğretim görevlisi olan kaç tane eşcinsel arkadaşım var lan.Hemde aynı evde kalıyorlar tükmüklü tükmüklü öpüşüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 makinacılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 fen edebiyat , çoğu da lezbiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu adam geldi geleli paticigin aurasi degisti. güzel troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Accolade said: Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var. Bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hedehodohop said: Homofobikler odtüden uzak dursun orda öğretim görevlisi olan kaç tane eşcinsel arkadaşım var lan.Hemde aynı evde kalıyorlar tükmüklü tükmüklü öpüşüyorlar Geçen şenliklerde üstü çıplak altı gökkuşağı şortlu elemanın biri sahnenin demirlerine tırmanmıştı çok gülmüştük ona ya hahaha hep birlikte tribünlere gelişleri de baya iyiydi, sempatik gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Accolade said: Şuan gayleriyle ünlü bir bölgede kalıyorum. Sokakta rastladığınız kişilerin %85 i gay, el ele, kol kola şeker şeker geziyorlar heryerde. O yüzde %85 in, %95 i şu konudan daha az gaydir. %5 travesti payı var. ee bu %100'de 100 eder:S herde oturuyon kardes sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Tartisilacak bir konu degil. Kimisi saygi duyar kimisi sapiklik der. Bu konunun varacagi nokta direk uyeleri yetersiz fislemek. Ne yani birisi cikip gayet normal diyince haha ibneye bak! diye eglence mi dogacak? (td) yok amac bu degilse de ne sonuca varilacak ki bu konuda? tamam %60 normal demis o zaman hadi cikip seviselim? bosa vakit harcamayin. sunu izleyin: 1:30 dan sonrasi da yeterli olabilu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar